Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 791
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Мъжът ми купил 2 продукта на нивеа от дм теглил скреч карта и спечелил  хавлия .Спечелих чадър от близалкште още на 12 юни и още го няма имали и други  който още чакат награди от тях знам че срокът е 1 месец след приключване на играта но някой мн бързо си получиха наградите

В началото наградите от близалките наистина идваха за 10 дни , но последните предполагам че ще се забавят повече. И аз чакам чадъри, чанта, очила.поставки, ама още ги няма Sad

# 586
Може ли линк за играта с въпросите за България?
Благодаря  Hug

# 587
  • София
Може ли линк за играта с въпросите за България?
Благодаря  Hug

Заповядай

http://iknowbulgaria.bg/?go=game

# 588
  • Вестерос
Queens Juice
Започва #селфинабутилка 2! До 2-ри август очакваме най-якото ти селфи на стената ни с хаштаг #селфинабутилка, името си и града, в който живвеш. 144 ще се озоват върху съвсем истинските етикети на бутилките ни и цяла България ще им се радва. Давай!

Звучи ми както американците лепят снимки на млякото на изчезнали деца и хора  ooooh!

# 589
  • гр. Варна
Grinning  Сестра ми спечели детски обувки за племенника ми от тази игра http://perfection.bg/tombola-na-online-magazin-za-detski-obuvki-perfection
На място в магазина ни позволиха да изберем обувки за малкия и даже взехме скъпи сандалки от естествена кожа. Направо сме шашнати и не очаквахме, че в България може да се случи нещо такова и то да не е нагласено, направиха само 2-3 снимки и  Party

И ние спечелихме миналата седмица сандали от тази томбола.

# 590
Публикували са печелившите на Каменица.

# 591
  • Нови искър
И Пак не печелим от Каменица  #2gunfire

# 592
И Пак не печелим от Каменица  #2gunfire
   +1  Cry

# 593
https://www.facebook.com/florinabulgaria/app_1592699617655794   Спечели с Флорина – купи сок или нектар от 1 л., регистрирай промо кода

# 594
  • Бургас
Здравейте, момичета!  Simple Smile
Вчера и на мен звъннаха от Easy Credit. Попитаха ме дали имам нужда от кредит, бяха много любезни!
Нов таблет ще ми се отрази добре!  Wink

# 595
  • Телиш/Плевен
Пристигнаха бисквитите от "Победа". Heart Eyes Значи все пак успяха да ги забавят. Laughing Обадиха ми се 3-4 дни след като ги спечелих и ми се извиниха, че били забавили наградата, но ме увериха, че ще я получа миналата седмица. Зачудих се за какво забавяне говорят, като другите награди ги чакаме по месец, а то ето какво било. Mr. Green
Традиционно да покажа снимка, иначе наградата не е кой знае какво:
Скрит текст:

Останаха ми за получаване три неща: пуф от Милка, сет вилици от сирене Сердика и книжка от Барни. С изключение на последното, другите ги чакам с голямо нетърпение. Heart Eyes

Ще се пробвам и в играта на Морени, но реално само дронът ми харесва като награда, а шансът е нищожен. Ама така и така купувам вафли от време на време, поне да опитам, пък каквото стане.

# 596
# 597
Започнали са да доставят книжките на Барни. Видях една.
Нещо като списание е, интерактивна книжка за деца.

# 598
И на мен ми се обадиха от Изи Кредит. С една любезна дама разменихме 3-4 реплики и това беше.  Simple Smile Пожелаха ми успех в томболата.

# 599
  • София
Получих имейла от Барни със срок за обаждане и даване на адрес до 24 юли. Обадих се още днес и си дадох адреса. Книжката щяла да дойде след 45 работни дни. Казаха, че трябвало да предам един код от Барни на куриера като я получа.

Общи условия

Активация на акаунт