Смешки от форума - 19

• 92 978
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
По никое време ме разсмя тази тема, особено болднатото   Joy
Момичета моля ви дайде ми съвет,не знам какво да правя и какво да сторя.Имам сериозна връзка от година.Всичко се развиваше добре докато до преди няколко дни не трябваше да замина за Софиа на изпит.Приятелят ми полудя и започна да ми говори как ще ми изневери как ще спи с друга.И ето сега заминавам на последният ми изпит и после отивам при него да живеем двамата.Но той не спира да ми казва,че не иска да говори с мен защото съм отивала на изпит и защото съм щяла да го зарежа което не е вярна.Та аз не мога да дишам без него.Държи се много гадно единият път е мил и добър после обаче се държи гадно и ми говори как ще ми изневери.Не знма защо го прави при положение,че в понеделник заминавам при него.Моля ви дайте ми съвет,ще го направи ли наистина или го прави защото ме обича.Та ние искаме бебе аз спрях да пия противозачатъвни отдавна.

# 166
Защо поста е смешен?

Тази тема не я виждам, къде мога да я търся?

# 167
Защо поста е смешен?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=856789.msg31153207#msg31153207

# 168
Благодаря   bouquet

# 169
Защо поста е смешен?

Ами смешен е, най-малкото с презумпцията, че ако някой изневерява на някого, го прави защото много го обичал.

# 170
  • забравих си мисълта...
Цитат
Аз съм каса.

Grinning

# 171

А мъжът и - касиер.  Laughing

# 172
  • където ми харесва
Защо поста е смешен?

Ами смешен е, най-малкото с презумпцията, че ако някой изневерява на някого, го прави защото много го обичал.
Или по-скоро, неграмотното питане на авторката е, дали ще й изневери, или я заплашва, защото много я обича и не може без нея!

# 173
Много сладко!
Цитат
Баба ми беше супер и в шиенето и в кърпенето. Закърпи ми скъсаните дънки, купени такива за безбожната сума от $150  Joy. Като ги намерих, почти инфаркт получих.

# 174
  • София
Старо е и може някой да го е пускал вече, но сега попаднах на него:
Цитат
Мигар Милиян е име?
Цитат
Кой е Мигар Милиян?
Joy Joy Joy
Е, как кой е? Братът на Нима Милиян, естествено.  Whistling

# 175
Цитат
Здравейте, 1-2 в годината ми се случва да имам нещо като родилни болки. Ако някой знае нещо по въпроса моля да пише.
Темата е "Родилни болки 9 месеца след второ раждане".  При цялото ми съчувствие към възможния здравословен проблем, формулировката е безумна.

# 176
верно бе  ooooh!
на врана , чучулига, сова ...?

Вран, чучулин, сов.

newsm62

# 177
Ъъъ, госпожата на сина ми в 3 клас беше казала, че мъжки род на катерица е катерин. ooooh!

# 178
"Катерик" съм срещала у Емилиян Станев.

# 179
"Катерик" съм срещала у Емилиян Станев.
Не, не "катериК", а "катериН". Това словотворчество беше вдъхновило хубостника да си направи табелка "Х- феин от 3а клас". Демек мъжка фея. hahaha Сори за офф-а.

Общи условия

Активация на акаунт