"Черна роза" /Karagül / Тема 4

• 137 030
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Мелек не може да приеме съдбата си и безусловно избира смъртта.
Значи приключва участие?

# 76
  • София
Здравейте Карагюлки Hug
С нетърпение чакам 89 епизод, ама никога не съм гледала онлайн...
Едно рамо? Praynig

Защо Кенан ще разкопава гроба, нали го разкопа в предишния епизод ... и майка му не беше вътре, а в къщи newsm78

# 77
  • Варна
Привет, прекрасни! Пожелавам Ви приятно гледане и безпроблемен нет. Peace Peace Peace Peace

При мен всичките 12 линка, които имам  Mr. Green прекъсват безобразно/от 20 минути ги тествам/.  Дано като започне серията се "понамести" някой и тръгне нормално, че да се опитам поне в основни линии да ви светна за действието.  Praynig

# 78
  • София
Дай един линк поне Laughing, моля!!!

# 79
# 80
Бризче, този линк въобще не прекъсва. Peace

http://www.fox.com.tr/canli-yayin

# 81
  • Варна
 Ебру се пита дали това е истина, дали Баран е нейния син. Баран пита какво става- някой да му кажел вече. Ебру каза, че тряябва да говорят. Невин казва- не. Ебру казва истината- че имала син, но баща му е излъгал, че е умряял и всички се забъркали в една голяма лъжа и продължавали да я играят. Не разбрах на кого се обадии Кенан, но каза да го чака. Баран пита кой се опитвал да играе. Да му кажели какво става. Ебру казва Слава Богу, синът ми е жив и е тук. Не знаела какво ще направи, но все пак била до него и продължава да се пита дали е истина. Нарин казва, че Ебру я е убила.  Ебру пита Асъм дали е разбрал, че Баран е нейния син. Той казва, че е чул. Озлем изпрати Баран за нож.  Гюл каза на Кендал, че е разбил живота и и ще го убие, но пистолета засече.  Кендал каза, че ще ги убие с баща и. пита кой и е дал  пистолет, откъде го е намерила. Парче по парче щял да я реже. Тя каза, че я принудил да лъже полицаите.  Кадрие казва, че било по-добре да не се включвала в игрите на Кендал. Ръза пита Гюл защо го направила, шефа бил чист като ангел. Гюл го сряза, че говори без да знае нищо.  Ебру пита Нарин защо са го направиили. Нарин каза, че всичко ще и каже, но да не казва на Баран, но Ебру и каза че няма право нищо такова да иска от нея- той е нейн син и тя е страдала, мислейки  го за мъртъв. Озлем казва на Мелек, че е глупаво да постъпва така, да не си помисля повече да прави такова нещо. Нарин пак моли Ебру да не казват на Баран. Да мислела и да я нарича както иска- престъпница, лъжкиня, но тя била майка на Баран и така трябвало да остане. Живяла  без мъж и в самота и единственото, което имала бил сина и. Касъм даде парите на Гюл  да се погрижела за себе си и да не се показва пред Кендал. Сабри казва, че няма проблеми с Баран, но трябва да види Мелек. Мелек иска да избяга със Сабри, не моожеела да продължи да живее тук. Озлем казва, че ще си провали живота с него и не иска да я пусне. Кадрие пита къде отивала. Мелек и обясснява,, че сама е видяла каакво е направил баткоо и. Кадрие я моли да не заминаава. Баран се опитва да ги спре. Сабри казва никой да не се опитва да им пречи. Баран крещи, че ще го убие и хуква за пистолета. Ебру и Нарин след него. Айше се опитва да разубеди майкаа си да не бягат, но тя казва, че Кендал ще я убие и няма време, трябва да избягат. Айше не и вярва- 20 год я била лъгала и сега пак се опитвала да го направи и тя нямало да тръгне с нея. Нямало цял живот да бягат. Озлем информира Кендал, че Сабри е отвлякъл Мелек. Кендал нареди веднага да ги открият. Кенан научи от майка си, че Сабри е отвлякъл Мелек. И той нареди на хората си да ги търсят. Нарин каза да оставят  разногласията си и да намерят сина и. Емиине казва, че Кадрие страда заради мъжа си. Обясни  наа Асъм, че се налага да напуснат конака- нямало живот с такива лъжи и злини. Кендал каза на Расим?, че отивал при него, а той му каза, че знаел, че Мелек е отвлечена. Сабри се  закле, че никога няма да изостави Мелек. Кендал се развика на Озлем, че брат и бил виновен. Кадрие му каза, че истината за Баран излязла и Мелек избягалаа от тях. Нарин казва, че тя нямала вина- така били решили другите и тя приела тяхното решение, нямала право на обратното. Кадрие казва, че и Емине ги е напуснала. Кендал пита защо. Озлем казва, че присъствала, когатоо казали на Ебру истината. Кендал пита дали Баран е разбралл. Озлем каза, че не е. Кендал му се обади и каза да зареже Сабри, но той не го послуша. Кенан пита имат ли новини за Мелек, искал да помогне. Кендал казва да стои далеч от тях и .. абе пак се нареждаха двамата.  Айше се притеснява къде ще отиде майка и с Мехти. Ада не иска да се връщат в конака, който станал лудница- ето всички бил подлудил. Кадрие си говори, че нейния грях бил най-голям ии трябвало да отиде в ада. Искала да умре.  Озлем казва на Мая и Ада, че Ебру  и Баран са се  върнали/ май успя да каже и  че е майка, но не чух, че пакк ппрекъсна/ Айше пита майка и далии е идвала. Мая информира Озлем, че Сибел  също е избягала. Мелек се моли Бараан да ги остави, защото искалаа да живее. Кенаан казва на майка си да не се тревожи- всички ги търсели и щели да ги открият. Нарин си мисли- не съм престъпник, но съм длъжна да защитя сина си. Ебру разбра, че Нарин го е направила нарочно, а сега и помагала за да не му каже, но това нямало да стане. Нарин казва, че се страхувала, но той никога нямало да я приеме за майка, ненавиждаля и ако се надявала да го накара нея да намрази да не се надявала. Сабри пита Мелек да не би да се е разколеебала- щял да го приеме и тя тръгна с него. Айше се опитва да се обади на майка си.  Кенан казва на Кадрие да не се притеснява- всичко ще се оправи. Кадрие казва, че от 20 години в този конак витаело злото. Кенан отива да заведе Кадрие в конака. Озлем щяла да направи кафе на Кенан. Кендал мусе строска, че не е добре дошъл. Кенан го пита с всичките си гости се държал така. Не бил гост, защото не гоо бил канил. Кенан казва, че заради това му отношение са избягали Мелек, Емине и Сиибел. Кендал казваа, че нямало да пие никакво кафе- да се махал и хвърли чашката. Кена му каза- да ти е вкусно твоето кафе. Нарин продължава да обяснява, че непрекъснато се страхувала за Баран, защото ако баща му решал да го отведе в Истанбул, големият град щял да го подлуди. Ебру казва, че няма полза да се страхува от нещо, което не знае и не разбира, а тя каза, че познава сина си. Кендал казва на Кадрие да не се страхува за Мелек- всички я търсели. Кадрие казва, че загубила Мурат, а сега и Мелек. Кендал казва, че не я е загубила и скоро ще я доведат

# 82
  • Варна
Кенан казва на майка си да не се притеснява- той е обмислил всичко и нещата ще се подредят. Нарин пак я прихвана- „Няма да кажеш на сина ми. Какво правиш Нарин?“ .осъзна се. Кендал пита Айше къде били сина му и Сибел. Айше казва, че него питала къде са и защо са избягали. Кендал си спомня телефона, който му даде Озлем и мисли, че Касим е отвлякъл Сибел за да му вземе сина. Мелек пита как ще избягат- Баран бил по петите им, джандармите също. Сабри каза да не се притеснява. Видя, че пистолета му го няма и тръгна обратно. На Баран каза, че се обичат- да ги остави. Кендал получи снимката на обувката и се усети, че е работа на Кендал от думите му, че щял да усети колко боли като загуби най-скъпото си. Нарин казва“Слава богу! Това искахте нали“

# 83
# 84
  • Варна
Бризче, този линк въобще не прекъсва. Peace

http://www.fox.com.tr/canli-yayin
Благодаря ти, мила! И на мен тук не ми прекъсва, но звука е много слаб и не мога нищо да хвана, особено на диалекта- Емине, Кендал .., като добавя и моя любимец, дето гълта половината звукове и картинката става "миш-маш" Joy Joy Joy Joy
Проверих сцената Озлем, Ада и Мая. Озлем казва, че са се върнали Баран и Ебру и имат много интересна обща тема, но не казва, че му е майка. Явно този сезон ще мине в опити да му кажат и все нещо ще ги спира. Прострелването на Нарин е стъпка в тази посока. Според мен, сега Ебру няма да посмее да му каже като вижда колко е разстроен. Това пък, че дава кръв за Нарин/от фрагмана/, вероятно ще накара Нарин да спре с опитите да я махне от пътя си.  Кой знае как ще стане? newsm78

# 85
Бризче, благодаря ти!  Hug Hug

Дива, благодаря и на теб - сега видях трейлъра по-подробно.  Hug Hug

Горкият Баран - последният кадър ми заприлича малко на трагикомедия... Confused Confused

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 23:56 от jupetrov7

# 86
  • AMS
Момичета,  Hug Бризче,  Hug Жу,  Hug благодаря ви!!!

Серията ми хареса  Peace

В съня жените бяха много красиви.

А Ece Uslu и Özlem Conker са изключително добри!!!

# 87
Финалът беше неочакван, но много правдоподобен.  Peace Още 2 снимки от финала, които ми харесаха -

# 88
  • AMS

Рейтинг

1      Kiralık Aşk       STAR TV      8.81   

2      Karagül            FOX TV       8.32   

# 89
ЧЕРНА РОЗА, еп.90, резюме (от англ.)

Случайният изстрел от пистолета на Сабри улучва Нарин и тя е на ръба на смъртта. Мъката на Баран за майка му намира утеха в прегръдките на Ебру. Докато Ебру внимателно крепи сина си, тя търси начин да му каже, че е биологичната му майка.
Когато Мелек научава, че Нарин е простреляна, тя изоставя Сабри и се връща в дома си. Това ще бъде първата стъпка към ужасяващите дни за Мелек. Тя обаче няма представа какво я очаква при завръщането й.
След като Сибел и Мехди изчезват, Кендал стоварва гнева си върху всички около него. Той няма намерение да спре, докато не намери сина си. И естествено, най-напред се насочва към Кенан. За да намери Сибел, Кендал използва своя коз Айше и за нещастие най-много ще пострада именно тя.
Когато Кендал насочва гнева си върху Айше, за да намери Сибел, пред него се изправя Баран. Този път Баран застава с целия си гняв лице в лице с чичо си.
Кендал губи контрол заради мъката по загубата на своя син и причинява смъртта на Сибел. Сибел стига края на своя път.

Новият епизод ще бъде излъчен в петък, 9 октомври, от 20.00 по ФоксТВ.

Общи условия

Активация на акаунт