Астрология - 7 тема

• 36 574
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Adriana11 - ти първо съобрази часа с часовата разлика при Вас - не знам в коя държава си, но то е важно ти да знаеш Simple Smile

Направи я като станеш картата Simple Smile Или поне си пожелай нещата тогава, а картата на друго новолуние Simple Smile

Супер, значи тогава е моментът да си пожелая второ бебче. Simple Smile

В дом ти се пада новолунието? Прави ли аспекти?

Новолунието ще е в седми дом, но не прави никкави аспекти. Rolling Eyes

# 511
Винаги съм се интересувала от астрологията, радвам се че ви намерих. Връщам се назад да ви чета.  bouquet

# 512
картата на желанията, новолунието и астрология са съвсем на едно място

Adriana11 четох те и в темата за подсъзнанието... в астрологията има свободен избор, отработване на аспектите и учене на уроците. Това как всичко ти било писано да се случи може и да е така, но от от твоята реакция към него зависи да не повтаряш грешки, да растеш духовно и материално. Ако не си си научил урока на първото кръгче на Сатурн, същите неща ще те ударят и на второто. И това важи за всяка планета. Тежките панети няма да ти се превъртят през хороскопа, но именно затова останаалите се наричат 'лични'

и само да кажа, руските сайтове са необятни откъм 'как се прави карта на желанията'  Laughing

# 513
  • Варна
Това са пълни глупости, според мен. Някои астролози наистина го спазват. Аз знам, че не се ясновидства поне до 3г. на дете и после само ако се налага.
И двете ми деца имат хороскопи, които им бяха направени към 6месец, много са ми полезни. Знам потенциала им и други нещица. И друг път съм писала.
Преди време бяха правили хороскоп на дъщеря ми,
беше на 2 -3 г. не мисля, че е проблем възрастта.
Лошото е ,че затрих записа и почти нищо не ми е
останало в главата като спомен. Моля,  дами
хвърлете едно око на наталната й карта, за най-обща
информация и обяснение на дивия и нрав.

# 514
  • в 1001-та нощ
Така от сайта няма да стане, по-добре напиши данните или качи картата, като картинка  Peace

# 515
  • Sofia
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ В ТЕМАТА  Hug   bouquet  Heart Eyes  ДРАГО МИ Е !!!

# 516
  • Варна
Така вече трябва да се вижда, благодаря Аленка   bouquet
http://www.img-share.eu/f/images/91/Astrosj0jfMB.png

# 517
  • в 1001-та нощ
На първо място правят впечатление стелиумите в Козирог (под Сатурн) и Водолей (под Уран), също опозицията Марс-Плутон, квадрата Марс-Уран и секстила Сатурн-Плутон Simple Smile Наистина изглежда от типа "късам и хвърлям"  Blush но ще погледна довечера - дали сега няма напрягащ транзит, който да отмине и омекоти характера Simple Smile

Засягала съм възрастовите цикли, но не съм се задълбочавала  Blush

# 518
[

Много благодаря за полезната информация Алена!

