Нашите кухни-60

• 115 034
  • 863
  •   1
Отговори
# 165
  • Раковски
Благодаря на всички за мненията   bouquet

Спряхме се на втората мивка.
shadowman, намерих твоята кухня, моята ще е подобна като цветове. Какъв цвят са мивката, плота и гърбът. За съжаление ще поръчам мивката онлайн и няма да мога да избера на живо цвета.

Мивката е слонова кост (ivory), плота и гърба са на геталит и се водят фабрино бежаво гланц (има и мат).

# 166
  • София
Здравейте,
Може ли да ми кажете адреса, който е даден на сайта на Лекс Груп, в София на Ботевградско шосе дали е магазин/шоурум? Или къде мога да разгледам нещата, които предлагат на живо?
Точно там е магазин/шоурум, има много изложени неща и много любезно те информира продавач-консултант. Ние взехме оттам два продукта.

Благодаря. Ходихме до адреса (едва го намерихме), наистина много любезно отношение и много подробно обясняваха момчетата всичко, което ни интересуваше. Не намерихме плот, какъвто ни трябва, но пък харесах аспиратор.

Може ли някой да даде отзиви за марката SMEG? Харесах такава фурна, в магазин за техника с транспортни дефекти, обаче от една страна не съм я чувала тази марка (освен че са скъпи), а от други ми е малко съмнително тая работа с транспортните дефекти. Имам някакви съмнения, че тези транспортни дефекти могат да се окажат всъщност употребявани  Rolling Eyes

# 167
  • София
Здравейте,
Може ли да ми кажете адреса, който е даден на сайта на Лекс Груп, в София на Ботевградско шосе дали е магазин/шоурум? Или къде мога да разгледам нещата, които предлагат на живо?
Точно там е магазин/шоурум, има много изложени неща и много любезно те информира продавач-консултант. Ние взехме оттам два продукта.

Благодаря. Ходихме до адреса (едва го намерихме), наистина много любезно отношение и много подробно обясняваха момчетата всичко, което ни интересуваше. Не намерихме плот, какъвто ни трябва, но пък харесах аспиратор.

Може ли някой да даде отзиви за марката SMEG? Харесах такава фурна, в магазин за техника с транспортни дефекти, обаче от една страна не съм я чувала тази марка (освен че са скъпи), а от други ми е малко съмнително тая работа с транспортните дефекти. Имам някакви съмнения, че тези транспортни дефекти могат да се окажат всъщност употребявани  Rolling Eyes
Аз имам фурна SMEG от пет години, точно от магазин с транспортни дефекти, работи си добре фурната. По назад съм писала в темата за нея. Това е моята, с по-малък обем е:
http://www.technohit.bg/products/2012/05/31/multifunkcionalna-fu … 41l-smeg-s45mfx2/

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 04:33 от ginger tea

# 168
  • София
Да подобна харесах и аз в същия магазин, по-голяма и бяла, обаче не мога да я намеря на сайта за да я покажа, а и не запомних точно модела кой беше. На сайта виждам само една, която обаче е по-скъпа от тази дето гледах в магазина  newsm78
Другата, която харесахме е на Gorenje, от същата серия от която харесахме котлони, но пък е черна. Двоумя се дали да взимам котлони и фурна от една серия, защото шкафовете са бели и според мен по-добре ще стои бяла фурна, а и тя е на полу-ниво встрани от котлоните и аспиратора. Струва ми се по-удачно да гледам да съчетая котлоните и аспиратора да следват горе-долу една линия, а фурната да пасне по скоро на самата кухня  newsm78 Надявам се ме разбрахте, приемам съвети.

# 169
Имам въпрос за монтажа на двойка котлони. Масово се монтират по ширината на плота, предполагам, за да остава повече място за работа, НО ме интересува ако мястото не е проблем удобно ли е да се ползват монтирани по дължината на плота и не се ли улавят така по-добре парите от аспиратора?

# 170
  • Раковски
Неудобството е, че копчетата идват встрани, инак колкото се губи в едната посока толкова се губи и в другата, но аспиратора може да смуче по-добре когато котлона е точно под него.

# 171
Хич не се и сетих за копчетата. Ще го мисля значи. Благодаря Шадоу Grinning

# 172
  • софия
Хич не се и сетих за копчетата. Ще го мисля значи. Благодаря Шадоу Grinning
Моят плот е така. 10 г. го ползвам доста активно. Изобщо не ми пречи, че копчетата са от страни. Колко активно се ползват докато готвиш? Дори мисля, че е по-удобно. Ако ползвам едновременно и двата котлона не трябва да се пресягам през тенджера. Не бих го монтирала по другата посока с копчета към мен.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 21:47 от zvanche

# 173
Аз също смятам при монтирането на плота да ги накарам да монтират и котлона хоризонтално. Сега сме с вертикален, но не е удобен, тъй като големият котлон е отпред, а малкият отзад. Ако готвиш с две тенджери е трудно да гледаш и работиш с малката. Имаме и малко дете и ме е страх да не обърне някоя тенджера.

# 174
Има и четворка котлони, които са с копчета отстрани. Всичко е до навик, свиква се и с долу, и с отстрани копчета.

# 175
Супер, благодаря че споделяте от опит. И мен винаги ме е било страх да не обърнат тенджера, не толкова да си изгорят пръстите на котлона. Мисля, че и на децата ще им е по-трудно да натискат копчетата. Преди имах 4ка и вечно отпред се случваше и аз с някоя тенджера да натисне копчетата и само пищеше.

# 176
Нашите котлони са на Горение, ретро модела, с четирите врътки вдясно. Никакъв проблем, даже ми е удобно. Както са от дясната страна, ако си десничар, си е екстра Peace

# 177
  • Раковски
При четворките ги има в двата варианта а при двойките само отпред, всичко е въпрос на навик.

# 178
Благодаря на всички за мненията   bouquet

Спряхме се на втората мивка.
shadowman, намерих твоята кухня, моята ще е подобна като цветове. Какъв цвят са мивката, плота и гърбът. За съжаление ще поръчам мивката онлайн и няма да мога да избера на живо цвета.

Мивката е слонова кост (ivory), плота и гърба са на геталит и се водят фабрино бежаво гланц (има и мат).

Благодаря  Peace За съжаление този цвят на мивката не го откривам в сайта на Санитек.

# 179
  • Раковски
На сайта се води охра.

Общи условия

Активация на акаунт