Смешки от форума - 19

• 92 974
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
Има отделна тема по чайко-гларусния въпрос - не я пренасяйте тук, моля!

там има достатъчно бисери от типа: "чайките са във варна, гларусите - в бургас" и т. н.
Е то това си е за тук!

# 151
е нали си е тук  Crossing Arms

# 152
Цитат
майка ми е откривател/и фен Crazy/ на всякакви добавки, имам чувството, че само извлек от дръжката на метлата не съм пила и всикчо обещаваше да ме направи млада, свежа и красива, както и да питат дали не съм родила големия си син на 12.
Това ме разсмя Simple Smile

# 153
Цитат
майка ми е откривател/и фен Crazy/ на всякакви добавки, имам чувството, че само извлек от дръжката на метлата не съм пила и всикчо обещаваше да ме направи млада, свежа и красива, както и да питат дали не съм родила големия си син на 12.
Това ме разсмя Simple Smile

Аз не схванах Embarassed но пък именно това ме разсмя..  Laughing

# 154
"извлек от дръжка на метла", а останалото е забавно в контекста на друга тема от Клюкарника  Grinning

# 155
Бубанка, дай насам метлата да си дръпна един извлек! Белким се подмладя  Mr. Green

# 156
аз мислех, че съм така младолика и красива заради козметиката, а то - от метлата било  doh
ще си я стискам поне до сто години  newsm75

# 157
Бубанка, дай насам метлата да си дръпна един извлек! Белким се подмладя  Mr. Green

Ти си младо бе! Какво подмладяване. Ей сега ще обърна метлата!

# 158

Ти си младо бе! Какво подмладяване. Ей сега ще обърна метлата!
Ама никой не ме пита дали съм родила на 12  Crossing Arms

# 159
и по-добре  Mr. Green

# 160
  • Телиш/Плевен
Цитат
Аз до третия месец,повръщах нон-стоп,гадешеми се от всичко!
 ...
После остават само спомените,и като гледаш как бързо расте детето ти,чак ти домилява за това повръщане....повярвай.

# 161
Абе балами, я си потърсете в Гугъл стрийт вю   Припят, Чернобил е до него. Ни следа от взрив, от пожар........
При Фукушима ясно видях избухналата част, още преди да  го дадат в новините. Блестящите панели на АЕЦ - а се виждаха от Космоса.

Вижте Припят и централата до него и спрете с простотиите.

Това, звездите ли ти го говорят? smile3520
Образ неземен просто  hahaha

# 162
Цитат
Обичам да проскам и прибирам прането.
Grinning

# 163
Цитат
Сериозните медиии като "24 часа", "Труд" и "Стандарт", никога, ама никога не са ми давали повод да се съмнявам в достоверността им!

Joy Joy Joy

# 164
  • Телиш/Плевен
Старо е и може някой да го е пускал вече, но сега попаднах на него:
Цитат
Мигар Милиян е име?
Цитат
Кой е Мигар Милиян?
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт