Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 813
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
Не може няколко пъти да въведеш номера. На второто въвеждане с един и същи тел. номер и един и същи код от опаковката ти казва, че е използван
Всички полета ли попълваш? И от долу трябва да отбележиш, че се съгласяваш с условията

# 541
Знам какво трябва да се отбележи.  Laughing Явно си е нещо от системата им.

# 542
Здравейте, имам едно питане за играта на Линекс . Имам касова бележка 5.60 лв и на нея пише линекс 8 бр. също имам и опаковката. Дали да се пробвам да я рег. или трябва да се купи кутия от 10 бр. ?А ето и един сайт за игри и томболи, не го видях да е споменат http://spechelete.me/category/%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8/

# 543
Здравейте, имам едно питане за играта на Линекс . Имам касова бележка 5.60 лв и на нея пише линекс 8 бр. също имам и опаковката. Дали да се пробвам да я рег. или трябва да се купи кутия от 10 бр. ?А ето и един сайт за игри и томболи, не го видях да е споменат http://spechelete.me/category/%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8/

Като регистрираш трябва да пишеш само кода от бележката . Никъде не ти иска сума или нещо друго и веднага изписва дали печелиш. Аз не успях. Желая ти успех!

# 544
Промоцията ще включва всички продукти с марката Линекс, в това число:

Линекс Форте - 14 капсули
Линекс Гастро - 16 капсули; 32 капсули
Линекс Бебе - 10 сашета; 20 сашета
Линекс Имуно - 20 капсули

# 545
  • Телиш/Плевен
Получих заветния имейл от Барни да се обадя да си заявя наградата. Явно всички ще получат. И явно беше излишно предишното даване на данни (когато спечелих книжката, ми пратиха имейл с линк към регистрационна форма за доставка). Дано поне да пристигнат тия пусти награди. Whistling

# 546
Тази седмица случайно открих един нов за мен сладолед, не знам дали и преди го е имало - Atlant на Ice-mastry. Днес изядох 3-ти такъв, понеже много ми хареса  Blush и накрая случайно видях, че на клечката пише 'печалба'. Нито на опаковката откривам някаква информация, нито в нета и не знам дали наистина печеля нещо.  Mr. Green Аз го купувам от един малък магазин, там сигурно няма да имат представа за какво им говоря, ако ги питам.  Mr. Green

# 547
Тази седмица случайно открих един нов за мен сладолед, не знам дали и преди го е имало - Atlant на Ice-mastry. Днес изядох 3-ти такъв, понеже много ми хареса  Blush и накрая случайно видях, че на клечката пише 'печалба'. Нито на опаковката откривам някаква информация, нито в нета и не знам дали наистина печеля нещо.  Mr. Green Аз го купувам от един малък магазин, там сигурно няма да имат представа за какво им говоря, ако ги питам.  Mr. Green

http://radansood.weebly.com/ явно това са сладоледите ,но за игра.....

# 548
Аз нещо се нервя на организаторите на играта на туборг,този стек бира доста го чакам -срок 50 дни казаха.Почти толкоз ще чукна след седмица.Странно нещо са тези срокове по два месеца забравяш дори че си спечелил, обикновенно всички дават по -толкова,но идват винаги по-рано.Хората се женят и разделят за два месеца,те 6 бири ми ги тътрят тук сигурно пеша!Ако беше телефон наградата,сигурно щях да си отчакам,все едно злато ще ми доставят.

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 15:22 от jozemoarinio

# 549
  • при късмета
Ели, намери контакти на фирмата и се обади направо по телефона.
Може да е от стара игра. Аз например си купих слънцезащитен продукт на Авен (не само заради играта) и на кутията имаше код. Играта им в момента не е свързана са кодове. Срока му на годнаст е 2 години, произведен е миналата и е годен до другата. Т.е. взела съм опаковка с миналогодишната им игра.
На лепилата Локтайд и миналата и тази година, като излезе играта се появиха и опаковки от 2014 и 2013г. Добре, че тазгодишните много се различаваха, че предходните 2 години бяха абсолютно еднакви и разбираш, че си взел грешното лепило, чак след отварянето. Как няма цяла година промоционални опаковки и като тръгне новата игра излизат на куп от 3 години  ooooh!
Покрай играта на Милка пак попаднах на опаковки от миналогодишната и по-миналогодишната игра  ooooh!

