Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 803
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Печеливши има, не е проблема, че не дават награди. Проблема е, че на спазват правилата които самите те са определили и не теглят въпросните печеливши по тях.
А и все пак бройката на печелившите не може да се види, т.е., че са раздали именно обявената бройка награди също.

Аз от началото казах, че проблема според мен е  в агенцията. Но в случая Монделийз им е работодател и те трябва да ги контролират как изпълняват работата, която са им възложили. Като не желаят, да си носят негативите.
От самото начало, още като не тръгна играта на Барни пак звъняхме много хора и то в Монделийз, поради липса на телефон за връзка с провеждащите играта. Тогава даже имах чувството, че ги крият и защитават.

# 421
Някой знае ли защо ми отхвърлят снимките за участие в конкурса на Алгида, говоря за поне 20 снимки, които правихме с децата  newsm78 Пишат ми, че не отговарят на условията, аз като гледам галериятаим, то по- скоро техните не отговарят newsm78

и при мен е така нито една снимка не им се стори подходяща и се отказах

# 422
Някой знае ли защо ми отхвърлят снимките за участие в конкурса на Алгида, говоря за поне 20 снимки, които правихме с децата  newsm78 Пишат ми, че не отговарят на условията, аз като гледам галериятаим, то по- скоро техните не отговарят newsm78

и при мен е така нито една снимка не им се стори подходяща и се отказах

Вижте дали не надхвърляте лимита на файла - 2,5 мб мисля, че беше.

Да се похваля с обеци Сваровски от тази сутрин.  Mr. Green

# 423
  • Русе
Не го надхвърляме, нито пък пикселите....явно имат някакъв свой критерий. newsm78

# 424
  • при късмета
Току що попаднах на картонче с игра на цигари Уинстън. До 31.07 е и наградите са уикенд ол инклузив на черноморието или часовници.
Моето не печели

# 425
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Каква е играта на марелин?

# 426
Имам проблем  с играта на Смартлайф, отбелязвам правилния отговор а ми изписва че е грешен  #Crazy

# 427
имаше един сайт с игри (имаше да спечелиш почивки, таблет, рекламни материали и т.н) там се регистрираш, после избираш игра и отговаряш на няколко въпроса и това те включва в томболата, това беше до края на юни и скоро ще теглят победителите, някой сеща ли се кой беше този сайт?

# 428
имаше един сайт с игри (имаше да спечелиш почивки, таблет, рекламни материали и т.н) там се регистрираш, после избираш игра и отговаряш на няколко въпроса и това те включва в томболата, това беше до края на юни и скоро ще теглят победителите, някой сеща ли се кой беше този сайт?

виж този

https://igra.spechelime.com/gameover

# 429

виж този

https://igra.spechelime.com/gameover

Да това е, благодаря, но няма печеливши :/

# 430
  • София
И аз пуснах жалба до КЗП за лъжливата игра на Somersby за колело. Обявена беше само във фейсбук, та не знам дали ще предприемат нещо, но определено от Карлсберг си заслужават санкция.

# 431
И аз пуснах жалба до КЗП за лъжливата игра на Somersby за колело. Обявена беше само във фейсбук, та не знам дали ще предприемат нещо, но определено от Карлсберг си заслужават санкция.

Браво! А аз още си пазя бележката ама едва ли ще ми трябва защото няма изтеглени във Варна или поне аз не знам

# 432
  • Nesebar
Да ви питам Милка имат ли какао все с и мисля че съм виждала а сега не мога да намеря

# 433
  • София
Да ви питам Милка имат ли какао все с и мисля че съм виждала а сега не мога да намеря

Аз съм купувала, но много отдавна. Беше от типа на нес кафетата, т.е. разтворимо, а не за сладкиши. Не ни хареса, застоя доста време, нападнаха го буболечки и го изхвърлих. Може би не само аз не съм го харесала, защото наистина в последно време не съм го виждала.  newsm78 Спомням си, че беше доста по-скъпо от Нескуик.

# 434
До кога е играта на барни?

Общи условия

Активация на акаунт