Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~129

• 29 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен / София
...Той си свърши работата - сложи воденичен камък на врата на сина си.....

за съжаление е така....и ако брака му с Дефне е юридически валиден ...тя за нищо на света не би го пуснала този път....ще играе на тънката струна, че му е посветила живота си и че отгледала децата му......аз гласувах с №1, защото искам да се насладя на реакцията на всички в имението и даже ми се иска Елиф да е така облечена и с шапка с голяма периферия, че в първия момент никой да не я познае и когато свали шапката, всички да останат с отворена уста.......и успокоителни да няма за тях.....до края на дните си , ако  имат сърца да се срамуват от това, което причиниха на Елиф, а и на Кахраман също..... StopДжелал и той ми е черен пред очите....не трябваше да "пее" в един хор с Зия......той поне беше свидетел на любовта им......

лека нощ момичета....

# 46
Злати много сладки снимки си наслагала.... Hug Много мило ми стана, като ги гледам сега...

Гости напълно съм съгласна - Дафа втори път няма да допусне грешка, да се прави на горда и да даде развод на Кахраман. Нямам представа дали брака е законен, защото за сценаристите законите на държавата не важат, а не трябва да е така.
За Джелал - съжалявам, че и той мисли като останалите. Мислех, че е различен. Винаги е казвал, че ще бъде до Кахраман и ще го подкрепи, но този път го предаде. Може би ако той му беше казал - върни се в имението и бъди баща на децата си, но ако не обичаш Дафа, не се жени за нея втори път. Кахраман е умен мъж и може би нямаше да изпълни волята на баща си....Всеки човек има нужда, когато е на кръстопът да чуе чуждо мнение, а сам да вземе решение.
Зия хвана Кахраман неподготвен - той още беше като отшелник. И когато стана въпрос за Топрак, може би Кахраман отново се почувства виновен пред детето - не изпълни обещанието да върне майка му...самият той го беше изоставил.....И се съгласи с решението на Зия......
Сега си мисля, дали Зия няма да накара Кахраман да смъкне халката на Елиф......Ако и това направи, Кахраман по-късно може би никога няма да му прости....
И Зия заслужава да не получи прошката нито на Кахраман, нито на Елиф......

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 00:39 от MAMA-AN

# 47
Шюкран търси сейфа! Laughing

Как го отваря и разговора с Якуб на руски ез.! Laughing

Скрит текст:
— Уф! Аллах, какой же код может быть у этого сейфа? Какой код? Конечно же, эта женщина выбрала день рождения Кахрамана!
Посмотрим, что у тебя за большая тайна, Дефне. И где же теперь я посмотрю этот диск? В кабинете нельзя – отец Зия дома. На телевизоре, тем более, нельзя. И Джанан забрала ноутбук. Уф!
— Слушаю, Шюкран.
— Алло, Якуб? Когда вернёшься домой, обязательно захвати с собой свой ноутбук. Диск у меня на руках, но нет компьютера, чтобы посмотреть его.
Хорошо, Шюкран, хорошо. Сейчас я положу трубку, так как у меня много дел.
Озабочена своим диском!

(Шюкран и Якуб из 33 серии)

Перевод: Инесса Маликова

Лека нощ! smile3524

# 48
Злати ще се пръсна от смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Какъв код може да е сложила Къймет на сейфа - разбира се рождената дата на Кахраман  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Голяма бъзикня са направили сценаристите....Кода е рождената дата на любимия син, но всички действия на Къймет са против този й син....

Нямам друго обяснение освен ревността - Къймет няма толкова пипе да разграничи обичта на сина си - че едно е да обича майка си, съвсем друго е да обича жена си.....Но Къймет си мисли, че Кахраман като не обича Дафа, така цялата му любов е за нея.....Глупаво, но какво умно направи до сега Къймет......

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 00:46 от MAMA-AN

# 49
Злате...   Joy Joy Joy

Да се включа и аз в дискусията !
Още в самото начало колкото и да беше ранен и тъжен от загубата на Елиф ,Кахраман не трябваше да допуска Дафа в имението и да позволи да се бърка в отглеждането  и възпитанието на Топрак !
1.Защото беше сигурен ,че Елиф е жива
2.Знаеше за опита да отрови Топрак и Елиф.
Много безотговорно от негова страна каза "Султан и Къймет да се грижат за бебето "и край ни вест ни кост от него …потъна в мъката си../за което не го оправдавам/
През това време усойницата се намърда в конака и почна да коли и беси …  #Cussing out
1. Направи така ,че да изгонят Султан и Назлъ
2.Уби Назлъ ,за да отстрани все пак един по-умен съперник ,който със сигурност щеше да се свърже с Кахраман./Изобщо не мисля ,че беше злопулука -чисто убийство си беше!/
После усойницата се направи на многострадалната Геновева ,за да влезе под кожата на Зия и Къймет ,а сенилния дядка почна да я закриля и даже да лъже !Няма да му простя това   #Cussing out
И пак да си кажа ,ако Героя беше герой нямаше да послуша никой от околните му ,грешката да подпише отново с усойницата си е точно негова !  Sick
Харесвам героя но в последните серии го направика мамино и татино детенце и образът му стана по-безличен ….

# 50
Тио
Знаеш, че аз споделям същото, което си написала.
Но в последния епизод поомекнах спрямо Кахраман.
Едва изтърпявах всичко, което се случваше в имението. Сега Кахраман казва на Дафа, че той ще бъде само баща на децата си тоест, Дафа не го интересува, но вече е късно. Той допусна Дафа под кревата, тя се качи на главата му....
Вината, която изпитваше, че се е стигнало до банкрут на холдинга, интригите на Дафа, лъжата на Зия....Кахраман няма ничия подкрепа в този дом....Дожаля ми за него.
Вярно е допусна много грешки и сега бере горчивите плодове на отшелничеството си....

Но аз друго не мога да разбера....Целувката.....

Може би е проформа, но това дава крила на Дафа....Мисля, че с тези целувки Кахраман прави крачка назад - няма последователност между думи и дела....
Може би заблуждава Дафа, заблуждава родителите си...заблуди репортерката.....
Но дали не заблуждава и себе си.....

За Назлъ - на 100% това беше целенасочено и си е чисто убийство.
Не съм чела интервюто на Кютюка, няма и да го прочета - Само като прочетох едно изречение и това е ддостатъчно...Къде била гордостта на Дафа.....Така разсъждава Кютюка - и много жалко за нея.....като жена, не като героиня и актриса......
Самия факт, че приятелката й прави репортажа, това означава, че Кютюка е наясно с всички писаници по адрес на героинята й, а те не са положителни.....

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 01:20 от MAMA-AN

# 51
Ани аз също съжалих Кахраман и съм му простила ,заради думите които каза на Дафа пред всички ,за това че Дафа манипулира общественото мнение и иска да се представи пред хай-лайфа ,като любяща съпруга,майка и като цяло да покаже задружното и влюбено семейство Кахраманови.
Зия е виновен ,че защити змията и се надявам скоро усойницата както се е омотала около врата му да го гризне.Тя се примъква само там където има полза.
На мястото на Кахраман ,даже и да прозвучи невъзпитано бих казала на Зия да не се меси в семейните му работи .Кахраман излезе и съм сигурна ,че неповярва на думите на баща си,но беше ядосан .
Винаги се оправдават със семйното огнище с неговата цялост и сплотеност ,а всъщност ни показват едно семейство интриганти,лъжци и Тартюфовци …

# 52
Тио - от началото до сега се опитват да ни внушат, че Елиф е развалила едно задружно и порядъчно семейство....

В действителност аз не видях такова семейство....
Зия се оженил за Къймет и дни след това донесъл на ръце сина си от друга жена.....Къймет го отгледала като свое дете, за да запази имиджа на семейството....
След това Зия инсценирал смъртта на зет си и направил дъщеря си вдовица, а оставил невръстния си внук без баща.....
От дете Якуп е завиждал на Кахраман и видяхме тази завист до къде докара холдинга....
Когато Дафа е ревнувала Кахраман и в яда си е направила катастрофа...Загубила е бебето и възможността да стане майка - тогава Елиф не е била в живота им.
Сама предложи да използват сурогатна майка и когато научи, че детето не е нейно се опита да се отърве от "чуждото дете" и от майката....
Да не разказвам за лъжите и интригите на Дафа, Къймет,, Невал.....

Аз не виждам никакво задружно и порядъчно семейство и с какво Елиф го развали, като те и преди това воняха на помийна яма.......

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 01:32 от MAMA-AN

# 53
Тио - от началото до сега се опитват да ни внушат, че Елиф е развалила едно задружно и порядъчно семейство....

На това му казвам "На крива ракета Космоса и е виновен"
Те сами са унищожовали и продължават да унищожават семейния оджак …

# 54

На това му казвам "На крива ракета Космоса и е виновен"
Те сами са унищожовали и продължават да унищожават семейния оджак

Е в това е истината...Но ние хората сме склонни да търсим вината някъде другаде, а не у самите нас.....

Семейството се самоунищожават. На тях не им трябват врагове - те са си достатъчно.

Но явно, че след като Кахраман срещна Елиф, разговорите които водеха - които бяха за живота и в тях изобщо не ставаше въпрос за любов.....Тогава Кахраман прозря една друга истина...Видя живота с други очи. Елиф не го правеше умишлено, но Кахраман каза, че тя е казвала това, което той е искал да чуе.....Той сподели с Джелал, че до сега в живота му, никой не се е интересувал какво иска той....Но чуждата Елиф не направи аборт, макар да не знаеше, че е биологична майка на бебето, само защото тя беше останала с впечатление, че Кахраман много иска това дете....

И Кютюка ще ми говори за гордостта на Дафа....

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 01:43 от MAMA-AN

# 55
Отговора ми на анкетата е ,че в края на епизода  ще се срещнат Кахраман и Елиф ,възможно е да стане случайно …или Кахраман да я види и да се затича към нея /модифициран вариант на промото /...

# 56
Отгова ми на анкетата е ,че в края на епизода  ще се срещнат Кахраман и Елиф ,възможно е да стане случайно …или Кахраман да я види и да се затича към нея /модифициран вариант на промото /...

Ако имат намерение да правят втори сезон трябва да ги срещнат.....Трябва да има някаква надежда...да има светлина на хоризонта..... Peace

Рпортаж за Хатидже Шендил по арабска телевизия...

видео тук

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 02:01 от MAMA-AN

# 57
Отгова ми на анкетата е ,че в края на епизода  ще се срещнат Кахраман и Елиф ,възможно е да стане случайно …или Кахраман да я види и да се затича към нея /модифициран вариант на промото /...

Ако имат намерение да правят втори сезон трябва да ги срещнат.....Трябва да има някаква надежда...да има светлина на хоризонта..... Peace
Именно ! Ще има ,няма да изпуснат кокала /2ри сезон/ …  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 01:58 от trendafilka

# 58

Именно ! Ще има ,няма да изпуснат кокала /2ри сезон/ …  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тио страхотна си  newsm10 newsm10 newsm10

# 59
Aни  майтап да става ,няма само да ревем я !
Очаквам утрешния ден ,
снимки от мами и анонимки , фрагман и дискусии …  и много стрелба... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт