Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 849
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
  • при късмета
До кога е играта на барни?
Удължиха я до 7.07. Има още два дни, поне така мисля

# 436
 Mr. Green имам три кода за барни. Стоят от месец и все забравям да ги регистрирам.  Утре дано не забравя.

# 437
  • София
В mysparx участват ли кодовете под капачките на стъклените бутилки от 0,250 ? Имам капачки с кодове под тях,но като ги регистрирам и ми дава грешен код  newsm78

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 12:03 от SvetliS

# 438
  • Nesebar
Имате ли проблем с въвеждането на кодовете на Морени постоянно ми дава грешен код от техните цифри .и кодовете от миналата седмица 5 броя са нулирани и сега наново искат 15 а да не говорим че на 2 опаковки изобщо не мога да разгадая кодовете все едно са йероглифи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 439
  • Пловдив
Здравейте.Онзи ден писах на Барни казах им колко съм разочарована от играта им и не само аз и казаха,че ще ми пратят компенсация ипреди 5 мин.ми звънна куриер да ми кажае,че имам пратка от монделайз.сега я взех пратили са ми две раници Барни сини.Сега ще им благодаря,но това не прави играта им коректна !С две раници няма да ми запушат устата!Още смятам да пиша жалба до КЗП!Къде им са раздадени телефоните!Трябва да публикуват списък за да се види бройката им дали наистина е 24,или само 1!!!

# 440
Томбола на Булсатком, помня че всяка година правят подобна, но така и не съм печелила нищо от тях, та не знам дали са коректни - http://igrata.eu/

Игра "Познаваш ли България" - всеки ден раздават по 18 награди, има и големи такива - http://konkurs-bg.blogspot.com/2015/07/spechelete-hilqdi-nagradi … now-Bulgaria.html

А за Барни нямам думи, толкова зле проведена игра не съм виждала, оставам с впечатлението, че всеки, който тръгне да си търси правата получава някаква компенсация, а другите си остават излъгани. Аз регистрирах още в началото 4 кода, но след като спряха да се вижда печелившите, изобщо и не чакам нищо от тях.

# 441
Алекс, я вземи им спретни едно писмо на Барни, че ще се оплачеш в КЗП и ако спечелиш се похвали!?  Blush Мисля, че ще подейства, току виж си спечелила телефон. Hug

# 442
  • София
Алекс, я вземи им спретни едно писмо на Барни, че ще се оплачеш в КЗП и ако спечелиш се похвали!?  Blush Мисля, че ще подейства, току виж си спечелила телефон. Hug

Не е сигурно. Явно действат избирателно,аз няколко пъти от началото на играта им писах оплаквания и дори отговор не получих. Peace

# 443
  • Телиш/Плевен
Имам мейл, че печеля комплект прибори (дизайнерски сет от 6 вилици) от играта на сирене Сердика. Party Толкова ви се жалвах, че не ме огря нищо от играта им и чак сега, в последното теглене ми се е усмихнал късметът, при това с първия код, който съм регистрирала. Joy

# 444
Днес 2 бележки на милка и нъцки.
От играта на булсатком съм печелила 6 месечен абонамент.
Къде пишете за играта на барни?
Общо взето голяма сушааааааааааааааа Sad Sad

# 445
За играта на mysparx, с по един билет ли участвате и печелите? Или повече да си купя?

# 446
  • Русе
Вднъж спечелих с 1, а последния път нищо с 10 билета Laughing

# 447
Не мога да повярвам, че Булсатком отново ще правят същите глупости, след като си навлякоха гнева на хората и ги погна КЗП преди време. Събират лични данни, звънят наред, че си спечелил и те връзват с договор. Доста наивници се набутаха на уж безплатния абонамент.  Rolling Eyes

# 448
Не мога да повярвам, че Булсатком отново ще правят същите глупости, след като си навлякоха гнева на хората и ги погна КЗП преди време. Събират лични данни, звънят наред, че си спечелил и те връзват с договор. Доста наивници се набутаха на уж безплатния абонамент.  Rolling Eyes
Честно казано не съм запозната с последствията. Но тогава приех 6 месеца абонамента им,но след това им отказах за договор и се разделихме по живо по здраво.......Simple Smile

# 449
И аз пуснах жалба до КЗП за лъжливата игра на Somersby за колело. Обявена беше само във фейсбук, та не знам дали ще предприемат нещо, но определено от Карлсберг си заслужават санкция.

Ето го списъка с печеливши който открих:
http://imgur.com/XSbdkxQ

Общи условия

Активация на акаунт