Банята - 23 тема

• 114 412
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
Виждали ли сте някъде приличен горен ПВЦ шкаф за баня с огледало и осветление до 160-170лв?...
ние си купихме от Висота. Харесами че пантите са с плавно затваряне и е с LED осветление. Не ми хареса че нямат копче за включване на осветлението от самото шкафче, но наш приятел ни направи и сега всичко е о"к.  http://www.visota.com/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b3/
 и са в твоя ценови диапазон. Взехме го от СИКО

Благодаря за линка, но не видях такъв PVC шкаф в посочения диапазон там...
Ще продължавам да търся.

# 691
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте,
Виждали ли сте някъде приличен горен ПВЦ шкаф за баня с огледало и осветление до 160-170лв?...
ние си купихме от Висота. Харесами че пантите са с плавно затваряне и е с LED осветление. Не ми хареса че нямат копче за включване на осветлението от самото шкафче, но наш приятел ни направи и сега всичко е о"к.  http://www.visota.com/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b3/
 и са в твоя ценови диапазон. Взехме го от СИКО

Благодаря за линка, но не видях такъв PVC шкаф в посочения диапазон там...
Ще продължавам да търся.
Може да проверите и в Аква баня, миналата година ни предложиха вариант, ако в склада имат долен шкаф с транспотрен дефект да ни продадат горния шкаф от комплект.

# 692
Благодаря, пънче-мънче, ще погледна!

# 693
  • София
Здравейте, бихте ли ми казали, дали при смяна на вертикален водопроводен щранг се налага разбиване на плочки? Очаква ни саниране на блока и ни дадоха да подписваме декларации, дали сме съгласни да се сменят щрангове.Притеснява ме фактът, че вертикалните тръби са затворени в иззидана колона, а вътре една част от тръбите също са бетонирани, но като пипнеш там откъдето почва бетонирането, можеш да си пъхнеш пръста между бетона и тръбата, тоест оставено е малко разстояние, вероятно,за да могат да се измъкнат тръбите.Иначе пластмасовата ни кутия в колоната е доста голяма 80 на 50 е отворът, в тази част тръбите са  открити.
Би трябвало да не се налага разбиване, щом имате отвор!
Ние преди време искахме да сменим щранговете от едната страна, но са зазидани в колона, и тъй като сме мезонети - през етаж са водомерите, и съответно отворите. Двата мезонета над нас казаха, че няма да разбиват колоните, и нищо не стана. Дано не стане проблем един ден - да се спукат тръбите, или да се задръстят...

# 694
Pate, на мен също ми харесва.

# 695
Приключих с ремонта на много мъничка баня (снимките са линкове)

# 696
Хриси, честито  bouquet много е симпатична, със здраве да си я ползвате!

# 697
  • София
Честито.Много красива баня.

# 698

Сладурска баня! Каква марка е мивката ти? Търся подобна, но с плот от ляво.

# 699
Честито!Много хубава баня,със здраве да си я ползвате!
Аз пък се интересувам от майстори...

# 700
Страхотна баня! Честито!

# 701
  • София

Много е красива!
Да си я ползвате със здраве!

# 702
  • София
Ммм, Хриси, красота, всичко е в любимите ми цветове!
Би ли ми казала марката на мивката и сифона клик система ли е?

# 703
  • Нейде из лудите гори...
Привет, ще правим детска баня + тоалетна (момичешка), пред голяма дилема съм дали да търся умалени варианти или да заложа на стандартни (мивка, тоалетен блок). Искам да го направя за детето (тя е на 4г), същевременно тя ще расте и има хиляди варианти за повдигане на самото дете... Все пак нейното желание е нещата да са умалени и се чудя дали да й угодя.  Whistling
Ще се радвам да споделите опит, ако сте правили такова нещо,

отделно ми се ще самото помещение да е с детски аксесоари, но такива не намирам из пространството. Живеем в много малъкград и избора е сведен до минимум, така че ще съм благодарна, ако споделите сайтове/магазини, където се предлагат такива неща.

# 704
Привет, ще правим детска баня + тоалетна (момичешка), пред голяма дилема съм дали да търся умалени варианти или да заложа на стандартни (мивка, тоалетен блок). Искам да го направя за детето (тя е на 4г), същевременно тя ще расте и има хиляди варианти за повдигане на самото дете... Все пак нейното желание е нещата да са умалени и се чудя дали да й угодя.  Whistling
Ще се радвам да споделите опит, ако сте правили такова нещо,

отделно ми се ще самото помещение да е с детски аксесоари, но такива не намирам из пространството. Живеем в много малъкград и избора е сведен до минимум, така че ще съм благодарна, ако споделите сайтове/магазини, където се предлагат такива неща.
Ремонт на баня се прави  на дълъг интервал от време аз лично не бих заложила на санитария с детски размери. Детето ще расте и банята ще стане нефункционална. Може да я направиш по детска с различни аксесоари.

Общи условия

Активация на акаунт