Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 796
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Що, бе? Ще е забавно поне, то игри и без това няма много това лято.Миналата година по това време бяха бири, сладоледи, тоалетна хартия и т.н. Мен единственото, за което ме е яд е, че ММ изхвърлил един непроверен билет от националната лотария #2gunfire В тази връзка..всеки ден целя я 2, я 4лв от националната лотария, дали правят нарочно повече хора да печелят или аз се " въртя около късмета си".. въпроса ми е малко метафизичен hahaha

# 556
cvete7575, май някой почва да ти изпълнява желанията - промоция на Ариана с награди 100 ваучера по 1000 лв. и безплатни бири  Laughing

И Staropramen имат игра - http://staropramen.com/bg/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE% … D1%83%D1%80%D1%81

# 557
Те хубаво от Ариана ще раздават награди, ама големи изисквания.  Blush То групи от четирима човека, че и ваучера да се използва за облагородяване на междублоковото пространство. Няма да участвам, нашето си е облагородено.  Mr. Green

# 558
Шуменско се оляха тоя път с капачките. 30 кинта ще ми излезе 1 чаша  Laughing

# 559
Да се похваля от играта "Мислиш си, че познаваш България" - ваучер за 3D проект от Практис Стара Загора.

# 560
Само аз ли нямам мейл от Барни? Много им се дразня, даже повече няма да им взимам кексчетата. o_O

# 561
Да се похваля от играта "Мислиш си, че познаваш България" - ваучер за 3D проект от Практис Стара Загора.
Честито : ) А на какъв принцип се печелиу - един път играете или няколко пъти на ден ? И от Стара Загора ли сте, че наградата е за там ?  newsm78

# 562
  • Телиш/Плевен
Само аз ли нямам мейл от Барни? Много им се дразня, даже повече няма да им взимам кексчетата. o_O
Е, специално за това не бих ги винила, защото не е лесно да се разпратят 4000 и кусур имейла. Но пък трябваше още при спечелването да го направят така, защото сега все едно всичко е било напразно. Tired

И в тази връзка да Ви покажа какъв имейл получих в отговор на оплакването ми от играта им:
Скрит текст:
Здравейте,

Благодаря Ви, че се свързахте с нас, за да споделите тези Ваши притеснения.

Преди всичко искаме да изразим удоволствието си, че сте почитател на продуктите на Монделийз. Участието Ви и интересът към активностите, които провеждаме, за да радваме клиентите си, е истински комплимент за нас!

За съжаление, както във всяка игра, не всички печелят, а с настоящото писмо бихме искали да Ви обясним подробно механизмите, уверявайки Ви, че опорочаването на играта е изключено и най-малкото би било обидно за компания като Монделийз България EOOД.

Механизмът на тегленето на наградите от промоцията е софтуерен и поверен на външна фирма. Тегленето на наградите става посредством автоматична електронна система за теглене на награди, с предварително заложен алгоритъм за разпределяне на наградите на случаен принцип. Всичко това е описано и в правилата.

Изключени са всякакви възможности за манипулиране на печалбите, тъй като няма предварително определени печеливши комбинации. Някои участници са изпратили и над 200 кода до момента и дори те не са спечелили.

В общите условия не е предвидено публикуване на данни на печелившите в интернет. Предвиденият механизъм за уведомяване е лично. Посоченият брой награди от всеки вид ще бъде напълно раздаден до края на играта и наградите ще бъдат доставени с куриер. Някои от наградите вече са получени от спечелилите.

Компанията ни държи изключително много на репутацията си и никога, при никакви обстоятелства, не би си позволила да загуби доверието на потребителите с опорочаване на своите активности.

Надявам се с този отговор успях да разсея Вашите подозрения.

Поздрави и късмет,

Дорис Бързакова
Отдел "Връзки с потребителите"
Монделийз България

"Някои от наградите вече са получени от спечелилите." newsm78 Интересно наистина. Whistling

# 563
  • София
То групи от четирима човека, че и ваучера да се използва за облагородяване на междублоковото пространство.

Аз се чувствам дискриминирана!  Crossing Arms  Нямаме междублоково пространство! Нямаме дори двор, който да наречем така! На кого да се оплача?  Mr. Green

# 564
  • при късмета
Пак да попитам някой събира ли картинките от кренвирши Тандемче за играта? Имам малко за размяна. И ще е хубаво да е от София, че иначе няма смисъл размяната иначе

# 565
Не трябваше ли днес са се теглят печелившите от нова бразилия,надявам се на термос,дано имам късмет.
Сега ми звъняха от изи кредит да ми предложат кредит,каква е тази практика?

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 13:59 от jozemoarinio

# 566
  • I want it all and I want it now.
Практика е че повечето фирми събират лични данни с тези игри.  Peace
Почна едно прозвъняване и набиране на клиенти.

# 567
  • София
Аз също нямам мейл от Барни с близо 70 кода нищо.Като гледам въпреки,че минаха 48 часа,мсе още на са обявили печелившия за голямата награда.
Излезнали са печелившите от Нова Бразилия и там ме няма. Twisted Evil

Тук днес са изтеглили печелившия за почивка на остров Гваделупа..така се надявах!

https://usitcolours.bg/gvadelupa

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 15:27 от SvetliS

# 568
Честито : ) А на какъв принцип се печелиу - един път играете или няколко пъти на ден ? И от Стара Загора ли сте, че наградата е за там ?  newsm78
Ами то може много пъти на ден да се играе, но въпросите са различни само първите 3 пъти, след това се повтарят.
Ето от правилата: "Всеки участник има право да отговаря неограничен брой пъти на групите от 3 въпроси за деня. Първите 3 зареждания на групи с по 3 въпроса са уникални, след което въпросите се повтарят. Всяко успешно приключване на всеки от трите уникални дневни въпросника с верни отговори осигурява на участника допълнително прибавяне на името му в дневното теглене на награди, т.е. името на всеки участник може да фигурира максимум 3 пъти в томболата за деня."
Не съм от Стара Загора, но имам роднини там и все ще отида и до Практиса. Основни рекламодатели са Mall Galleria Burgas, Mall Galleria Stara Zagora, Mall Rousse...

# 569
Дами, размяната на гласове във фейсбук групите, ако обичате, не е тук мястото. Освен това става подозрително пробутването на този сайт, който цитирате на всяка страница с тези нови профили...

В играта "Мислиш ли, че познаваш България" до колкото разбрах може да спечелиш само една награда, независимо дали след това продължаваш да участваш и ако ти се падне нещо като отстъпка в мола, ти изгоря шанса. Не знам за големите награди само как стой въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт