"Черна роза" /Karagül / Тема 4

• 137 027
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!

Фрагмана за 4-ти сезон на сериала...

keii, известно ли е вече кога започва сезон 4? newsm78
Току що научих отговора на въпроса си.  Peace
Премиерата на първия епизод от сезон 4 ще бъде на 18 септември, петъкLaughing

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 12:56 от jupetrov7

# 61
Здравейте момичета! Hug

По инфо на Жу Hug, не останало почти никакво време до началото на 4-ти сезон. Е, и нашите мъки ще продължават без превод, надявам се рускините да се вземат в ръце и да ни радват с бърз превод Praynig Praynig

Снимка на Ада от сета на новия сезон

# 62
Здравейте, момичета!  Hug  И - успешна нова седмица!  thumbsup

Скрит текст:

До новата среща с "Карагюл" останаха само четири дни...  Peace

Турските медии също са любопитни какво се случва около най-рейтинговия турски сериал в навечерието на неговия четвърти сезон. Според тази публикация:

скоро още едно популярно актьорско име ще се присъедини към екипа. Очаква се финалът на "Карагюл" да бъде през януари 2016.  newsm78 Вероятно тенденцията за постепенен спад в рейтинга, която започна в края на третия сезон, е провокирала това продуцентска решение. Тази е причината и FOX TV да поиска от Шюкрю Авшар да смъкне цената на сериала. През новия сезон за всеки излъчен епизод каналът ще заплаща на продуцентската къща по 900 000 лири.
     И така - в петък, от 20,00 часа, по FOX TV ще продължи историята на тази разтърсваща анадолска сага. Пожелавам ви хубав ден с един чудесен клип в черно и бяло, посветен на Едже Услу и великолепното й превъплъщение в ролята на Ебру.  Peace

# 63
ангела, така се радвам да те видя отново тук!!! Hug Hug

Добре дошла!   bouquet
За това, че си отново сред нас и за благодарност за инфото, ти подарявам тези цветя. Heart Eyes

# 64
Извинявам се за нахлуването,моля хвърлете един поглед в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=871282.0

# 65
  • Sofia
Здравейте карагюлки  bouquet
Вчера с изненада видях,че отново повтарят сериала по тв7/пак ще го гледам /...дали ще излъчват най-после и новите серии Thinking

# 66
   Мили момичета! Извинявам се предварително за твърде личните неща, които мисля да напиша, но реших, че така е правилно.
   Още предния /пореден път/, когато започнаха излъчването на "Черна роза" по ТВ7 се "зарибих" дълбоко. Влязох в турксинемата и на екс изгледах сериите до където бяха преведени. Ясно ви е как. Всяка свободна минута и по нощите....В същото време плътно следях всичко, случващо се в темата /малко с гузна съвест, като подслучвачка  Embarassed Embarassed Embarassed/. По едно време се чудех как не се обърквам - сутрин ТВ7, по някое време си продължавам гледането с руски субтитри и вечер задължително проследявам коментарите за новата серия в темата. Следях сериала на 3 различни места. newsm78
   Но...сезонът свърши, аз си изгледах всичко качено в любимия руско-турски сайт и започнах - щом включа компа, първо проверявам дали има качена серия и ако има - с радост се потапям в Халфети. Хем с удоволствие, хем се чудя на акъла си защо ми харесват толкова много тези безкрайни драми, хем им се ядосвам на нелогичното / според мен, де/ поведение...Ама пак, и пак, и пак...цяло лято...и така до снощи. Вчера към 18 часа качиха 86 серия. Заявих на домашните, че нещо не ми е добре и си лягам. Нататък ви е ясно. Скатах се в леглото и хайде в Халфети. Тоз път беше и в Истанбул, защото точно серията свърши до разкопаването на гробчето на Дениз Шамверди.
   Това е. Изповядах ви се. Олекна ми. Лиа, Дива розичке, Жу, Бризче, Ангела, Алиса,Тара и всички други фенки на черните рози - хубав ден и още по-хубава вечер!
     newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
    Силно се надявам и от сърце ви пожелавам рускините, след като почти се изравниха с превода до новите епизоди - да продължат в същия дух!  Hug

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 11:51 от mamata48

# 67
  • AMS

Привет на всички и благодаря за споделеното!!!

Ангела,  благодаря за ценната информация!!!

Аз  се бях настроила тази вечер за начало на 4 сезон на Karagül,

НО на страницата на FOX  е отбелязано, че

новият 89 -ти епизод ще се излъчи на

2-ри октомври от 20 часа

Фрагман 3

Karagül еп. 89

ПП: За протокола, допълвам поста си с линкове към

Фрагман 1 https://www.youtube.com/watch?v=xT2x-prgRTQ

Фрагман 2 https://www.youtube.com/watch?v=ssWe4kcN_nQ

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 17:53 от *** Diva ***

# 68
Благодаря ти, Diva. Hug Интересно защо са отложили началото на новия сезон?  newsm78 Може би нов ангажимент на някой от главните артисти?  Sick
И аз се бях нагласила да гледам, но уви! ooooh!
Все пак, благодаря ти за трейлърите. Heart Eyes
След като ги изгледах, си представям колко носни кърпички ще ми трябват. Whistling
Но най-мъчно ще ми бъде за Баран - с тази все още неукрепнала психика, на него най-много ще му се отрази този хаос във взаимоотношенията... Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 18:59 от jupetrov7

# 69
 Hug Hug Hug

Привет и на новодошлите Карагюлки!  bouquet

Започнахме да се събираме, но серия йок Heart Eyes

Ето какво още можем да избираме от ФОКС ТВ:

Карагюлци са ми най на сърце от видяното Heart Eyes

# 70
  • AMS

"Сине ..."

Голямата тайна е разкрита.

В конака няма да остане камък върху камък.

Новият сезон на Karagül  започва в петък 02.10. по FOX

# 71
Привет, момичета! В http://turkcinema.tv/ вече са всичките 88 серии с руски субтитри.  newsm44

Хубава вечер!  newsm51

# 72
  • AMS
Привет, момичета!
В

http://turkcinema.tv/

вече са всичките 88 серии с руски субтитри

newsm44

Хубава вечер!
 newsm51

Благодаря, mamata48!!!

Сериал Черная роза смотреть онлайн

http://turkcinema.tv/turkey-serials/chernaya-roza-karagul.html

Bomba gibi bir yeni sezona hazır mısınız?

Готови ли сте за един нов сезон, като бомба?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 12:54 от *** Diva ***

# 73

ЧЕРНА РОЗА, резюме на 89 еп. (от англ.)

След като винаги е смятала, че синът й е мъртъв, Ебру научава, че той е жив и през цялото време, откакто е пристигнала в Халфети, са живели заедно... И докато се опитва да приеме тази истина, тя в същото време търси от всеки в голямата къща някакво обяснение. Баран разбира тази взривяваща истина, застанал насред двора, и най-неочаквано напада всички до един. Домът на Шамверди вече е преобърнат наопаки и е потънал в тотална тишина.

Мелек не може да приеме съдбата си и безусловно избира смъртта. Майка Кадрие вижда дъщеря си увиснала на въжето, и под бремето на лъжата, което носи през всичките години, е напълно съкрушена.

Емине не може да прости на Кадрие и напуска къщата заедно с Асъм...

Междувременно Сибел, убедена че Кендал ще я убие, също напуска къщата.

Домът се разпада, но Кендал и Кенан продължават войната с пълна сила. Кенан с голи ръце разравя гроба, в който смята, че е погребана майка му и гневът му не утихва.
Той продължава да прилага методично подготвения си план, който най-вероятно ще представлява най-смъртоносния удар за Кендал.

Новият епизод ще бъде излъчен на 2 октомври от 20.00 по ФоксТВ.

# 74
  • AMS

Привет!!!

Жу, сърдечно благодаря за резюмето!!!

20 нови снимки към албума

Karagül 89

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.693760117426032.107374 … 782720&type=3

Общи условия

Активация на акаунт