Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 946
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Вчера ми звъняха от Изи кредит, в първият момент се зачудих откъде имат номера ми, направо съм забравила, че съм се регистрирала за участие в томбола. Питаха ме дали имам нужда от кредит и ми пожелаха успех в томболата. Mr. Green
Благодаря, че сподели. И на мен ми звъняха, но на въпроса дали е удобно да говорим, отговорих с "Не" и дотам с обаждането, извиниха ми се и затвориха.

Хахах, измъкнала си се и участваш в томболата. Успех!  HugАз изслушах тирадата им.  Mr. Green

# 526
  • Бургас
Коя беше играта на Изи кредит?

# 527
# 528
  • Перник
Като комплимент получаваш ВИП карта за намаления в определени търговски обекти в Mall Galleria Бургас (www.galleriaburgas.bg/summer2015) и/или Mall Galleria Стара Загора (www.galleriasz.bg/summer2015), валидна до 30 септември 2015 г. Можеш да поискаш физическата карта на бюро „Информация“ в съответния мол, като покажеш кода по-долу:

Ако някой го иска подарявам го. Пишете и ще пратя кода на ЛС.

Подарен е  Peace

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 12:20 от Румяна88

# 529
  • Под Слънцето
Имам над 70 кода.. Бс и СЗ .. същото.. дали ще  дават нещо без пари?  newsm78

Joy Joy

# 530
  • при късмета
Току що се свързах на телефоните за потвърждение на адреса за наградите на Барни. Срокоа от 45 работни дни започвал да тече от днес  ooooh!
Не съм била разбрала условията, не били от уведомлението, че печелиш  ooooh! И се оправдаха, че е условие на организаторите, всички да си потвърдят адреса по телефона, освен във формата която ти пращат с мейла, че печелиш. В условията това никъде не го пише.
Както и да е заявих я, звънете и вие, че има срок до 17.07

# 531
Току що се свързах на телефоните за потвърждение на адреса за наградите на Барни. Срокоа от 45 работни дни започвал да тече от днес  ooooh!
Не съм била разбрала условията, не били от уведомлението, че печелиш  ooooh! И се оправдаха, че е условие на организаторите, всички да си потвърдят адреса по телефона, освен във формата която ти пращат с мейла, че печелиш. В условията това никъде не го пише.
Както и да е заявих я, звънете и вие, че има срок до 17.07
Божеееее, играта свърши, но простотията им продължава на макс.  Sick Sick

# 532
някой спечели ли Милка Пуф, много ми харесва и го искам, а не ми се яде шоколад на тая жега   Laughing

# 533
  • Телиш/Плевен
някой спечели ли Милка Пуф, много ми харесва и го искам, а не ми се яде шоколад на тая жега   Laughing
Да - аз, SvetliS и още някой май. newsm78
И на мен не ми се ядеше, ама купих две кутии бонбони, че мъжът и детето имаха рождени дни в началото на месеца. И покрай бонбоните взех 2 шоколада и 2 Milka Choco Wafer, та да ми станат 2 сметки над 6 лв и с идеята, че все ще се намери кой да изяде 2 шоколада. И накрая си ги изядох аз. Blush

# 534
нищо не се печели напоследък

# 535
взех си чашата от шуменско - много е готина!

# 536
  • Бургас
А тези, които си получават електронно фактурата от Виваком, взимат ли участие за наградите? Нищо не ми се изясни.
Обадих им се да ги попитам, казаха че тези които имат заявена електронна фактура  автоматично влизат в томболата. Въпреки, че никъде в условията не е упоменато това и малко ми е "тъмна Индия'...

# 537
Имам проблем с играта на Нова Бразилия. Все още не съм получила код, а играта е до утре.  newsm45

# 538
  • при късмета
Имам проблем с играта на Нова Бразилия. Все още не съм получила код, а играта е до утре.  newsm45
Кой код не е получен? Този с който да потвърдиш телефонния номер ли?
На мен така ми изгърмя един код. Като съм попълвала телефона съм натиснала погрешка съседна цифра. Може би телефона ти не е бил изписан правилно

# 539
Кой код не е получен? Този с който да потвърдиш телефонния номер ли?
На мен така ми изгърмя един код. Като съм попълвала телефона съм натиснала погрешка съседна цифра. Може би телефона ти не е бил изписан правилно

Да, точно този код. Няколко пъти си въведох номера, няма как грешката да е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт