Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 948
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
  • Телиш/Плевен
Мрън мрън мрън и аз да не остана по-назад. Laughing

От Своге - нищо. От Леки се опитвам и за одеялце, ама дотук без успех. От Народен - нищо. От сирене Сердика - пак нищо. От Марети също. Crossing Arms Много се надявам да спечеля от мюсли Престиж, но има още много време до тегленето.

Започнах да събирам кодове от соковете Теди, поне едно мече за дъщеричката да докопам. Събрах половината, остават още толкова.

Чакам само книжката от Барни. Дали ще я дочакам е съвсем отделен въпрос. Crazy

zveti81, няма къде да се провери. Пращат мейл, ако печелиш. Peace

# 226
От играта на Фантастико и Колгейт - някой получил ли си е наградата ?  newsm78

Аз получих преди малко. Рапидо ги доставят Simple Smile
И аз полчуих преди малко , мерси за отговора : ))
Хайде момичета и момчета - успех във всяка игра желая   bouquet

# 227
Здравейте спечелила съм книжка от барни …поълних си данните но не си пазя картончето с кода.като четях че никой не печели и реших да не ги пазя ..голяма загуба.... Mr. Green
а как разбирате кое картонче печели?

# 228
АЗ да питам как разбрахте, че печелите от барни до тук имам 8-9 регистрирани кода ама .. приключих с регистрирането вече, но все пак знам ли  Joy

# 229
  • София
Обявени са и печелившите на Каменица - 24.06.2015г. ,от толкова много изтеглени и там ме няма  Close

# 230
  • Русе
И мен, и мен....получих си одеялцето на  Леки, хубаво е , ще влезе в употреба   bouquet

# 231
  • Телиш/Плевен
Здравейте спечелила съм книжка от барни …поълних си данните но не си пазя картончето с кода.като четях че никой не печели и реших да не ги пазя ..голяма загуба.... Mr. Green
а как разбирате кое картонче печели?
Според правилата, макар че не знам дали изобщо трябва да се позоваваме на тях:
3.3. Ако даден участник спечели, преди да получи наградата си, той ще трябва да представи опаковките с всички РЕГИСТРИРАНИ ОТ НЕГО КОДОВЕ на Организатора. В случай че спечелил участник не може да представи съответните печеливши опаковка/и, той губи правото си да получи награда, а тя ще бъде присъдена на друг победител, избран при същите условия.

# 232
Печеля тениска от Каменица, даже вече отговорих на мейла и дадох адрес.

# 233
  • Бургас

Кога получи мейл? Мъжа ми го има в списъка с печеливши (също тениска), но ми каза че имейл не е получавал.

# 234

Кога получи мейл? Мъжа ми го има в списъка с печеливши (също тениска), но ми каза че имейл не е получавал.
Точно в 3 са го пратили.

# 235
много е тъпо така с тези правила на барни, нали уж само един код е за книжка? Рег. съм повече от 30 и всичките отиват за книжката ли? А аз си мисля, че останалите участват за скрабъл  Close

# 236
  • Бургас
Точно в 3 са го пратили.

Благодаря за отговора!   bouquet
И той вече е получил.

# 237
  • Телиш/Плевен
много е тъпо така с тези правила на барни, нали уж само един код е за книжка? Рег. съм повече от 30 и всичките отиват за книжката ли? А аз си мисля, че останалите участват за скрабъл  Close
Не, просто трябва да предадеш всички. Участват за другите награди, никой не е казал, че не участват. Но ако си регистрирала 100 кода и спечелиш книжка (за която трябва 1 код), ще ти се занимава ли да търсиш точно този 1 код или ще ти е по-лесно да дадеш всички? Мисля, че затова така са го направили. Peace

# 238
Скрит текст:

Точно в 3 са го пратили.

и моето име го има за тениска, но мейл нямам, и от опита ми че предния път с халбите се оказа че не съм аз, та сега не знам аз ли съм не съм ли  Joy

# 239
  • Нови искър
Нещо не е наред и с играта на Каменица особено спечелилият тениска под номер 75  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт