Астрология - 7 тема

• 36 580
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
marbeq   Hug  а за цветята къде го видя? Какво индикира  Rolling Eyes Бях в шок снощи - не съм очаквала, че и това е видно Simple Smile

Това,което харесваме е по 2 дом и Венера....и Слънцето като творчеството,красотата,топлината,блясъка.... Благодаря ти за снимките! smile3525

# 496
  • София
Много ви благодаря за насоките Simple Smile Мисля, че избрах астролог, към който да се насоча. Вярно ли е, че хороскоп не се прави на деца до 7 години ?

# 497
Здравейте искам да попитам, вярно ли е че на 16 юли е много добре да се започне нещо което не се е получавало дълго време?

# 498
Това са пълни глупости, според мен. Някои астролози наистина го спазват. Аз знам, че не се ясновидства поне до 3г. на дете и после само ако се налага.

И двете ми деца имат хороскопи, които им бяха направени към 6месец, много са ми полезни. Знам потенциала им и други нещица. И друг път съм писала.

Това много ми хареса от статията на Гали:"А в зависимост от конкретното управление на домове в даден хороскоп, една изгорена планета понякога е много добре дошла. Като например изгорен управител на 6ти дом, който се оказва вреден не за човека, а за неговите най-общо казано врагове, като ги прави слаби и неспособни да се борят." Вярно е.

# 499
а някой знае ли кои аспекти/домове се свързват с любовта към животните?

По 6 дом са малките животни, домашните любимци.
Срещуположния  - 12 дом - едрите животни.Отошенията към тях,работа,опасности.
и как се разбира дали някой ще обича животни или не?
при мен У6 е Юпитер (стрелец). той попада в 4 дом, в съвпад със Сатурн и прави квадрат с Марс и секстил със Слънцето.
иначе в 6 дом имам още Нептун и Марс.
Очевидно някое от тези положения дава абсолютната ми ненавист към животни, но кое?
Т.е. кое се гледа - лоши аспекти на управителя или кофти управител и планети в 6 дом, кое?

# 500
Здравейте искам да попитам, вярно ли е че на 16 юли е много добре да се започне нещо което не се е получавало дълго време?

По принцип е хубаво новите неща да се започват на новолуние, но трябва да се внимава да не е луната без курс.

# 501
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
а някой знае ли кои аспекти/домове се свързват с любовта към животните?

По 6 дом са малките животни, домашните любимци.
Срещуположния  - 12 дом - едрите животни.Отошенията към тях,работа,опасности.
и как се разбира дали някой ще обича животни или не?
при мен У6 е Юпитер (стрелец). той попада в 4 дом, в съвпад със Сатурн и прави квадрат с Марс и секстил със Слънцето.
иначе в 6 дом имам още Нептун и Марс.
Очевидно някое от тези положения дава абсолютната ми ненавист към животни, но кое?
Т.е. кое се гледа - лоши аспекти на управителя или кофти управител и планети в 6 дом, кое?

Според мен съвпада на Сатурн с У6 - Юпитер - оглажда го, дава му студенина и квадрата на този стелиум с Марс в 6 дом  Peace

# 502
  • в 1001-та нощ

Li13 е пояснила, но да допълня

Идеята е - новото начало да е на новолуние, когато луната предстои да расте. Всяко новолуние е в различен знак. Сега ще е в рак, а темите на Рака са (копи-пейст):

Дом, семейство, чувство на принадлежност, полагане грижа за другите, да бъдем обгрижвани ние, близки семейни връзки, майката, емоционална близост, загриженост, съчувствие, интимност, нежност, осъзнаване на нуждите и чувствата, безопасност - сигурност, защита, чувство за принадлежност, финансова сигурност, развитие - растеж и полагане на грижи за нови начинания, трениране и практикуване. По отношение на физическото тяло и здравето му, Ракът отговаря за гърдите и гръдната кухина, панкреаса и стомаха, респ. за болести като тумори, язви, стомашни газове.

Ако начинанието е в тази област - още по-хубаво  Peace

Най-голяма сила има в първите 8 часа. Новолунието започва в 4:24, така, че - ако няма да бдиш, за да го чакаш - действай при ставане  Peace

Луната ще е без курс от 14:24 до 17:14 .... т.е. каквото правиш - прави го до обяд  Peace След това Луната ще е "глуха" за желанията Simple Smile А после пък и ще са минали много часове Simple Smile

Ето да видиш и другите новолуния  Peace  http://zvezdennavigator.com/wordpress/?p=1051

# 503
  • София
Супер, значи тогава е моментът да си пожелая второ бебче. Simple Smile

# 504
Аз да попитам, наскоро говорихме за карти на желанията и за това, че е най-добре да се правят на новолуние в Овен.
Другата седмица е новолуние в Рак и аз обмислям да направя въпросната карта. Само, че новолунието е в 4:24 сутринта. Аз няма как да стана тогава, та мисълта ми е, ще има ли ефект ако направя картата по-късно или предишната вечер съответно?

# 505
  • в 1001-та нощ
Adriana11 - ти първо съобрази часа с часовата разлика при Вас - не знам в коя държава си, но то е важно ти да знаеш Simple Smile

Направи я като станеш картата Simple Smile Или поне си пожелай нещата тогава, а картата на друго новолуние Simple Smile

Blush

В дом ти се пада новолунието? Прави ли аспекти?

# 506
Adriana11 - ти първо съобрази часа с часовата разлика при Вас - не знам в коя държава си, но то е важно ти да знаеш Simple Smile

Направи я като станеш картата Simple Smile Или поне си пожелай нещата тогава, а картата на друго новолуние Simple Smile

Blush

В дом ти се пада новолунието? Прави ли аспекти?

Да, направила съм го това с часовете  Crazy  Laughing точно затова казвам, че няма да мога да стана по това време, но значи да разбирам, че ако не е в точния час нищо няма да стане, т.е. да не я правя?  Shocked Их, значи .. така се бях навила
Аленка, в този линк, който си постнала пише, че новолунието е на 15, на друго място честох, че е на 16  newsm78

# 507
  • в 1001-та нощ
Силни са първите 8 часа след него, като изключим периода без курс Simple Smile Затова писах, като станеш  Peace

А в този линк сигурно е печатна грешка - аз го проверявах в картата - на 16 юли е  Peace

# 508
Ясно, много благодаря! Ще гледам да го измисля някак си.  newsm78

Аз ставам към 6 сутринта, защото пътувам доста до работата. Така като се замисля през тези 8 часа няма да имам никаква възможност.  newsm78  Sick

# 509
  • в 1001-та нощ
Е, мисли си за тези неща, които желаеш Simple Smile Поне това може  Peace Карта друг път - когато има новолуние през уикенда денем Wink

Общи условия

Активация на акаунт