Смешки от форума - 19

• 93 095
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
  • забравих си мисълта...
Цитат
Болна съм от сърце...

# 196
Цитат
Болна съм от сърце...
А аз от бъбрек  Tired

# 197
  • София
Ама имаме напредък. Ако преди се слагаше "й" на всякъде, сега е заменено с "и". Това си е градация Grinning
ПЕсти материал.

# 198
  • Бургас
Да продължим с космите. Mr. Green

Цитат
Здравеите момичета да попитам нещо...за морето разбрах че помагало на папчици и всраснали косамчита ..но ..как да се покажа с такива крачета...ще умра от срам а след около две три седмици сам поканена на море ...някои които е ходил с такав проблем ..някаква идея как да ги позалича поне...ако ги испеча дали ще се поскрият малко...
Все си мислех, че има много прости хора, ама този женски Реджеп Иведик направо чупи неграмотометъра с тези "косамчита".

# 199
Испечени косамчита и папчици. Въх! Sick

# 200
  • София
Значи с тая Йовка, дето е в командировка така съм се смяла, че се задавих!
 ooooh!

# 201
  • София
Цитат
Скоро четох статия за какво съдържа шоколата и в 60 грама имаше не си спомням колко части хлебарки.

# 202
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Скоро четох статия за какво съдържа шоколата и в 60 грама имаше не си спомням колко части хлебарки.

Боже, прибери си вересиите  Rolling Eyes

# 203
  • До морето
Цитат

Я, пак!

# 204
  • ту тук, ту там
Ох!  Joy
Това да не е пускано през Гугъл преводач...  newsm78

"Болен от сърце" казваха (може и още да казват де) старите хора в нашето село! Стана ми носталгично като го прочетох.  Blush

# 205
Я! Шоколадови хлебарки. Mr. Green

# 206
  • Euskal Herria
Това е от темата за свекървите - какво може и какво не да дава свекървата на детето  Mr. Green.

# 207
  • Mars Hotel
Не е смешно всъщност, нито е грешка. Американският федерален регулатор на храните и лекарствата счита наличието на по-малко от 60 части от тялото на насекоми на всеки 100 грама шоколад за нормално.

http://abcnews.go.com/blogs/lifestyle/2012/03/bugging-out-chocol … inked-to-roaches/
http://www.fda.gov/ICECI/ComplianceManuals/CompliancePolicyGuida … ual/ucm074443.htm

A тук в таблицата се вижда и допустимото количество за други продукти: 150 части на 100 грама брашно и 400 части на 50 грама мляна канела.  

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 12:05 от Светлица

# 208
  • ту тук, ту там
Аз реших, че говори за хлебни единици!  Blush

# 209
  • Ямбол
Цитат

Боже, прибери си вересиите  Rolling Eyes
Какви вересии, 90% в темите за ГМО звучат точно по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт