СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 4

• 187 523
  • 915
  •   1
Отговори
# 690
Чак пък да е обиден сайта  Rolling Eyes
Учебната година се открива обичайно с официални гости от министерството и най-вероятно това е причината да няма информация още, пък и има време до четвъртък. Ние като бяхме 5 клас ни бяха казали час за откриване, но после се забавиха 2 часа заради някакъв министър.

# 691
  • България-София
Чак пък да е обиден сайта  Rolling Eyes
Точно така. За мен е обиден заради десетките медалисти не само в математиката, а и в информационните технологии, които това училище излъчва всяка година. Лично мое и на децата ми мнение, не ангажирам никого с него. Основано на неколкократни опити да получа конкретна информация бързо, а се налага да преровя целия сайт, за да я получа, ако въобще я има. Да не говорим за електронни дневници и допълнителна информация, която човек може да получи от други училища, без претенциите на СМГ. За оформление и дизайн няма да отварям дума. Ще повторя - лично мнение!

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 12:12 от unik

# 692
Здравейте Мами Simple Smile
Моля дайте отзиви за Красимир Кръстев и Васил Тинчев като преподаватели.

# 693
  • София
И аз да попитам -  знае ли се как ще са разпределени класовете по смени?

# 694
  • София
Сайта на училището е потресаващ... чак обиден. И не могат едно съобщение да напишат на 15. 09 в колко часа децата да са в школото? Не го разбирам това...

Защото вероятно не си виждала предишния му вариант.

# 695
# 696
Здравейте, да попитам мами от 5 Г с немски,  кой ще ни води немския език, че на РС не успях да чуя 😊.
Г-жа Денякина ще преподава и по английски и по руски езици .
Малко ми е странно това криене на списъците ,  но явно такава е практиката  newsm78.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 23:10 от eleonik

# 697
И аз да попитам -  знае ли се как ще са разпределени класовете по смени?
От 5 до 8 клас  1 срок
 - 1 смяна и обратно през 2 срок.

# 698
     Малко късно се включвам, но като останах само с едно дете в СМГ Sad
     За Минчева - в началото ми беше криво, че Симеонов, в когото естествено деца и родители бяха влюбени, не можа да вземе всички деца от курса в неговия Д клас, та ги "прати" при Минчева в Б клас. По-късно обаче се оказа, че тя е единственият преподавател, който докарваше въпросния Б клас, вече като 12-ти, в час, и поради това много калпазани научиха почти "зорлем", дето се казва, математиката. Сега тези юнаци са студенти благодарение на нея - твърда, точна, скромна и търпелива.  Поклон!

# 699
Каква смяна ще са 11 клас? Някой знае ли

# 700
Дали някой може да сподели впечатления и отзиви от обучението по английски от International House Sofia в СМГ? Добри ли са? Какво е нивото, преподавателите...? Как се формират групите (има ли тест за входящо ниво, например)? (Интересувам се за подготовката на петокласниците по-специално).
Ако това е било дискутирано на предходни страници, моля да ме извините! Признавам, че не четох всичките 47 страници постове.
Предварително благодаря за отговорите!   

# 701
Каква смяна ще са 11 клас? Някой знае ли
9-12 клас ще са 2 смяна 1 срок

# 702
  • София
От 5 до 8 клас  1 срок
 - 1 смяна и обратно през 2 срок.

Благодаря bouquet

# 703
Здравейте, да попитам мами от 5 Г с немски,  кой ще ни води немския език, че на РС не успях да чуя 😊.
Г-жа Денякина ще преподава и по английски и по руски езици .
Малко ми е странно това криене на списъците ,  но явно такава е практиката  newsm78.

По немски на 5 Г казаха, че ще бъде Августина Давчева.
Някой има ли отзиви за нея?

# 704
  • България, София
По немски на 5 Г казаха, че ще бъде Августина Давчева.
Някой има ли отзиви за нея?
Изключителна! Късметлии сте.

Общи условия

Активация на акаунт