Дано е нова игра и си спечелила нещо  Praynig

И да ви разсмея малко и да внеса яснота защо не винаги печелившите в игрите излизат като бройка
Скрит текст:
то не знам дали е точно за смях, ама вече освен да ми е смешно нямам друг избор, след първоначалния яд.
Имам вкъщи хартиена торбичка на Нивея, от тези с дръжките от връв, от подаръчен комплект. Вътре има едно картонче, което минава през ширината на плика. Беше ми подарък от една приятелка за РД, имаше си и чантичка с цип в която бяха продуктите и извадих само нея. Понастоящем в тази торбичка стоят излишни и резервни кабели, че мъжа ми вечно нещо връзва и купува. Търсех едни части и при ваденето на кабелите извадих без да искам и картончето, което е около плика отвътре. От вътрешната страна, която се вижда като гледаш вътре в плика е изцяло бяло и мислех, че е сложено просто да държи хартиения плик прав. От страната която стои откъм хартиения плик обаче, открих лепенка на която пишеше "Честито, печелите ваучер на стойност 500 за Технополис"  Shocked или нещо подобно.
Да, но срока за получаване на наградата, април 2009г.  #Cussing out
Аз, Марко Тотев чак сега го виждам  hahahaТогава си мислех, че игрите са нагласени на 100% и изобщо им нямах доверие, и по тази причина не играех.
Успокоявам се, че заради пропуснатата голяма награда, ще има още по-големи  Praynig

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 15:55 от ма ко

# 550
  • София
Туборг изпратиха извинителни смс- и, че са се забавили с доставката. Моята бира пристигна 2 дни след получаването на смс-а. Чакам и едни очила.

Аз нещо се нервя на организаторите на играта на туборг,този стек бира доста го чакам -срок 50 дни казаха.Почти толкоз ще чукна след седмица.Странно нещо са тези срокове по два месеца забравяш дори че си спечелил, обикновенно всички дават по -толкова,но идват винаги по-рано.Хората се женят и разделят за два месеца,те 6 бири ми ги тътрят тук сигурно пеша!Ако беше телефон наградата,сигурно щях да си отчакам,все едно злато ще ми доставят.

# 551
  • Бургас
И аз имам няколко пропуснати награди. Докато се светна , че трябва да си проверявам "други" съобщения във фейсбук Simple Smile
Имейл от Барни най-после и аз получих.

# 552
  • Русе
Ма- Ко, направо ме разби, не знам на твое място как бих реагирала  #2gunfire
А за играта на сладоледите, печалбата ти е един сладолед, при нас също ги има в кварталното магазинче, даваш клечката и ти дават един сладолед от същия вид. Между другото, ние сме големи фенове на този сладолед- струва 70 ст. и е почтиии като Боса Joy

# 553
  • София
И аз така.Купуваме си кола преди няколко години,точно течеше играта на Лукойл с букви.Буквичкат Й никъде не се падаше.Няколко дена колата си стои докато решавам да я изчистя и в жабката картонче с буквата Й.Е,да ама играта изтекла преди два дни!Хем за мен ме беше яд,хем за предишният собственик на колата.

# 554
  • при късмета
Първоначално направо лошо ми стана. Ама като не мога нищо да направя, няма смисъл и да се ядосвам.
Тогава детето е било на 2 месеца и изобщо не ми е било до игри. Даже и реклама на играта не съм видяла, тогава със сигурност щях да проверя. А и ми беше подарък, не е като аз да търся нещо специално за някоя игра. Даже и моята приятелка, дето ми го подари и тя не е знаела най-вероятно.
olivena, спомням си колко се търсеше тази буква. Предишния собственик къде е спал и той  ooooh! Сигурно се е паднала на някой, който инцидентно е заредил на Лук ойл

Сега темата да не се обърне на "пропуснах награда `щот съм Калитко"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт