Смешки от форума - 19

• 93 167
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
  • София
http://www.bgjargon.com/
Цитат
ойро
Евро.

Дай малко ойро, че съм свършил всичко.
ooooh!
Винаги можеш да научиш нова тъпотия.

# 436
  • Бургас
Позната, която живее в Германия от години казва точно "ойро". Много съм се смяла с нея. Ръсеше ги все едни...

# 437
  • забравих си мисълта...
Позната, която живее в Германия от години казва точно "ойро". Много съм се смяла с нея. Ръсеше ги все едни...

Така се произнася на немски, miss july,
Скрит текст:
няма нищо смешно. Както в Europa (Ойропа). eu= oi Произнася се приблизително като в българските думи кой, твой, мой.

# 438
Ха, благодарение на смешната темата, да науча как в Немско се произнася евро и Европа /сериозно, не знаех/ Rolling Eyes

# 439
5 страници се обяснявахме за Джамейка, сега още 5 за ойрото... И аз нищо смешно не виждам, така се произнасят думите на съответния език и човек, който рядко ползва български, е разбираемо да се обърка.

# 440
И аз нищо смешно не виждам,

И аз не виждам нещо смешно в голяма част от цитатите, но никога досега се съм си позволила да го коментирам и да давам наклон на темата. Тук всеки цитира неща, които той самият намира за смешни. За мен и "Джамейка", и "ойро" са смешни, и затова съм ги постнала тук, и не е защото не знам съответните езици, и не съм разбрала за какво става въпрос, или защото не познавам хора, живеещи в чужбина (някои от тях, между другото, пишещи и говорещи много по-правилно от мнозина пишещи тук).

Stop

# 441
  • забравих си мисълта...
Цитат
Хрупкави багери с чесън

jfjallen,
Скрит текст:
даже и през ум не ми е минало, че не знаеш. Това го написах просто като потвърждение, колко е нормално някой, който живее в немскоговоряща страна, да каже ойро, вместо евро. Затова не се чувствай никак засегната, не съм го написала с лошо чувство. Прочети го сякаш четеш, "Ех колко е хубав днес денят и този нежен полъх на вятъра, как да не му се наслади човек!"  и тогава ще го възприемеш със сигурност така, както аз го казах, без лошо чувство.

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 11:23 от Venetta

# 442
Цитат
Хрупкави багери с чесън

jfjallen,
Скрит текст:
даже и през ум не ми е минало, че не знаеш. Това го написах просто като потвърждение, колко е нормално някой, който живее в немскоговоряща страна, да каже ойро, вместо евро. Затова не се чувствай никак засегната, не съм го написала с лошо чувство. Прочети го сякаш четеш, "Ех колко е хубав днес денят и този нежен полъх на вятъра, как да не му се наслади човек!"  и тогава ще го възприемеш със сигурност така, както аз го казах, без лошо чувство.

Ама аз не знам, защо имаш убеждението, че съм се засегнала. Говоря само английски и наистина не бях чувала немско-говорящи как произнасят тези думи и поста ми беше в духа на това, че в тази тема го научих.

Аз също смятам, че за хора, живеещи от дълго време в други държави, е нормално да произнасят някои думи по-различен начин от българския. И на мен ми се е случвало /макар че живея тук, но по цял ден говоря на английски, или англо-български/ да кажа в магазина "sоrry", или при кихане - "bless you" Sunglasses

# 443
Абсолютно всички цитати са зс тук. Няма нещо по-смешно от превъзнасящ се човек.

Бърдс, +1 за поста  Hug

# 444
Цитат
Не съм сигурна дали само е селско да караш с ляв мигач в кръгово или е и опасно, със сигурност обаче е объркващо за другите. Да не си прочел закона за движение по пътищата и правилника към него и да си караш така волно, че и да си защитаваш неграмотноста си е баш селяния, поне за мен!!! Хора с ей такова мислене са тръгнали по пътищата да шофират,  с елементарно навлизане и преминаване през кръгово не са наясно иначе ooooh!

Стана ми смешно - обвиняваш някого в неграмотност, а ти самият си написал думата неграмотно  Laughing

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 19:47 от Анонимен

# 445
Никъде не се ходи без документ за самоличност принципно. Пътниците са длъжни да го представят, но граничният полицай не го въвежда всеки път в системата, а само сверява снимката и имената с документа и бординг паса. Невъвеждайки лични данни не се отразява в справката, която може да се изиска от ГП. Сега стана ли ясно ?
ами не, не стана ясно, защото за да стигнете до гейта, където Ви сравняват бординг паса с личния документ, първо сте си букнали билети, чекирали сте се и за всичко това Ви трябва ЛК/ Паспорт.

А след това фаснирате коланите, самолетът тейкофва, после ландва.

# 446
  • София
Никъде не се ходи без документ за самоличност принципно. Пътниците са длъжни да го представят, но граничният полицай не го въвежда всеки път в системата, а само сверява снимката и имената с документа и бординг паса. Невъвеждайки лични данни не се отразява в справката, която може да се изиска от ГП. Сега стана ли ясно ?
ами не, не стана ясно, защото за да стигнете до гейта, където Ви сравняват бординг паса с личния документ, първо сте си букнали билети, чекирали сте се и за всичко това Ви трябва ЛК/ Паспорт.

А след това фаснирате коланите, самолетът тейкофва, после ландва.
Саднах  Tired

# 447
  • in Wonderland
Много се смях на това  Mr. Green Mr. Green
Ето защо bongo_2007 ® пишел с червено  Laughing
Цитат
Така и така си ми паднал в темичката ще ти кажа нещо - много ме дразни, че пишеш с червено. Разбирам защо го правиш, но ми е някак като кръв, но си викам "Карай, той нали си няма цикъл ..."

# 448
 Simple Smile Явно има комплекс човека...

# 449
Цитат
Според учените органичната материя се разделя на животни, растения и гъби. Аз със сигурност не се смятам за растение или гъба.
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт