За изгорена Венера (съвпад Слънце с Венера)неведнъж е ставало въпрос в темата. Общо взето не могат да намерят щастие в любовта/брака, но затова пък им се отдават изкуствата например.
Някъде бях чела, не помня къде, че съвпада на Венера и Марс дава привлекателност и самодостатъчност. Да, понякога наистина хората ми идват в повече. За привлекателност, определено не оставам незабелязана, без да го правя съзнателно, но не бих го нарекла привлекателност, по-скоро ярко присъствие.
Грийн, аз явно съм някакво изключение, мисля че съм намерила въпросното щастие в любовта и брака/ така поне си мисля, и съм далеч от изкуството, като малка рисувах ок, имам и разни изложби, но от инат зарязах всичко, както и да е...изкуството, определено не ме влече. Венера ами трябва да е изгорена/ 0.57 Ск, Слънце 3,32 Ск/
Сашо Диков, не знаех, че има подобна конфигурация, рядко антипатичен ми е, не могат ли да намерят някой по-....хм, не знам и аз коя дума да използвам.
Хората със слънце в Лъв са ми много забавни с голямото си самочувствие, стига да не решат да ми се предоказват, че ми идват в повече напъните им. Имам сега една-две лъвици в обкръжението, които се мислят за най-най- на света.
Относно Оксана, намирам я за посредствен астролог, това е на база впечатления от ТВ изявите и, никога не казва нещо, което аз да не знам, а аз не мисля, че съм много профи в астрологията, и така поднася инфото, че определено ми е много лаишки. Човек, ако реши да се консултира с астролог и да дава пари, поне да ги даде за някои от истинските профита в областа, а определено си има имена в Бг, / Адрияна Вотей, Илияна Магерова, Филип Филипов, Гали, Николай Радев-Алдебаран/, на фона на тях Оксана е бебе. Да ме прости, мила жена изглежда, но астрологията не е нейната стихия.
На вихрогонче да отговоря, това, което на писа за мен и баткото. Да, той е започнал да се променя. Принципно е един е добричък и наивничък, все го тормозят, аз все го спасявам
кога ще започне да гледа околните и света без тези наивни розови очила, не знам, да, само на 7г. но сестра му на 2г. е .....Аз, свиквам с липсата на баща ми, с който имахме много силна връзка, и се уча да бъда лицемерка в живота, една компания завистливи кокошки ми правят номерца, но ......такъв е живота, опитвам се да го приема от хубавата страна. Тъпото е, че децата бяха приятели и това рефлектира върху тях......дълга история.
ти ме шашна и цветята ли се виждат някъде в картата
Доста време се занимавах. Обаче сега, с пролазването на баткото редуцирахме много цветя. Таткото неясно за мен много ревнува от тях - вместо да обгрижвам него - отделям време на цветята и сме във война по темата. Оставила съм си няколко орхидеи и се утешавам с цветята на вилата, но за тях се грижи майка ми. Съдбата има милост и ми е предоставила късче цветен рай 
Но пък наистина винаги оживяват 
И след това ще погостува е 7 дом с Венера - ах ка чакам този момент 
нямах идея, а и съм останала с впечатление, че пазиш картата си (данните) в тайна, като нещо лично
Колкото пъти прослушвам записа - всеки път "чувам" нови неща. 
Втория път ММ беше в Гърция и в чудо се видях
. Но гледам, че скоро ще се изнижат и малко ще отдъхна
за любов не знам, но мир да има