Смешки от форума - 19

• 93 165
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм люляк Grinning

# 451
  • Плевен
Ето това мен ме порази.Темата е заключена обаче.
Цитат
значи, моята девойка на 15 години напоследак направо ме удивлява това дете.....
няма готвач в семейството, има всякакви други професии но готвач - не
ние живеем с баща и и нея,само тримата..
досега винаги сме вечеряли навън, най-много вкъщи една салата нещо иначе храна за вкъщи!
това не е било проблем -хем по-лесно бързо, не миеш чинии не цапаш съдомиалня!!
тя нашата вчера вика - мамо,татко искам да сготвя нещо?!?!?!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy чакай бе дете,ти си на 15 години,не на 40...... тя не може и едни броколи да свари, малка....
но ми мрънка да съм и извадела блендера от мазето че той там стои (че правихме ремонт и го пренесохме) та да си правила СМУУТИТА  Sick #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
да и разреша ли?
Ето и последния отговор след всички подигравки
Цитат
ами, вие се базикате обаче мен ме е страх много да пипа в кухнята.....  Sick
то нали аз не мога и си мисля че и тя не е много надеждна  Mr. Green Mr. Green да вземе да направи някоя беля......... цял ден ще я мисля ако е сама и тръгне да готви!!!.... оставили сме с баща и на масата няколко брошури на всякакви кухни-като огладнее само трябва да се обади и да си каже адреса!!!  chef струва ми се къде-къде по-безопасно от това да почне да пържи нещо например на горещо олио.............  #Crazy #Crazy

# 452
  • ту тук, ту там
Може ли да дадеш линк за темата, интересно ми е какво са й отговорили!  Laughing Сигурно са я разкостили!
Ама все си мисля, че е пързалка!

А преди време пък имаше една тема, в която майката се оплакваше, че дъщеря й е мързелива и не можела да готви. Иначе пере, мие, чисти и каквото още се сетите, ама нямало да може да се ожени като не готви... Някой сеща ли се за темата?  Praynig

# 453

Ама все си мисля, че е пързалка!

Естествено, че беше пързалка, даже не и от най-добрите. Тийновете скучаят...
Направо не мога да повярвам как народът се връзва на всяка глупост, прочетена в интернет.

# 454
  • Плевен
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861151.0;topicrefid=20

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 13:19 от bubanka

# 455
Това не е за "смешки", а за "страшки", но понеже няма...

Блестящ пример за приятелско съчувствие и утеха  Shocked :

Цитат
Приятелката ми е изгубила приятеля си - загинал е при катастрофа! И аз й казвам, че не е бил кой знае какъв добър с нея! Казвам й да ходи с разни хора натам-насам и да го забрави! На чужд гръб сто тояги са малко!

# 456
  • забравих си мисълта...

Жалко, че Bubanka заключи темата... Как никой не се досети да обясни на тази майка, че в България е забранено да се експлоатира детският труд? Ама и вие ще едни... Wink Ами ако разреши сега ползването на блендера??? Кой ще е виновен ако детето се нарани  Twisted Evil и дойдат социалните и и´ го отнемат???   Banghead

# 457

Жалко, че Bubanka заключи темата... Как никой не се досети да обясни на тази майка, че в България е забранено да се експлоатира детският труд? Ама и вие ще едни... Wink Ами ако разреши сега ползването на блендера??? Кой ще е виновен ако детето се нарани  Twisted Evil и дойдат социалните и и´ го отнемат???   Banghead

Ето, пиша го в обществен форум, пък каквото ще да става!
Имам филм на дъщеря ми, тогава на 8-9 години, готвеща обяд със супа, второ и десерт. Готви близо час. Ползва котлон, блендер и миксер.
Дали ще ми я вземат?  Мммм????smile3518 smile3518

# 458
Вземам я веднага! Wink

# 459
Софи, за снаха ще я лапнат навсякъде след такова описание; гледам, че съм закъсняла даже да се подредя на опашката.  Laughing

# 460
Софи, за снаха ще я лапнат навсякъде след такова описание; гледам, че съм закъсняла даже да се подредя на опашката.  Laughing
За снаха ще дойде малко голяма за моя тригодишен, но за дъщеря става.

# 461
  • забравих си мисълта...
Софи, за снаха ще я лапнат навсякъде след такова описание; гледам, че съм закъсняла даже да се подредя на опашката.  Laughing

Моля, моля, аз съм с предимство. Wink Наша е вече. Wink

# 462

Защо? Те са си гледали в училище на бутилка и и се е паднал мъж с 10 години по-голям или с 10 години по-малък от нея и тя великодушно решила, че предпочита по-младия.  Mr. Green Точно 10 години е разликата. Wink

PS. А бе, вие по-добре изгледйате филма, пък тогава и се канете.  Joy Joy Joy Яла съм и от специалитетите. Тя ни прави "ресторанти" поне веднъж на тримесечие. Ако обичате полусурови моркови на супа, вземайте я!  Joy

# 463
  • забравих си мисълта...

Защо? Те са си гледали в училище на бутилка и и се е паднал мъж с 10 години по-голям или с 10 години по-малък от нея и тя великодушно решила, че предпочита по-младия.  Mr. Green Точно 10 години е разликата. Wink

PS. А бе, вие по-добре изгледйате филма, пък тогава и се канете.  Joy Joy Joy Яла съм и от специалитетите. Тя ни прави "ресторанти" поне веднъж на тримесечие. Ако обичате полусурови моркови на супа, вземайте я!  Joy

Не се притеснявай, ти я дай, пък ние ще я научим. Wink Въпросът е да иска да готви. Wink Ще и´ дадем поле за изява.  Mr. Green Като дойдете на гости, няма да я познаете.  Joy

# 464
  • Плевен
Твоята е на полусварени моркови,моят син е още на пясък и виртуално готвене.На 3 е,но покрай мен се върти докато готвя и сега съм му купила комплект за готвене.прави ми таратори,царевица,супи-но само въображаемо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт