Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 742
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • Телиш/Плевен
Казаха, че трябвало да предам един код от Барни на куриера като я получа.
На мен ми казаха да дам всички. newsm78 Така или иначе не са ми притрябвали, но и на тях за какво са им, като наистина само с един съм спечелила...
Абе те да донесат прословутата книжка, пък каквото кажат, това ще дам. Да ми се махат от главата вече, че достатъчно се изложиха с тая игра. Close

# 601
  • Перник
И на мен ми казаха 1 за книжката и 5 за скрабъла да предам. Ще им ги дам всичките, те да си търсят кои точно са печелившите кодове. И без това ако не ги дам ще отидат в боклука.

# 602
Скрит текст:
И на мен ми казаха 1 за книжката и 5 за скрабъла да предам. Ще им ги дам всичките, те да си търсят кои точно са печелившите кодове. И без това ако не ги дам ще отидат в боклука.

И аз чакам скрабъла ама не помня, че бяха 5.  hahaha нищо - ще им изсипя всичките да си търсят каквото им трябва  hahaha

# 603
Тази игра знаете ли я http://promopravila.com/

# 604
  • Телиш/Плевен
Да, коментирана е няколко пъти. Peace

# 605
Има нова игра на Бор-Чвор с решаване на пъзел. Безкрайно изненадана съм колко хора, част, от които редовно печеливши в игрите, са решили пъзела с невъзможни резултати (0-2 секунди) ... Наградите са хавлии и чаши за най-бързите. Защо организаторите допускат такива неща и защо трябва да се използват очевидно програми за хакване на играта? Не се ли губи смисъла от самата игра, томболата, разчитането на късмета, тръпката и т.н...

# 606
На 14ти юли  потвърдих адреса си по телефона за наградата на барни и днес докато бях в гърция някакъв човек е дошъл с колело и е питал сестра ми дали съм си у нас че ми носи награда от барни и трябва да предам код, тя не знаеше че съм спечелила и е казала че не знае нищо и той й е казал да му звъна по телефона когато съм си вкъщи, и че той ми е звънял но телегфона ми е бил изключен,  проблема е че нямам пропуснато обаждане и телефона не ми е бил изключен.....та към въпроса кой доставя наградите на барни да знам от къде да ги търся?

# 607
  • Плевен
Здравейте, момичета! Чета ви редовно, но до сега не съм писала. Играя в повечето игри, но отдавна не бях печелила нищо. Снощи ми се обадиха, че съм една от спечелилите в играта на https://igra.spechelime.com/rules/gifts . Искат, обаче, да отида на 22.07 в мол Парадайс за да си получа лично наградата. Има възможност за получаване и от някой друг, но трябва да посоча име. Аз съм от друг град и през седмицата не ми е възможно да пътувам до София. Та мисълта ми е, дали има още някой спечелил, който ще ходи да си получи наградата. Моята награда е карта с 40 лв. за Скайпарка. Не е кой знае какво, но при едно ходене в София дечурлигата биха се възползвали.

# 608
Има нова игра на Бор-Чвор с решаване на пъзел. Безкрайно изненадана съм колко хора, част, от които редовно печеливши в игрите, са решили пъзела с невъзможни резултати (0-2 секунди) ... Наградите са хавлии и чаши за най-бързите. Защо организаторите допускат такива неща и защо трябва да се използват очевидно програми за хакване на играта? Не се ли губи смисъла от самата игра, томболата, разчитането на късмета, тръпката и т.н...

За награди с готови да умрат и камък да е наградата, нали ще е безплатно1 :/ Sad

И след това продават наградите си ooooh!  Аман от такива  Tired

# 609
  • Варна
И аз го направих там за 2 секунди и с два хода - въпрос на късмет е как ще ти се паднат подредени. Друг е въпросът, че не виждам как може да стане за 0 секунди - то докато те логне в системата и 1 секунда е минала. Rolling Eyes

# 610
Сайта на спаркс май е в ремонт. Събрах цели три кода и мислех да ги регистрирам ама уви. 

# 611
Да се похваля и аз,спечелих подаруче от НИВЕА - новото слънцезащитно олио.Уведомиха ме по email,сега чакам да си го получа  Laughing

# 612
Аз лично освен от сигурните - събери еди какво си и ще вземеш чаша, почти нищо не съм печелила. Най-голям късмет имам от наградите под капачките на кока кола...чудя се дали ще ги има тази година? newsm78

# 613
Сайта на спаркс май е в ремонт. Събрах цели три кода и мислех да ги регистрирам ама уви. 

Не е в ремонт. Зависи от кой браузър влизаш. Пробвай през друг. Успех!

# 614
Тази игра знаете ли я Simple Smile спечелих дюшек и федербал http://gerardigrata.com/

Общи условия

Активация на акаунт