Смешки от форума - 19

• 92 994
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
Знаете ли кой е Lazar Fraksel? Не знаете. И аз не знаех, докато не попаднах на тази тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=857253.msg0#new
Фракселният лазер се оказа прекръстен от потребителката. hahaha

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Laughing от фъркатите май минахме на косматите  Laughing
пак ще дойде метлоноската  Wink

по темата  Hug

Цитат
До 09.09.44 г. в България са се яли само зелени домати, зрелите са смятани за отровни.

... води ни партийо любима... към червения домат  Crazy

# 182
St.Dobri, дядо ми ми е разказвал, че е било така, но по време на неговия дядо, т.е. към края на 19-началото на 20 век наистина не са ядяли зрелите домати, а само нещо като кьопоолу от печени зелени домати. Няма нещо общо с по-късния комунистически режим. Като си помисли човек, много е странно, че само преди 100 години българите не са ядяли един от най-масово разпространените в момента зеленчуци.

# 183
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не съм го чувала това със зелените домати.
но съм  чела за българите, развили зеленчукопроизводството в бивша Австро-Унгария още по време на турското робство. и паметник са им направили.
и за българската "зеленчукова експанзия" в Италия съм чувала.

# 184
  • Бургас
Цитат
.....имам няколко въпроса.
1) Преди всяка процедура ли трябва да се бръснеш? И как стои въпросът с косъмчетата по лицето, че и по ръцете - някак ми звучи страшничко ако трябва да се бръснат първо  Shocked  Няма ли да стане по-зле и как ще реагира мъжът ми ако ме види да се бръсна  Joy

# 185
Цитат
.....имам няколко въпроса.
1) Преди всяка процедура ли трябва да се бръснеш? И как стои въпросът с косъмчетата по лицето, че и по ръцете - някак ми звучи страшничко ако трябва да се бръснат първо  Shocked  Няма ли да стане по-зле и как ще реагира мъжът ми ако ме види да се бръсна  Joy

Тази булка да не се бръсне, а гордо да засуче мустак!

# 186
Не е от форума  newsm78 ама не се въздържах:  Питане за вкусна рецепта 

# 187
Мухахаха, да лапнем по една Йовка със сиренце:))))

# 188
Е, Йовка може да се казва заекът или свинята и'. Mr. Green

# 189
  • ту тук, ту там
Ох, с пълното съзнание, че спамя, искам да кажа, че с последната смешка цвиля от смях!  Joy И с коментарите след нея де (за заека и свинята!)!  Даже потърсих групата във фейса, сега сигурно ще им се качи рейтинга!  Laughing

# 190
  • through the wormhole
Да продължим с космите. Mr. Green

Цитат
Здравеите момичета да попитам нещо...за морето разбрах че помагало на папчици и всраснали косамчита ..но ..как да се покажа с такива крачета...ще умра от срам а след около две три седмици сам поканена на море ...някои които е ходил с такав проблем ..някаква идея как да ги позалича поне...ако ги испеча дали ще се поскрият малко...

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 17:38 от BlackHole

# 191
Папчици и косамчита, горката! Ма то туй да й беши кусура с мед да йа намажиш:)))

# 192
 Косамчѝта звучи почти като Компарсита - средиземноморие, страст, танго, ах...

# 193
  • забравих си мисълта...
Косамчѝта звучи почти като Компарсита - средиземноморие, страст, танго, ах...

И като Кончита.  Grinning Laughing

А ако вземе и да ги изпече,
направо ще станат да ги изяде
и на морето дупето ще си пече,
няма повече от тоз проблем да рИве.  Wink

# 194
  • където ми харесва
Ама имаме напредък. Ако преди се слагаше "й" на всякъде, сега е заменено с "и". Това си е градация Grinning

Общи условия

Активация на акаунт