СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 792
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Документите, които се подават са:
- копие от удостоверението, заверено от директора на уч-щето
- заявление (по образец)
- копие от служебната бележка с оценките от изпитите (заверена от директора на уч-щето)
- медицинско свидетелство за профилите „изкуства”, или специалности от професии

Това е,което прочетох в РИО София,интересува ме,копието от удостоверението за завършен 7 клас,наистина ли трябва да е заверено от директора?!Щото нашто не е....

"заверено от директора" най-вероятно се има предвид за оригиналните удостоверение и служебна бележка, а не за копията

# 406
  • Варна
Успях да подам документи след работа , някъде към 17ч. в Техническата гимназия Варна. Накараха ме да препиша ръчно защото когато попълвах на компютър, махнах абзаците които се отнасят за олимпиади и медицинско и защото когато съм попълвала желанията квадратчето е станало по  голямо и можело да го анулира компютъра / желанието де/. Накараха ме и да напиша на копието с удостоверението Вярно с оригинала, да си напиша имената и да се подпиша.Не ми взеха копието от служебната бележка с оценките, защото те излизали автоматично. Слава богу че не пожелаха и дъщеря ми да присъства, подписах се вместо нея и толкова. Успех на всички неподали документи утре!

# 407
  • Варна
Желанието е било на два реда  в правоъгълника ли?

# 408
  • Варна
Желанието е било на два реда  в правоъгълника ли?
Да

# 409
  • Варна
мерси!  bouquet

# 410
  • Варна
Моля! Забравих да допълня че от профилите се пише само чуждоезиковия. При природоматематическия се пише направо предмета например за МГ – математика с немски език.

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 18:41 от mimiradeva

# 411
В крайна сметка заверени копия на удостоверението и служебната бележка ли трябват. Да не ме върнат на 200 км, заради заверка?!

# 412
  • Варна
В крайна сметка заверени копия на удостоверението и служебната бележка ли трябват. Да не ме върнат на 200 км, заради заверка?!
Трябват ти оригинали. Копия на удостоверението, ако нямаш ще ти направят.

# 413
  • София,
И ние подадохме в 118 СОУ София, много бързо минахме,много организирано, нямаше чакащи. Първо отвън една госпожа седна и с младежа провериха всичко. Той сам си беше попълнили на компютъра всичко,училища, паралелки, кодове, имаше разминаване в една цифра в един код, коригирахме го на място с коректор, и добавихме две букви в инициалите на едната паралелка. После вътре отново други госпожи свериха всичко още веднъж, удостоверенито, служебната бележка, медицинското, сложиха им печат вярно с оригинала! Дадоха ни листче с входящ номер, 46 явно толкова деца са минали от сутринта.
После подадохме и в ТУЕС набързо и там нямаше никой.
Сега започва дългото чакане на класирането!!!!
Успех на всички деца!

# 414
Трябват ти оригинали. Копия на удостоверението, ако нямаш ще ти направят.

Благодаря!

# 415
Всички сме подали, да ни класират вече  Mr. Green

# 416
  • out of space
В 118-ти и ние, обаче влязох в 11.20, излязох в 13.20. В първата стая се наложи да пренапиша всички 18 желания, тъй като за 127-мо, където имаме 4 желания, имаше разминавания м/у справочника ми и техните данни. Нищо, 10 минути, но после олелееее! Питахме се като пред лекарски кабинет кой е последен. Изчаках една пред мен с 100 желания (?!?!?!), после трябваше да пусна някаква с бебе в количка, после се набута и една с 5-6 годишно дете с все каката. Брадясах, но поне всичко беше наред.

Имам аз един такъв въпрос. Да речем, че на първо класиране е приета трето желание. Решавам да изчакам второ класиране. Искам да знам колко деца има чакащи пред нея. Защото ако са 3- има смисъл да чакам, но ако има 15- директо да подавам документите на първо класиране. Има ли някъде, където на 25-ти ще мога да видя с какъв бал е конкуренцията?

# 417
  • Варна
Те ще ни класират, ама докато разберем къде, ще минат 9 дни. Grinning

# 418
  • София

Имам аз един такъв въпрос. Да речем, че на първо класиране е приета трето желание. Решавам да изчакам второ класиране. Искам да знам колко деца има чакащи пред нея. Защото ако са 3- има смисъл да чакам, но ако има 15- директо да подавам документите на първо класиране. Има ли някъде, където на 25-ти ще мога да видя с какъв бал е конкуренцията?

Няма как да се разбере това, защото не се знае колко деца и с какъв бал са решили да участват на второ класиране и съответно какви са им желанията. Но ще може да видиш минималния бал от първо класиране за по-горните желания и съответно, колко не ви е достигнало.

# 419

Ааа , недей така! Някои още не сме подали документи. Децата ни са на екскурзия. Кандидатстваме в друга област и трябва и да пътуваме. Чак в четвъртък ще подаваме.
Толкоз чакахме, можем и още.

Общи условия

Активация на акаунт