СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Гр. Пещера
Hope_Hope, щом иска повече езици, по-добрият вариант е ЕГ Иван Вазов, там поне има шанса да научи 2 езика, различни от английския.

Благодаря!
И аз клоня натам!
И другата причина е общежитието, защото е реновирано, а на ЕГ Пловдив е зле!

# 61
  • Пловдив
tan4ik с този бал може и да влезе на второ класиране в ЕГ Ив. Вазов, така че не се отказвайте от тях. Щом се е поизложила на МАТ, значи балът за ГХП ще е по-висок и там ще има реален шанс за немски или английски. ФЕГ си я поставете накрая. Там влизат деца с доста нисък бал и съответно не са толкова мотивирани да учат. Има и бели лястовици, които искат да са точно там и да учат френски. За съжаление  не са много.

Hope_Hope, 3 езика е просто химера. Дори и в ЕГ Ив. Вазов. Първият език - добре, обаче обучението по руски не е съвсем на ниво. За трети език - 2 часа седмично в 11 и 12 клас, не знам колко може да се научи.
Те общежитията не са ли едни и същи за всички гимназии в Пловдив? Знам, че в онези блокове живеят деца и от други училища, не само от ЕГ. Иначе реновираха онова блокче от общежитията, в които учат всички осмокласници.

# 62
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте и от мен в новата тема. При всички случаи ли трябва да дадат х-ка на детето? Танти не е много убедителна, че в понеделник ще им дадат и тях. Вчера нарочно питах дали ще трябва в понеделник да ходя да се подписвам, каза, че не. А от мин. година го направиха да ги дават само с/у подпис от родител, пък и на Емма тази година така я взех. Другият вариант е да не ги вземат в понеделник  Thinking Миналата година така и не ходих да я взема на Тантура, но като ви чета, явно е важно

# 63
  • Варна
Здравейте и от мен в новата тема. При всички случаи ли трябва да дадат х-ка на детето? Танти не е много убедителна, че в понеделник ще им дадат и тях. Вчера нарочно питах дали ще трябва в понеделник да ходя да се подписвам, каза, че не. А от мин. година го направиха да ги дават само с/у подпис от родител, пък и на Емма тази година така я взех. Другият вариант е да не ги вземат в понеделник  Thinking
Мисля, че и без характеристика можеш да се запишеш  в новото училище.
другото, което ми идва на ум е, че за да се запишеш в новото училище ти трябва отпусно от старото и може  да вземеш характеристиката тогава. Ако бъркам за отпусното някой да ме поправи. Simple Smile

# 64
Отпусното подозирам, че се взима, като тръгне да се записва в друго у-ще? Не още сега?

# 65
  • Варна
Отпусното подозирам, че се взима, като тръгне да се записва в друго у-ще? Не още сега?
Да тогава се взема.

# 66
Благодаря  Simple Smile

# 67
  • Гр. Пещера

Hope_Hope, 3 езика е просто химера. Дори и в ЕГ Ив. Вазов. Първият език - добре, обаче обучението по руски не е съвсем на ниво. За трети език - 2 часа седмично в 11 и 12 клас, не знам колко може да се научи.
Те общежитията не са ли едни и същи за всички гимназии в Пловдив? Знам, че в онези блокове живеят деца и от други училища, не само от ЕГ. Иначе реновираха онова блокче от общежитията, в които учат всички осмокласници.

За трите езика споделям мнението ти.
Общежитието на Ив. Вазов е точно сградата, в която учат първата година-така са ми казали. А от друго дете знам, че на английската е много зле. Не бил правен никакъв ремонт и от към дограма и база нещата били трагични! А иначе и други училища ползват тези общежития, но за Ив. Вазов си има отделен блок!
Благодаря

# 68
  • София
А ако си държал изпит в НПМГ математика, но няма да го пишеш като желание оценката пише ли се в заявлението?

Присъединявам се към питането. Понеже оценката  фигурира в служебната бележка, трябва ли да се пише в заявлението, въпреки че няма да участваш в класирането с нея?   newsm78

# 69
  • София,
Ние с младежа сме болни, но сядаме да мислим и редим желания.   Wink Wink

# 70
Ние с младежа сме болни, но сядаме да мислим и редим желания.   Wink Wink
Оздрвавявайте бързо!   Peace

И аз настъпвам моята хубавица сега.
Мен, сън не ме лови, а тя: "Мамо, как може да мислиш от сутрин до вечер за това?"  Mr. Green

# 71
Здравейте момичета, сега да ви попитам за попълването на заявлението. Понеже няма да мога да си го разпечатам вкъщи и ще го попълвам там, та чуденката ми е дали ще се събере на реда цялото наименование на у-щето с паралелките и т.н. така както е даден на сайта на РИО? Защото имам чувството, че няма да ми стигне реда, сигурно ще трябва да пиша съвсем събрано.  newsm78

# 72
  • Пловдив
tan4ik с този бал може и да влезе на второ класиране в ЕГ Ив. Вазов, така че не се отказвайте от тях. Щом се е поизложила на МАТ, значи балът за ГХП ще е по-висок и там ще има реален шанс за немски или английски. ФЕГ си я поставете накрая. Там влизат деца с доста нисък бал и съответно не са толкова мотивирани да учат. Има и бели лястовици, които искат да са точно там и да учат френски. За съжаление  не са много.  

Огромно благодаря!   bouquet

# 73
Здравейте седми клас съм. Искам да уча в училище с испански или френски. Но на един въпрос все не намирам отговор. Набелязала съм си някой училища с тези езици-18,23,33,12 и ПГИЧЕ ,,Свети Методий " . Така ето го и въпроса. След 7 клас испанският и френският език почват да се учат една година от самото начало (от азбуката) или се учат по материала за 8 клас. Благодаря предварително!

# 74
Здравейте, чета ви от дълго време, но все не се престрашавах да пиша. Първо искам да благодаря на всички, защото от вас научих много полезни неща. Майка съм на седмокласничка и имам голямо притеснение. Училището в което учим в момента е СОУ и цяла година децата са убеждавани как трябва да останат там и колко е добро училището.  Дъщеря ми си има цел и мечта и тя не е в това училище. До тук добре, но всяка година децата биват "мотани" с отпусните и от тук идва голямато ми притеснение и въпрос към вас. Кога точно трябва да се даде това отпусно в новото у-ще? В дните на записване ( 26-29.06.15г.) или може по-късно. Имам и още един въпрос, имали някъде в наредби в какъв срок трябва да бъде издадено? Благодаря отново на всички. Страхотни сте. 

Общи условия

Активация на акаунт