Нашите кухни-60

• 114 692
  • 863
  •   1
Отговори
# 585
О, за това не знам. На нас ни го изисли човека, на който поръчахме кухнята и от него закупихме уредите за вграждане. На нас ни излезе солен аспиратора, но помещението ни е голямо и ни трябваше най-мощното, което имаше

# 586
  • България, София
Само някой да ми подскаже как се смяташе мощността?
Кубатурата (квадратурата х височината) х 10

# 587
При нас започна монтажа на кухнята вчера.В такава еуфория бях,че място не можах да си намеря,но не трая дълго  #Cussing out От дясната страна бяха оакали положението  ooooh! днес размонтирваха и ще правят нов ред горни шкафове  Crossing Arms
Много неприятна история,Пепински! И при нас от два дни монтират кухнята и вчера майстойра установи,че е сбъркал размера на вратата на едната колона и сега я правят на ново, както и стъклата на две вратички нещо не пасват........  #2gunfire Толкова чакане и накрая гафове.......здрави нерви да има човек!

# 588
  • Варна
Кокорчето, моето помещение е 40 м2, височина 2,60 и взех този:
http://electron.bg/eurolux-integra-lux-a70-p-290058.html

Доволна съм много. Имам индукционни котлони на Тека и много се нагрява съдържанието на шкафа под тях. Взех и фурна Електролукс за вграждане с пиролиза. Страничното ПДЧ не се затопля при нормална употреба. При пиролизата ПДЧ е слабо топло.

# 589
  • Под Сините камъни
При нас започна монтажа на кухнята вчера.В такава еуфория бях,че място не можах да си намеря,но не трая дълго  #Cussing out От дясната страна бяха оакали положението  ooooh! днес размонтирваха и ще правят нов ред горни шкафове  Crossing Arms
Много неприятна история,Пепински! И при нас от два дни монтират кухнята и вчера майстойра установи,че е сбъркал размера на вратата на едната колона и сега я правят на ново, както и стъклата на две вратички нещо не пасват........  #2gunfire Толкова чакане и накрая гафове.......здрави нерви да има човек!
оф така е само нерви да има човек  #Cussing out

# 590
Защо се изнервяте за дреболии.Майстора е объркал и си го оправя,всеки може да сгреши,който не е работил занаятчийска работа -той не е бъркал.Интересното е ,че всеки бърка в работата си ,но когато друг сбърка нервите са налице.Освен това за неговите грешки той си поема разходите.Друг е въпроса ,ако е прескочил срока на доставка и монтаж,тогава вече си е за нерви

# 591
Здравейте,
нахлувам в темата с директен въпрос Simple Smile

На снимката, там където съм поставила червената линия - Възможно ли е на стена 1440 мм да се сложи от ляво на дясно: хладилник, съдомиялна 45 см и малка мивка (30х40 или приблизително нещо такова, като в този случай мивката ще е сбутана към стената)?
Въпросът ми е по-скоро дали физическо е възможно да се сложат на тази стена въпросните уреди, а не толкова дали е удобно?  Simple Smile

# 592
  • Sofia
Мивката трябва да е 22-25 см ширина, за да се събере всичко. Дори не знам дали има такива.

# 593
И аз мисля ,че няма смисъл да се мисли подобна комбинация

# 594
Благодаря за мненията
Започвам да мисля в друга посока Simple Smile

# 595
  • Под Сините камъни
Защо се изнервяте за дреболии.Майстора е объркал и си го оправя,всеки може да сгреши,който не е работил занаятчийска работа -той не е бъркал.Интересното е ,че всеки бърка в работата си ,но когато друг сбърка нервите са налице.Освен това за неговите грешки той си поема разходите.Друг е въпроса ,ако е прескочил срока на доставка и монтаж,тогава вече си е за нерви
Ивко,изнервящо е защото ако беше казал,че или поне показал,че ще се получи така никога нямаше да се съглася.Беше направил една недоизмислица,думи нямам.Ако беше сбъркал нещо щях да преглътна и да кажа едно майната му,както каза ти безгрешни хора няма.Ама той се опита да излезе с номера,че видиш ли той ни бил казал че така ще стане.Да ама не.

# 596
Аз пак идвам с въпроси Simple Smile
Явно ми е  слабо търсенето - интересува ме този механизъм на Блум каква цена е приблизително? Леко негодна снимка, извинете.

Може ли мивката да се получи така (вграждане ли се нарича, не знам) под термоплот - (на снимката е с технически камък)?
Мерси!

Ние избрахме и взехме този аспиратор http://www.geraka.com/182-absorbatori/5771-aspirator-teka-dbp-60-pro.html

# 597
  • София
Аз пак идвам с въпроси Simple Smile
Явно ми е  слабо търсенето - интересува ме този механизъм на Блум каква цена е приблизително? Леко негодна снимка, извинете.

Може ли мивката да се получи така (вграждане ли се нарича, не знам) под термоплот - (на снимката е с технически камък)?
Мерси!

Ние избрахме и взехме този аспиратор http://www.geraka.com/182-absorbatori/5771-aspirator-teka-dbp-60-pro.html

КОй от двата механизма ти трябва цена HF или HS и колко са ти големи вратите също е важно.

На термо плот НЯМА вариант да се монтира мивка за вграждане под плот. САМО НА КАМЕНЕН ПЛОТ МОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА или на HPL плот (нестандартно, но става правил съм го)

За абсорбатора си купи и препарат за инокс да го чистиш, че колко прах събира направо не е истина.

# 598
Цена за HF ми трябва. Ще се доуточнява ширината, за височината на шкафа знам, че ще е  72 см.

За инокса - предполагам го, ще жуля, кво да се прави. На моя мъж му беше важна мощността.

Жалко за невъзможността за вграждане,  а ми харесваше много.

# 599
Благодаря за мненията
Започвам да мисля в друга посока Simple Smile
ето две идеи http://prikachi.com/images.php?images/348/8309348D.jpg и http://prikachi.com/images.php?images/349/8309349f.jpg

Общи условия

Активация на акаунт