СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • нейде там, където ....
Както казва моята дъщеря - моята награда е това, че ще уча там, където искам. Добре си е свършила работата тази година.
Сега чакаме класирането.  Peace

И моят син мисли така. Аз им уредих малко "селски туризъм" - в рамките на седмица обиколихме три китни селца. Видяха братовчеди, за които дори не предполагаха, че съществуват, разбраха какво е това селски сбор, поработиха и по двора - голям кеф Laughing Искат да повторим пак.

# 586
Моя кръстосва улуците и наваксва с книгите, а и гледа брат си.

# 587
jd, ами че това  е най-хубавата награда!

# 588
 Съгласна съм с mia5543 - изненада при добре свършена работа, но в никакъв случай без предварителни договорки ако ти..., аз ще ....
Аз също замислям да изненадам младежа с пътуване до място, за което мечтае- заслужил си го е! Материални подаръци, обикновенно има за Коледа и РД

# 589
Мисля и аз за едно село за седмица през август, но да видим. Ще погледаме зайци и помогнем на двора, а вечер - до кладенеца под лозницата ще бъбрим с роднини

zhorchy, ама и материална изненада не е лошо, който има възможност. На класната подарихме ваучер за книги/ за много книги/, тя да си ги избира и жената хвърчи от радост. Пък класната на другия клас увесила нос - подарили и златно бижу.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 10:51 от mia5543

# 590
  • Варна
Подаръците при нас са доста размито понятие. Получава каквото иска или и е необходимо регулярно и без поводи. Не само тя, всички. Което пък ужасно ме затруднява по празници. Но да - миналото лято и обещахме чисто нова стая ако се справи с ... каквото трябваше да се справи.Simple Smile Така, че август ни чака ремонт. А ни трябваше връзване на " ако ти..., аз ще ...." не заради нея а заради нас ... че хич не ни се захваща с ремонти и отлагаме до последно.  Blush

# 591
  • Sofia
И ние я изненадахме с пътуване.
Не беше предварително обещано.
Но то при нас стимулите никога не са действали ефективно, просто на нея ако и се прави нещо, го прави. Ако не - нищо не може да я принуди. Водолей...

# 592
Естествено, че не е лошо материалната изненада, че и аз много им се радвам, въпреки, че все казвам "Нямаше нужда!"  Laughing
Имам впредвид, че и ние като Флаш, купуваме дреболии регулярно, а за големите празници има по-големи подаръци.

В тази връзка на класната взеха ел.книга, ама тя е такъв сухар, че нищо не е казала освен Благодаря!

# 593
  • Русе
Моето дете пък не иска и да чуе за ходене на село, понеже там няма интернет. Даже вече и на почивка не иска да идва с нас. На мене много ми се иска да разнообрази с няколко дни престой на село, но за него това е наказание. На мене ми се струва, че ще му се отразят много добре няколко дни далече от компютъра и компютърните игри, но не. Тази седмица откакто са във ваканция го карам да свърши някои неща като например да изчисти с прахосмукачка или да напазарува, но след всяка моя молба към него така се мръщи, недоволства, явно все повече затъва в пубертета.

# 594
И ние подадохме заявлението вчера в СОУ "Св.Климент Охридски" - Пловдив. Възмутена съм от отношението и нелюбезността на приемащите. Не можело напечатано Rolling Eyes, напишете си го на ръка - о.к. , написахме го на ръка, после се заредихме пред една стая да чакаме , но оттам един господин ядосано излезе и се върна с коректор , като се разправяше нещо с колежката си. Реших, че нещо е сбъркала кодовете и явно ги коригират коректор, което ми се стори нередно, предвид че в заявлението не се допускат корекции. Реших да се наредим пред друга стая. Там ни приеха преди още да са излезли подаващите преди нас /дописваха нещо/ и се започнаха едни разговори между проверяващите , все едно са седнали някъде на кафенце и между другото едната си нанасяше кодовете. Тръпнех дали нанася кодовете правилно, но междувременно трябваше да подпиша вярно с оригинала на медицинското и в тетрадката с входящия номер и не можех едновременно да гледам какво нанася. Накрая успях да надникна поне за кода на първото желание - беше верен Peace , при което едната от приемащите побърза да ми каже "Довиждане" и покани следващите. Детето се опита да вмъкне, че дипломата до неговото заявление не е неговата, но госпожата го отряза "Аз преди да ги комплектовам винаги ги проверявам!" . Та това беше... #Cussing out

# 595
  • Пловдив
didk, В Тракия вчера беше супер спокойно. Навсякъде се преписва, не разрешават с напечатани заявления. Имам чувството, че след обажданията на родители в РИО-Пловдив, приемащите са получили специални инструкции всичко да е написано на ръка.  ooooh! И си гледах съвсем спокойно дали се диктува точният код.
Вярно с оригинала не съм слагала на медицинското, а дали са окомплектовали всичко, както трябва, не е мой проблем. Ако има грешка, ще имат неприятности след това, гарантирано.  Twisted Evil Но нямаше друго дете преди нас или след нас, та нямаше и как да се объркат нещата.

# 596
  • Варна
В началото на първи клас бяхме сложили снимки на първокласниците ни:-)) опитах се да ги намеря ама не успях. Някой помни ли къде и какво беше за вход? Simple Smile

# 597
След като тормозят родителите да пишат името по този идиотски начин, защо направо да не си напишем и кодовете...а най-добре просто да бяхме избрали и наредили желанията по електронен път на сайта за проверка на оценките....ама що ли да е лесно....
Ние имаме две поправки на заявлението, с подпис срещу поправката. Дано не е проблем. За по една буква ставаше въпрос и ни казаха така да го направим. Не са звъняли.

# 598
  • на майната си
didk, сега ме вкара във филм. Аз мисля в СОУ "Св.Климент Охридски" днес да подавам, че ми е удобно и не ми се разкарва в това време. Кажете само кодовете от къде ще мога да гледам за сверка - аз съм с 20 желания - не е като да са 2-3 Sad.

# 599
didk, сега ме вкара във филм. Аз мисля в СОУ "Св.Климент Охридски" днес да подавам, че ми е удобно и не ми се разкарва в това време. Кажете само кодовете от къде ще мога да гледам за сверка - аз съм с 20 желания - не е като да са 2-3 Sad.

Кодовете можеш да видиш от листа, от който ги нанася приемащият документите и да следиш дали ги пренася правилно. Все пак дори и да има грешка в кода в забележките към Заявлението пише , че при разминаване между кода и наименованието на училището и специалността водещо е наименованието , така че грешката не би трябвало да е фатална.

Общи условия

Активация на акаунт