Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 706
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Привет, отдавна не съм се включвала, но играя имам няколко недоставени спечелени:-( а барни смс на 1780 ли е? Регистрирани 2 кода връща смс че играта на ЛИНЕКС започва след 15.06?! Нещо не е както трябва?!

# 46
  • Телиш/Плевен
Привет, отдавна не съм се включвала, но играя имам няколко недоставени спечелени:-( а барни смс на 1780 ли е? Регистрирани 2 кода връща смс че играта на ЛИНЕКС започва след 15.06?! Нещо не е както трябва?!
Кодовете на Барни се регистрират тук. Peace

ма ко, радвам се, че си намерила. За играта не мога да помогна, защото не играя, но се надявам някоя добра душа да ти обясни. Hug

# 47
  • Перник
За играта на близалките- регистрираш код за дневната награда. Ако не ти харесва наградата за днес не регистрираш. а на следващия или по-следващия ден, за награда която на теб ти харесва. Но мисля, че ако си регистрирала днес за чадър например, не участваш в следващи тегления.
Ама и аз как обясних, дано разберете нещо  Laughing

# 48
  • при късмета
Румяна, разбрах, благодаря! И аз така го изтълкувах, но не бях сигурна
Лаленце  Hug

# 49
играта на Близалките ЧупаЧупс само за малките близалки ли е?

# 50
valida6 , благодаря ти! Няма ме  Mr. Green

# 51
Интересно ми е с колко кода на чупа печелите, че аз без да прочета правилата отидох и купих 3 и сега видях,че най-мн регистриралите............баси тъпото

# 52
Има печеливши на Карелия на сайта и Laughingм...и аз с 20 лв гориво, само че нито мейл имам, нито нищо, но предполагам, че 2000мейла не се пишат за 2 дена
3х15 кода регистрирах на името на мъжа ми, ама няма късмет. Нито в 2000-ят списък, нито в резервите. Направи ми впечатление, че някои хора са изтеглени по 3-4, че и повече пъти. Провери ако не си проверила всички. Дори и в резервите ги има пак. Късмет  Simple Smile
Срокът да получиш мейл е 2 седмици, доколкото помня. После пак имаше срок за отговор и ако не отговориш, в следващите две седмици ще пишат на резервите и ще изтеглят нови резерви.

# 53
  • Nesebar
Интересно ми е с колко кода на чупа печелите, че аз без да прочета правилата отидох и купих 3 и сега видях,че най-мн регистриралите............баси тъпото
аз със 2 кода спечелих чадър

# 54
  • Стара Загора
Кой е сайта на Карелия?

# 55
Кой е сайта на Карелия?
Излезе ми, че съм на 24 място в класацията, пише, че ще пращат мейли, обаче аз никъде не се логнах.......... Thinking Thinking Thinking Thinking

# 56
  • Sliven, Bulgaria
От Карелия звънят по телефона, на мен ми се обадиха още в четвъртък, че печеля ваучер и поискаха да си дам адреса!

# 57
Някой получи ли вече награда от Орео? Чакам 3 чаши от 1 март.....май с чакането ще си остана.

# 58
# 59
bibim, аз също чакам награда от Орео - слушалки. Обаче ни вест, ни кост. За първи път май няма да си получа наградата.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт