Нашите кухни-60

• 114 656
  • 863
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Според мен стъкло, но чисто, без модерните сега картинки зад него. Аз избрах бял стъклен гръб за кухня бял гланц.

# 661
  • Варна
Според мен стъкло, но чисто, без модерните сега картинки зад него. Аз избрах бял стъклен гръб за кухня бял гланц.

Кухнята е екрю, не бяла. Цвята panna, ако на някой му говори нещо.
Би сложила тъмен плот със светъл гръб, така ли?

# 662
  • София
Спокойно гърбът може да е с втория избран цвят, щом имаш такъв, въпросът е да го нацелиш да е същата тоналност. Аз държах всичко да е едноцветно, скучно и стерилно и обещах на дизайнера да сложа някъде червена купа за плодове/ваза. Дори избрахме бели аспиратор и плот, само фурна не откривам бяла.   Mr. Green

# 663
# 664
  • София
Спокойно гърбът може да е с втория избран цвят, щом имаш такъв, въпросът е да го нацелиш да е същата тоналност. Аз държах всичко да е едноцветно, скучно и стерилно и обещах на дизайнера да сложа някъде червена купа за плодове/ваза. Дори избрахме бели аспиратор и плот, само фурна не откривам бяла.   Mr. Green
Бели фурни има доста и като визия и като характеристики. Само с едно бързо прехвърляне намерих тези:
Цък, Цък, Цък, Цък, Цък, Цък, Цък, Цък - с този дизайн има няколко модела.
Зависи ти какво искаш като функции и визия от фурната и с какъв бюджет разполагаш.

# 665
  • София
Много мило, че ми пратихте толкова линкове, благодаря! Заинатила съм се за пиролитично почистване, затова е драмата. Харесахме една черна, с бонус функция за готвене на пара:
http://www.electrolux.bg/Products/%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B5 … %D0%B0/EOC6631AOX

# 666
  • Варна

Значи кафяв плот и гръб екрю, защото това са двата цвята на кухнята. Или плот екрю, пък кафяв гръб. Разгледах доста модели, повечето са какъвто плота, такъв и гърба. От всичко разгледано, най-малко видях с плочки гръб в съвременните кухни.

# 667
  • София
Ние ще слагаме плочки в синьо-зелено, за да избягаме от прекалено кафявото, и плота и гърба ставаха прекалено тъмни.

# 668
  • Sofia

Значи кафяв плот и гръб екрю, защото това са двата цвята на кухнята. Или плот екрю, пък кафяв гръб. Разгледах доста модели, повечето са какъвто плота, такъв и гърба. От всичко разгледано, най-малко видях с плочки гръб в съвременните кухни.

Може би технокамък (или друг камък - травертин например) ще е подходящ материал за гръб. Пък и за плот, ако ви е в бюджета, разбира се.

# 669
  • Някъде на път....
Някой може ли да ми каже на кои марки мога да намеря кухненски плот с дълбочина по-голяма от 60 см.? Благодаря предварително!

KAINDL имат 6-7 декора на 90 см., като постформинга е по двете дължини.

Салекс също имат няколко декора на 90 см:

Плотове на 90см ширина   
772   Аутлайн
241   Мозайка
HQ242   Бял гланц
374   Турмалин
478   Титан шлайфан
773   Мока

# 670
  • Някъде на път....
не е ли целият гръб от закалено стъкло? Thinking Топлина има не само около котлоните, като преместиш тенджерата на плота или извадиш тава от фурната, също ще е много горещо.
Ние слагаме закалено - цялото принт стъкло, не само зад котлоните. Peace

# 671
  • Варна
Привет,

Може ли да ми препоръчате фирма за изработване на кухня във Варна?

Какво ви е мнението за Мартинели? Препоръчват ми ги, но аз все си мисля, че са много скъпи....

Благодаря!  bouquet

# 672
  • Бургас
Привет,
Може ли да ми препоръчате фирма за изработване на кухня във Варна?
Какво ви е мнението за Мартинели? Препоръчват ми ги, но аз все си мисля, че са много скъпи....
Благодаря!  bouquet
Аз ходих в Мартинели за кухня. Казах, че искам ПДЧ с МДФ вратички гланц с размери на кухнята - 2,30/1,60. Бюджетът ми беше до 4 000лв. Казаха ми, че може и да успея да се сместя в тази цена, но вече месец ни вест, ни кост, ни проект на кухня.

# 673
  • Варна
Някой може ли да ми каже на кои марки мога да намеря кухненски плот с дълбочина по-голяма от 60 см.? Благодаря предварително!

KAINDL имат 6-7 декора на 90 см., като постформинга е по двете дължини.

Салекс също имат няколко декора на 90 см:

Плотове на 90см ширина   
772   Аутлайн
241   Мозайка
HQ242   Бял гланц
374   Турмалин
478   Титан шлайфан
773   Мока

Благодаря много.

Успях да намеря цвят, който да подхожда на кухнята. Сега остава да намеря и майстор във Варна, който да ми направи п-е образния кухненски плот без лайсни. С всички, с които говорих до момента, ме убеждават, че ако е без лайсна, плотът ми ще цъфне от водата след година, две. Особено ако е термоплот, ако си взема масив, било друга работа.

Иначе от плотовете на 90 см, тези от каиндл са най-изгодни като цена, пък и може да се купи половин плот.

# 674
  • Раковски
 Нормално обяснение за хора които може би не знаят за какво става дума. Първата сглобка я направих лятото на 2011 година (вече 4 години) и да чукна на дърво до ся никой не ми се е обадил, но знам с какво ги лепя плотовете щот със силикон не става както трябва макар да тръгнах с него в последствие намерих нужното лепило. Освен всичко това изработката на този вид сглобка може да отнеме половин ден работа  П-е образна кухня. Ето поредната ми сглобка.

Общи условия

Активация на акаунт