СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 4

• 187 080
  • 915
  •   1
Отговори
# 60
Някой да е чувал нещо за въвеждане на френски от следващата учебна година. Спомена се по едно време, но дали е планирано или е само в сферата на пожеланията?
Само като втори чужд.

# 61
E търпях, търпях.... ама за Пенчо и аз ще се изкажа...
Злобен е спрямо децата, и за да имаш 6-ца не е необходимо да рисуваш добре, а да му се подмазваш и тези, които имат гордост страдат... е и той страда де.
Детето рисуваше прекрасно включително по школи и е участвал в състезания, и понеже Пенчо го хвана от 5 клас, то той все още имаше респект към всички учители и се стараеше и предаваше рисунки независимо,  че е бил на състезание и независимо,  че сънувайки беше 4-ти на приемния изпит ... ако ще се мерим де. Simple Smile
Е този Пенчо освен да  му оплюва произведенията друго не измисли, е познайте какво стана после ... в 7клас беше с отлична диплома, разбира се без рисуването, а в 9-ти клас валяха двойки .
Е ще ме прощават ама чак двойки по рисуване , има някакви граници нали!?!

# 62
а в 9-ти клас валяха двойки .

Но в крайна сметка годишната му оценка в девети клас е 6, нали? Щом като в списъка за стипендии е с успех 6.00, би трябвало да е така.

А това за шестото място и другите там нещица не съм ги писала с цел да се меря с някого, а да покажа на госпожата, която цитирах, че не е добра идея човек да пише (да обижда) в публичното пространство за хора, които не познава.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 16:46 от math_mother

# 63
Той не е 9-ти клас Simple Smile.
Мисля че Пенчо и Къци е добре да преосмислят поведението си, лично скромно мнение Simple Smile.

# 64
Той не е 9-ти клас Simple Smile.
Мисля че Пенчо и Къци е добре да преосмислят поведението си, лично скромно мнение Simple Smile.

В 11-ти клас е, знам. Говоря за списъка с ученици, класирани за стипендия, когато випускът на сегашните единадесетокласници е бил в 10 клас. Класирането е по успех от 9 клас. Успехът на сина Ви е 6.00, което значи, че по рисуване е имал 6.

# 65
  • София
Поздравления за младата балерина Илиана Йотова от 11. клас на СМГ за успешното представяне на конкурса за млади балетни изпълнители в Добрич!  bouquet Момичето е спечелило втора награда в младшата възраст, следващия път първа да стане! newsm10
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1453753

# 66
  • София
Чудесна е балеринката! Поздравления!

Поздравления и на всички зрелостници от випуск 2015! Днес те получиха официално дипломите си на тържествена церемония в аулата на Софийския университет. Събитието беше запомнящо се! СМГ вече от няколко години връчва дипломите на завършилите си ученици там - символично - като преход към студентството.

Пожелавам на всички вас да изпитате тази гордост (е, то е неизбежно, де  Laughing), събитие си е.

# 67
  • София
Попътен вятър на тазгодишните зрелостници!  Flowers Four Leaf Clover
А на нас не ни остава нищо друго освен да очакваме това събитие,разбира се,когато му дойде времето.  Wink

Поздравления за младата балерина!  Peace

# 68
  • София
а в 9-ти клас валяха двойки .

Но в крайна сметка годишната му оценка в девети клас е 6, нали?

Извинявам се, че се намесвам, но това че годишната оценка е 6 след двойки и тройки през годината, по никакъв начин не оправдава преподавателя и говори за непрофесионализъм и избиване на комплекси за сметка на децата.

# 69
  • София
Чудестно представяне, браво на балерината. Това е геройство да е в СМГ, успоредно да тренира и да е втора. След нея са момичета от НУТИ.

# 70
Чудесно представяне, браво на балерината. Това е геройство да е в СМГ, успоредно да тренира и да е втора. След нея са момичета от НУТИ.
     Наистина впечатляващо! Браво!

# 71
Здрвейте, и ние сме сред приетите зайци в паралелките с АЕ! Въпросът ми е знаете ли кой ще поеме тази година 8 клас и дайте малко отзиви за новаци като нас. Laughing newsm78

# 72
  • Sofia
Здравейте, и аз да попитам за учителите на бъдещите петокласници. Някой беше споменал за Елена Станчева и още един мъж. Дали става дума за г-н Велико Колев, тъй като мисля, че той сега е преподавал на 12ти клас?

# 73
Много късмет на новото попълнение семегейци!

Здрвейте, и ние сме сред приетите зайци в паралелките с АЕ! Въпросът ми е знаете ли кой ще поеме тази година 8 клас и дайте малко отзиви за новаци като нас. Laughing newsm78
Според мен един от преподавателите по математика на осми клас ще е Илиана Цветкова. Кои ще са другите - не знам.

Здравейте, и аз да попитам за учителите на бъдещите петокласници. Някой беше споменал за Елена Станчева и още един мъж. Дали става дума за г-н Велико Колев, тъй като мисля, че той сега е преподавал на 12ти клас?
Ако се следва досегашната практика,  Елена Станчева трябва да бъде водещият математик на 5-класниците (т.е. да води А клас и да води подготовката за състезания). Нямам идея кои са ще са другите преподаватели.

# 74
  • София
Тази година 5А паралелка беше руската и  двете преподавателки водят школите на своите две паралелки, т.е. няма обща подготовка за състезанията. Може би това става в горните класове, когато децата, посещаващи школа по математика, станат по-малко на брой и се побират в една стая.

Общи условия

Активация на акаунт