Банята - 23 тема

• 114 504
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
В смисъл, плочките не можеха ли да бъдат поставени така,че огледалото, поставката и шкафът с мивката да бъдат центрирани?

http://prikachi.com/images/717/8242717x.jpg
Нямаше ли да бъде така по-симетрично?

# 136
Някой има ли идея, къде продават не безбожно скъпи линейни сифони? 200 лв. ми се струва много за сифон.
Има българска фирма "Патлиджански", те са производители на линейни сифони. В гугъл излизат. По принцип цената се образува от размера/дължината.

Благодаря, ще ги проуча  Hug
Виж при gaudi ds тези на патлиждански са намалени, има и още някакви други български smart нещо си, на подобни цени са, но са с различни шарки - можеш нещо да си избереш:
http://www.gaudi-ds.com/sifoni-podovi-lentovi-sifoni-za-vana

# 137
Сега ги чекнах сифоните тея стъклените ми направиха най-силно впечатление. Няма ли, обаче да се счупят?! - все пак са на пода.
 Поразгледах и други неща - имат някакви намаления на grohe, който го интересува ще му е от полза!
http://www.gaudi-ds.com/category/20/promotsii.html

# 138
  • Ловеч
В смисъл, плочките не можеха ли да бъдат поставени така,че огледалото, поставката и шкафът с мивката да бъдат центрирани?

http://prikachi.com/images/717/8242717x.jpg
Нямаше ли да бъде така по-симетрично?

Не, защото за да стане трябваше да има 2 парчета плочки, а аз исках парчетата да са сведени до минимум и да са до вратата. Освен това шкафа не може да мръдне и сантиметър от там, защото главната тръба с чиста вода е вътре.

# 139
Това със плочките е неприятно да, колкото до шкафа - не можеше ли просто да му изрежете гръбчето на подходящото за целта място? В крайна сметка нали има разни там гъвкави сифони, меки връзки и т.н.?

# 140
Здравейте! Присъединявам се към вас в темата. Предстои ни да обзаведем три бани  ooooh!  в новата ни къща. В момента майсторът прави детската баня. Малко набързо избрахме плочките за нея и днес на полуналепени плочки май не съм особено впечатлена. Да видим как ще се получи накрая. За другите две бани (на нашата спалня и на първия етаж, където ще е дневната и която ще посещават гостите) мисля да се постарая малко повече. Дано да се справя по-добре.

# 141
Някой има ли идея, къде продават не безбожно скъпи линейни сифони? 200 лв. ми се струва много за сифон.
В Ташев линейните сифони с:
L- 400 мм, 1 вход, 1 изход  - цена около 115лв
L- 600 мм, 1 вход, 1 изход  - цена около 130лв
Скрит текст:

# 142
Тези на Танушев вярно са доста евтини, устройството, обаче им е по-различно от другите, които съм виждала.

# 143
  • София-там нейде в западната част
Търся огледало 80х50, 100х50 ... до 140 см ме устройва. Идеи?
Здравейте, момичета. Правя запис в темата, като мога да ви бъда полезна относно стъкла, огледала, паравани, душ кабини и други. Работя към българска фирма производител и ако имате въпроси съм насреща.
Fringe1981 Огледало можеш да поръчаш по конкретен размер и обработка, като съответно цената се формира на база размера.То може да бъде самостоятелно стоящо,върху ПВЦ или обкантено с рамка/съответно ако е за баня, от ПВЦ, за да няма проблем с влагата/. Има различни начини за монтаж, според вида и цялостният дизайн на помещението. При посочените размери 80х50 или 100х50 см огледалото не е голямо и може за бъде самостоятелно. Има възможност и за изработка на матови елементи по него, както и към прилежащите рафтове /ако има такива/.

# 144
Привет!
Хайде, най-накрая вече имам снимки на дългочаканата баня  Crazy
Ето я, с извинения за петното по огледалото, без апарат не се вижда, а бързах със снимките и чак сега виждам, че е излязло и се вижда  Embarassed
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 145
Честита баня!
Много си отиват мароканските плочки с другите! А те какви са?

# 146
  • Под Сините камъни
Раличка,разкошна баня  Heart Eyes
И ние напредва ме в скоро време и аз ще показвам снимки  Peace

# 147
Rallichka
Много готина баня. Моите плочки са подобни по цвят и форма на твоите основни. Надявам се и аз да се похваля скоро с поне частично завършена баня, че четвърта седмица тече вече ужас.  Cry
Добре, че майка ми живее отсреща.

# 148
Благодаря ви  Hug

Честита баня!
Много си отиват мароканските плочки с другите! А те какви са?
Едноцветните плочки са серия Реджина на Каи, наистина си паснаха идеално с шаренките  Grinning

Значи скоро ще има още готови бани, супер, ще разглеждаме   bouquet

# 149
Момичета,

Аз си мислех че скоро ще се хваля, пък то да се оплача Sad
Първия ден от ремонта се къпах сутринта в банята
Скрит текст:
и вечерта я намерих така
Скрит текст:
и всичко изнесено. Викам си  - супер, ще стане за 10 дена.
Сега почти месец по-късно сме на фазата, че майсторите ще къртят едната стена на която има мозайка и ще я правят на ново, защото е като развълнувано море и в ъглите има по два сантиметра фуга. Вчера като видях ми се дорева.

За това бъдете много внимателни с майсторите които избирате. Нашите по никакъв начин не изправиха стените, въпреки неколкократното повдигане на въпроса от наша страна и сега ще си платят за мозайката. Върху останалите стени обаче нашляпаха така върху кривите стени, скъпия гранитогрес, но понеже плочите са големи не си личи толкова. И там имам забележки, но по се преглъщат и ще трябва да живея с тях.
Дано да свърши скоро  Praynig

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 15:30 от vesseluchka

Общи условия

Активация на акаунт