СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 4

• 186 962
  • 915
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Някой знае ли как вървят ремонтите в училището? Дочух, че оправяли всички тоалетни и изглежда щели да успеят до началото на уч. годината, но за ремонтите по 3-4 етаж не се знаело дали ще успеят...
Нищо не се чува и за родителска на петокласниците...

# 211
Вчера звънях в у-щето и ми казаха че 8 клас най-вероятно първият срок ще е първа смяна, а за родителската ще се знае след 7-ми, когато има съвет.

# 212
  • София
В 8 клас първата род.среща беше на 19.09.През следващите години по-късно,но винаги между 19.09-28.09.

# 213
  • София
Някой знае ли как вървят ремонтите в училището? Дочух, че оправяли всички тоалетни и изглежда щели да успеят до началото на уч. годината, но за ремонтите по 3-4 етаж не се знаело дали ще успеят...
Нищо не се чува и за родителска на петокласниците...

Тоалетната на четвъртия етаж беше оправена още преди 2 години.

# 214
Здравейте,

Имам един въпрос за курсовете по математика, които се организират в СМГ от 5 клас нагоре. Ние ходихме на курс 3 и 4 -ти клас. В момента сме приети и се чудя трябва ли да се продължи да се ходи на курс и по нататък? Това нещо като кръжоци ли са и взимат допълнителен материал или тези курсове са предвидени за деца извън СМГ? Не им ли е достатъчна математиката в редовните часове - предполагам че и те не са малко - все пак е СМГ... Моля някой, който е минал по този път да сподели...

Предварително благодаря.

# 215
  • България, София
Здравейте,

Имам един въпрос за курсовете по математика, които се организират в СМГ от 5 клас нагоре. Ние ходихме на курс 3 и 4 -ти клас. В момента сме приети и се чудя трябва ли да се продължи да се ходи на курс и по нататък? Това нещо като кръжоци ли са и взимат допълнителен материал или тези курсове са предвидени за деца извън СМГ? Не им ли е достатъчна математиката в редовните часове - предполагам че и те не са малко - все пак е СМГ... Моля някой, който е минал по този път да сподели...

Предварително благодаря.
Тези курсове са за деца, който учат извън СМГ. Ако имате голямо желание за допълнителни часове (освен 10-те седмично по програма), има безплатна школа към училището, мисля, че е 2 учебни часа - по желание.

# 216
Родителската среща за 5 клас ще бъде на  10.09.2015 г. /четвъртък/ от 18:00 часа.
Има ново разпределение  на смените:
от V до VІІІ клас –  първи срок  – първа смяна; втори срок – втора смяна;
от ІХ до ХІІ клас – първи срок – втора смяна; втори срок  – първа смяна.
Източник: smg.bg

# 217
  • София
Смените са променени, има информация на сайта... 12-клас ще са в друга сграда

# 218
Смените са променени, има информация на сайта... 12-клас ще са в друга сграда

Toва пък какво е? Не видях такова нещо в сайта Shocked

# 219
  • София
Ами това е информация, която дъщеря ми е получила неофициално, но от доста достоверни източници.
Ще бъдат в сградата на 1 СОУ първия срок, защото не е завършил ремонта на 4-ия етаж

# 220
  • Sofia
И аз чух, че 12 кл. ще са в друго училище.

# 221
  • София
Ами това е информация, която дъщеря ми е получила неофициално, но от доста достоверни източници.
Ще бъдат в сградата на 1 СОУ първия срок, защото не е завършил ремонта на 4-ия етаж
Току що и моят СМГ-еец потвърди,че е чул такова нещо.
Много голям трябва да е този ремонт след като са необходими 6 месеца за направата му.

# 222
  • София
А защо 6 месеца? Поръчката беше обявена в края на учебната година. Докато изберат изпълнител...., докато се почне...

# 223
А защо 6 месеца? Поръчката беше обявена в края на учебната година. Докато изберат изпълнител...., докато се почне...

В началото на юли бяха започнали. До края на първия срок са цели 7 месеца.

# 224
  • София
А защо гледате кога е края на първи срок, никой не казва, че ремонтът ще е до тогава?
Поръчката имаше срок 55 дни от подписване на договора, да са удължили нещо, но колко да е удължено, няма да е 7 месеца.
Просто няма да са готови до 15 септември. Може малко след почване на учебната година да приключат.

Общи условия

Активация на акаунт