# 519
Да копна статията на Филип Филипов от фейса:

"Filip Filipov

ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА: Приятели, предстои опасен период => 13-16.07 с максимум 14-15.07! Бъдете внимателни и се пазете, избягвайте пътувания и опасни дейности, ситуации на крайни емоции, конфликти, катастрофични условия, негативни емоции или хора. Бъдете будни и се владейте, като умишлено хармонизирате себе си, намалявайки риска във всички опасни дейности. Практически в глобално отношение опасния период вече е започнал, защото са налице повишаване на деструктивните събития и крайни прояви на нестабилни хора. Ще дам повече информация на http://astrologia.bg и се надявам да ми остане време да пусна по-подробен пост по темата тези дни. За всички, които са се регистрирали в сайта има модул (Астро анализ/Периоди - модул => Транспортен риск анализ), който дава възможност за персонална оценка дали дадения опасен период в глобално отношение засяга вашите лични хороскопи. Ако сте се регистрирали в сайта ( http://astrologia.bg/bg/registracia ) и по този начин имате достъп до личния си хороскоп, можете да отидете в модула за ‘Астро анализ’. Там можете да отидете в таба ‘Периоди’ и в него да разгледате подмодула – ‘Транспортен риск анализ’. Когато наближи рисковия период ще видите календар с дати, при който в типичен риск-цветови код е отбелязано каква е степента на риска. Можете да увеличите времевият хоризонт по ваше усмотрение с цел достъп на полезна за вас информация в достатъчно ранен времеви период. Ако ви интересува дадена дата или период, кликнете върху нея след като сте се логнали и ще имате риска анализ спрямо вашия личен хороскоп. Ако е налице риск спрямо вашата лична звездна карта, можете да ми пишете на лични във ФБ, за да ви дам допълнително конкретна информация или съвет с цел предпазване и намаляване на риска от опасности.
Надявам се скоро да пусна повече информация по темата, за да опиша подробно космическата обстановка. Скоро ще са налице и новите модули, които сме разработили за вас.
Споделете тази информация, за да може повече хора да бъдат на време информирани и защитени."

Аз мислех точно тогава да пътуваме.

# 520
  • в 1001-та нощ
Ох, Ани  Crazy Очаквам тази дата с ужас  Sick Коментирахме я преди време, когато си правех планчета - кога ще се върна на работа след операциите  Crazy Нали е ясно, че ние планираме, докато някой ни се смее - така стана - тръгнах по-рано, но да се върна на датата ...

Тогава има Марс и Меркурий правят съвпад и влизат в опозиция на Плутон. а при мен Плутон е в съвпад с натален Меркурий  Sick

При мен има Плутон+Меркурий в опозиция на Марс+Меркурий:

Аз обаче утре ще се уговарям с хирурга - тогава да съм с готова протеза - та очаквам съвсем да не мога да говоря с новото нещо в устата - надявам се да е това - утре ще имам яснота.

Иначе при мен тези струпвания водят до ужасяващи скандали - вербална агресия. Луната ще е на същия градус в 11часа Close

# 521
Днес планетите да не са се наговорили нещо да си правят "шеги" с нас?  Close  Имам чувството, че е 13-16.07  ooooh!  

Аленка, дано всичко е наред с теб, когато дойде заветния първи работен ден Hug

# 522
  • в 1001-та нощ
О, аз от вчера съм на работа ....бях обявила, че се връщам още на 15 юни и освободиха заместника. Кофти ми беше някой да поема повече работа, защото аз съм в болнични Sad Сега ми е кофти от лицевия дефект, като говоря, ама гледам да мълча и така ..... Ама, като ме е нямало толкова време - всеки иска да сменим някоя приказка - голяма тъпотия, много ми е кофти Sad

Надявам се идната седмица да ме украсят с едни зъби  Mr. Green и да фъфля от това, че са ми нови, а не че нямам  Mr. Green както е в момента  Laughing

# 523
О, аз от вчера съм на работа ....бях обявила, че се връщам още на 15 юни и освободиха заместника. Кофти ми беше някой да поема повече работа, защото аз съм в болнични Sad Сега ми е кофти от лицевия дефект, като говоря, ама гледам да мълча и така ..... Ама, като ме е нямало толкова време - всеки иска да сменим някоя приказка - голяма тъпотия, много ми е кофти Sad

Надявам се идната седмица да ме украсят с едни зъби  Mr. Green и да фъфля от това, че са ми нови, а не че нямам  Mr. Green както е в момента  Laughing

Аз си мислех, че почваш на 15.07  Crazy  Дано по-скоро се възстановиш и да можеш нормално да си говориш! Hug

# 524
  • в 1001-та нощ
evil, освен това, което вече споменах - транзитен Плутон е в съвпад с наталните й Венера и Луна, които са в съвпад  Peace Би трябвало до - след 2-3 години да има промяна, с отместването на Плутон - поне това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт