Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 793
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Дами, размяната на гласове във фейсбук групите, ако обичате, не е тук мястото. Освен това става подозрително пробутването на този сайт, който цитирате на всяка страница с тези нови профили...

В играта "Мислиш ли, че познаваш България" до колкото разбрах може да спечелиш само една награда, независимо дали след това продължаваш да участваш и ако ти се падне нещо като отстъпка в мола, ти изгоря шанса. Не знам за големите награди само как стой въпроса.

В тази игра можеш да спечелиш до 30 награди но САМО ПО ЕДНА НА ДЕН . Вчера четох по подробно условията защото спечелих ваучер 100 лв. за МОЛ Стара Загора. Да видим кога ще мога да го ползвам. Все пак имам два месеца и половина

# 571
  • Телиш/Плевен
Излезли са печелившите от мюслите на Престиж - линк.
Ако има спечелили сред нас - честито!  bouquet

Мен ме няма, а много се надявах. Sad

# 572
Игра за билети в Action Aquapark Слънчев бряг:
http://www.aquapark.bg/bg/

# 573
  • Бургас
Здравейте, започнах и аз да се увличам по тези игри, но за сега без особен успех.
Честито, на всички спечелили!
Мрън от мен и дано и аз имам късмет!
  bouquet

# 574
Скрит текст:
Здравейте!Тази игра на барни е пълен фарс сигурно тела е само един и видяха,че хората недоволстват и го дадоха за да ни запушат устите..Моята равносметка е 40 кода никаква награда и два три д пъзели,които след една год чакана още не съм получила!
Писах им вчера,че никъде няма изтеглени печеливши само един тел е даден от 24 ,а те ми писаха,че никъде не било упоменато,че ще има списък с печеливши!Ще пиша жалба и аз до КЗП!
На въпроса ми защо не съм си получила 3 д пъзелите ми казаха,че щели да ми пратят компенсация.Пълни измамници!

аз помрънках тук срещу барни и сега печеля игра скрабъл /само за портокола ника ми тук и мейла ми са еднакви  Joy Joy/

# 575
 Grinning  Сестра ми спечели детски обувки за племенника ми от тази игра http://perfection.bg/tombola-na-online-magazin-za-detski-obuvki-perfection
На място в магазина ни позволиха да изберем обувки за малкия и даже взехме скъпи сандалки от естествена кожа. Направо сме шашнати и не очаквахме, че в България може да се случи нещо такова и то да не е нагласено, направиха само 2-3 снимки и  Party

# 576
Скрит текст:
Каква е играта на марелин?

не съм е виждала тази игра сега, но миналата година регистрирах сигурно 50 кода и нищо  #Crazy
Мерилин имаха просто игра с хостеси, които промотираха новия вид дебели цигари Мерилин.
И това е в обектите които предлагат цигари например Инмедио даже и в ЦБА видях.
Като си купиш кутия 20 цигари дебели, предназначено е за жени, можеш да спечелиш перлена гривна или перлени обици.
Аз лично се опитвах, но 2 пъти спечелих кутии с 10 цигари  Rolling Eyes

# 577
  • Nesebar
Мъжът ми купил 2 продукта на нивеа от дм теглил скреч карта и спечелил  хавлия .Спечелих чадър от близалкште още на 12 юни и още го няма имали и други  който още чакат награди от тях знам че срокът е 1 месец след приключване на играта но някой мн бързо си получиха наградите

# 578
И аз чакам награда от чупа чупс, ама никой не ме е търсил още. Писах им,ама нямам отговор.
Като ми пишат ще кажа  Peace

Да, аз получих мейл, че печеля още на 02.06 Wink Затова Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 11:53 от L0v3d

# 579
И аз чакам награда от чупа чупс, ама никой не ме е търсил още. Писах им,ама нямам отговор.
Като ми пишат ще кажа  Peace
Аз получих отговор, че срока е 30 дни, да не се протеснявам.

# 580
Скрит текст:
Скрит текст:
Каква е играта на марелин?

не съм е виждала тази игра сега, но миналата година регистрирах сигурно 50 кода и нищо  #Crazy
Мерилин имаха просто игра с хостеси, които промотираха новия вид дебели цигари Мерилин.
И това е в обектите които предлагат цигари например Инмедио даже и в ЦБА видях.
Като си купиш кутия 20 цигари дебели, предназначено е за жени, можеш да спечелиш перлена гривна или перлени обици.
Аз лично се опитвах, но 2 пъти спечелих кутии с 10 цигари  Rolling Eyes

О благодаря много за пояснението, ясно. Ако ги видя може да се пробвам с тях, дано се падне нещо Laughing

# 581
Някой печелил ли е от Елиа награда, в какъв срок доставят ( не отговарят на писмата)  newsm78

# 582
  • София
От чупа чупс спечелих чадър и протмоне и ми ги донесоха много бързо в рамките на 10 дни.
От Туборг чакам два стека бира,но не са ми пращали смс за удължаване на срока.

Днес спечелих 100% безплатен курс по английски език за мен или детето ми  Peace Малкия ще се възползва  Grinning

# 583
Queens Juice
Започва #селфинабутилка 2! До 2-ри август очакваме най-якото ти селфи на стената ни с хаштаг #селфинабутилка, името си и града, в който живвеш. 144 ще се озоват върху съвсем истинските етикети на бутилките ни и цяла България ще им се радва. Давай!

# 584
...... ще се озоват върху съвсем истинските етикети на бутилките ни и цяла България ще им се радва........ 
Joy Е това определено няма да си го причиня  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт