Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 530
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Отчет с plyo legs от p90х one on one.

Дилянка,  по-лесно ми е да кажа какво не ям, но общо взето менюто ми включва всички традиционни за българската кухня храни, включително и демонизираните напоследък ориз, картофи, хляб, макаронени и млечни. Месо също ям всеки ден по два пъти, но гарнитурата винаги
ми е по-голяма. Приемам около 2000-2500 калории, като в дните, в които съм на бюро имам 8-9 хранения за деня, от които 2 основни. Не е с някаква цел, просто слушам тялото си /стомаха си   Grinning/ - ям когато съм гладна, колкото да се заситя, и каквото ми се яде. В смисъл ако ми се яде пържола не ям ябълка и обратното. На рождени дни никога не отказвам второ парче торта  Joy . Абе добро прасе съм!

Соник, по- добре започни с тренировки за цялото тяло.

Мери...как те е била нарекла Тяна, че забравих  newsm78  Hug

# 421
Мери...как те е била нарекла Тяна, че забравих  newsm78  Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Потвърждава ли се? Благодаря  Crazy Laughing

# 422
Мдаммм  Laughing

# 423
Али, днес си четем мислите.  Mr. Green
Соник, щях да ти пиша същото, което ти е написала и Али. Ако си напълно начинаеща е най-добре да започнеш с тренировки за цяло тяло. Ако тепърва започваш да четеш и да се информираш по-добре да избереш  програма и да я следваш.Безмислено е да си избираш просто някакви упражнения самоцелно. Руми има и други програми за по-напреднали. Аз не тренирам с нея, но момичетата са много доволни. Има 90 дневна програма, която ще ти осигури тренировки за 3 месеца. На първа страница има и други треньори и програми.  Peace

# 424
Просто не съм подмазвач Wink и си казвам, каквото мисля. Пък току-виж му дойде акъла на отсрещния, ама няма такъв изглед. 

# 425
  • София
Благодаря за мненията, момичета  bouquet
И на мен ми се струва най-добрият вариант упражнения за цяло тяло, затова и започнах с програмата за начинаещи на Руми. Просто тренировките там са доста кратки и не ми се струват достатъчни, събират се около 20 мин. на ден със разгрявката. След тях ще подкарам 90 дневната.
Ще прегледам тренировките на 1-ва страница, но ако няма да се разсърдя и на препоръки за подходящи програми, които мога правя успоредно с упражненията на Руми, за да не налучквам. Hug

# 426
  • Пловдив
Видях Би и не мога да остана безмълвна - женствена и силна, това е, което веднага ми идва за теб, Би  Hug!
Мерида, не те видях на тази снимка, но по коментарите съдя, че си в супер форма.

За днес отчитам тренировката без поскоци на Румяна и разтегнах набързо с Post-Run Cool Down

# 427
3км тичане и упражнения за крака. Скромно , но от сърце.
Би, страхотно коремче!
Мерида не можах да я видя , но предполагам изглежда супер както винаги.
Лека вечер!

# 428
  • 1st floor
Не видях нито Би, нито Мерида...ама аз си знам колко страхотни са и двете! Hug
Не си спомням дали честитих повишените на Бобченка, пожелавам й много успех в новото начинание. Peace
Любе, аз просто не мога да смогна да го направя това Спийд З.  Crazy Явно не съм дорасла за него. Май успях да го докарам до петнайсетата минута и издъхнах...

Днес обикалях цял ден пеша Бистрица. От 10 до 16... Crazy Crazy Crazy За десерт - вечерна тренировка с Кръговата на Джаки. Имам чувството , че Гама от Т25 много ми товари много горната част, а забравя корема и долната. Та реших да разнообразя.

# 429
Мери-аз винаги съм знаела какво искам. Peace
Максималистка съм,какво да се прави.

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 23:01 от Merida

# 430
  • София
Nuclear, ще те следя за отзивите за Р90Х. Една от набелязаните програми ми е.
За гърдите - напоследък  изчезнаха, а като спра да кърмя сигурно хич няма да ги има. Винаги са ми били малки, но пък съм си ги и харесвала такива Simple Smile

Би и Мерида, страхотни сте. Heart Eyes

Аз продължавам по план с Ufc fit.

# 431
аз винаги съм знаела какво искам. Peace
Доооооооооооообре  hahaha

# 432
благодаря ви за коментарите по моя въпрос. Аз си харесвам моите, не са големи, но не искам да изчезват.
Затова ще бъда още малко на диетата и спирам, после ще работя само за стягане на мазнинките Simple Smile
Скрит текст:
ама МП обича цици - естествени, що не е гледал като ме е взимал Simple Smile
та понякога ме изнервя с коментарите си, ама те стават по-малки.... Когато бях 73 кг. не се оплакваше, ама пък на мен не ми беше добре  Simple Smile
хапчета не искам да пия...
вижте какво казват френските инструктори: http://ezine.bg/n16-4291-%D0%91%D1%8E%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%82_%D … D0%BD%D0%B8%D1%8F
Би,  Heart Eyes голям стимул  си за всички нас. Чудя се какво ти дава сила? Дали спортният ти мъж?
 Мерида, теб те изпуснах, но съм сигурна, че и ти си супер Simple Smile Важно е и да се чувстваш добре Simple Smile Сигурна съм, че ще постигнеш целите си, защото си на пътя !
Мари Лин, скромна си , кога ще се покажеш Simple Smile
Цитат
Всеки си вижда кусурите и работи за осъвършенстването си, аз мога само да мечтая да изглеждам, като Мерида...ама пък има и такива, които си мечтаят да изглеждаат, като мен
Вив, браво че завърши 90 ДП, аз започнах с теб, но отдавна изостанах, към 26 ден  Laughing
МамаМил, приятна почивка, забравих да кажа, че си в страхотна форма (от снимката преди няколко страници)
Любче, дано бързо да ти оправят таблета, липсваш Simple Smile

И накрая ден с Руми, имам си приятна мускулна на бедрата Simple Smile

# 433
после ще работя само за стягане на мазнинките Simple Smile
Такова нещо не съществува.

# 434
хехе, мечтата на жените, когато отслабнат - да стегнат мазнинките Simple Smile
То се оказва, че няма мускул и висиииииииииииииииииии  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт