Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 531
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
От личен опит мога да потвърдя, че от хормонални противозачатъчни бях докарала такъв бюст, че ме питаха тогава дали нямам импланти. Това беше преди 10 години когато бях млада и глупава. Работех и спортувах като луда, гладувах + стрес = липса на цикъл. Това е и единствения път когато съм взимала противозачатъчни в течение на 6 месеца. Добре, че ми дойде акъла в главата.  Mr. Green

Мерида, тренирай само горна част с прогресивно увеличаващи се тежести и малки повторения, а долна с по-малки тежести и повече повторения. Ако съобразиш и храненето с тренировките,например по-високи В когато тренираш горна част и по-ниски В когато тренираш долна(ако целта ти е намаляване на обиколките на бедрата) ще постигнеш и целите, към които се стремиш.  Hug

Вив,  Hug

# 406
Леле Би, Мерида - страхотни сте! Евала за волята момичета.

Аз вчера голямо чудене какво да тренирам...първо реших да видя програмата PiYo - изкарах 5 минути, спрях, после малко Кристин за корем и там спрях и накрая реших, че искам йога  ooooh!
Днес ще тренирам групово -  Total Body Effect.

# 407
  • София
Леле, Мери  Rolling Eyes
От сега съм се зарекла, че ще се опитам да я направя цялата, но ако взема да умирам, ще прекратя, естествено.   Laughing Другия вариант е, да спирам видеото и да си давам по минутка почивка, така ще я направя за повече време, но пък ще видя каква е. То май това най-много ме изкушава  Mr. Green да я "изпитам" на свой гръб цялата.
Не че с Боб не съм тренирала зверски и по час, но час и половина зверски ...мисля че не съм опитвала.

# 408
Здравейте, да отчета че си тренирам, с мускулна треска съм, но това много ме радва  Grinning
Би, Мерида за кореми като вашите си мечтая само  Wink Сега поне знам къде греша та се надявам постепенно да се вкарам в ред  Peace
За циците, си спомням едно интервю с проф. Вучков, в което казваше, че ги обичал лимоновидни  Mr. Green И аз така  Laughing
Вивиан, 90 минутната я правих и аз. Първия път половината, че ме достраша, след това цялата, но наистина е  #Crazy Иначе и аз 90ДП много си го харесвам и повтарям от време на време неща от него  Simple Smile

# 409
Тъй, и баба ви да се включи  Mr. Green
Мерида, много си финна!
Аз имам що годе същата структура - кльощак като цяло, но при качване на мазнини или мускули, качвам най-лесно в горната част на бедрата. Като се хапват повече въглехидрати в един ден, това не означава, че ще се залепят като мускул на целеното място, а няма да се лепнат като мазнинка на другото, примерно. Всъщност, колкото до въглехидратите...аз се храня високовъглехидратно, но не съм станала бабанка  Mr. Green. За тренировките - да, това е начина, големи тежести с ръцете, и малки /или без за краката, но не и без никакви тренировки.
Аз за себе си съм установила, че ако сваля прекалено много от бедрата, вместо тяло на 17 годишна  bowuu /нямам циганка под ръка  Mr. Green/, ще имам тяло на 17 годишен дългунест пубер  Joy, та ... въпрос на приоритети.
Противозачатъчните освен бюст, докарват и задържане на вода и целулитец.
Много съм досадна днес  newsm78

Вив, забравих да те поздравя за резултатите   bouquet

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 16:39 от Аlibabali

# 410
  • София

Аз за себе си съм установила, че ако сваля прекалено много от бедрата, вместо тяло на 17 годишна  bowuu /нямам циганка под ръка  Mr. Green/, ще имам тяло на 17 годишен дългунест пубер  Joy, та ... въпрос на приоритети.

Ето това и ние все се опитваме да й кажем на Мерида  Peace
Но наистина е въпрос на приоритети, ако човек иска да е хипер слаб, който каквото ще да му говори, няма да има никакъв смисъл.

# 411
Мерида, от кога искаш да качваш мускули и то на горна част?  Joy hahaha ooooh! Joy Ни моа  Joy
И как да не си дебела? Нали все за туй ревеш  Whistling

# 412
Еха, изписали сте света Simple Smile))
Днес съм на балетни - подпали ми дупето Мери Хелън (35 минути и отделих) и след това разтегнах с малко йога  Peace

Би, страхотна си, за пореден път го казвам  Hug
АлиБали, интересно ми е твоето ВВ хранене какво включва, би ли споделила Simple SmilePeace
Вив, последната тренировка е брутална, правила съм я 2-3 пъти  Peace

# 413
Мери-режима от Любо беше с точно такава цел. Същото,което обясни Свети. Но няма да споря. Позволи ми да имам мнение как се харесвам повече и как искам да изглеждам.  Peace
Имам цели,които надявам се ще постигна. Wink

# 414
Благодаря за добрите ви думи, заслугата е на баща ми - т.е. ген, другото е работа  Grinning Mr. Green
Не се оплаквам, тъй като качвам равномерно и мускул и мазнина, като мускул в ръцете малко по-бързо, но не се тормозя от това.
Мерида, като омажеш положението покажи да видя, защото теб освен в страхотна форма по друг начин не съм те виждала  Hug

Като ми вдигнахте сега самочувствието ще гледам да не се дрънна нейде по време на тренировка с навирен нос  Joy

И да доложа - бюст, малък (харесвам си го). Лошото е, че с толкова кърмене започва да е изчезващ вид, но като отбия окончателно това мое любимо, дребно и нахално създание ще поработя с тежести поне да има някакъв приличен вид  Whistling ooooh!

# 415
  • София
Приемате ли нови попълнения? Simple Smile
Чета ви от известно време за вдъхновение и полезни линкове и съвети. От две седмици се захванах с домашни тренировки и, тъй като от детските години насам не съм тренирала нищо, тепърва ще влизам в час и форма. Нямам нужда от сваляне на кг, а от здраво стягане.
Започнах 6-седмичната програма за начинаещи на Руми, но ми се вижда малко и правя допълнителни упражнения към нея. Идеята ми е всеки ден да правя нещо за някоя от различните групи /гръб, гърди, ръце, корем, дупе, крака/ като си побирам упражнения за начинаещи, около 15-20 минутни. Как ви се струва, ок ли е така? В каква последователност е добре да редувам групи и изобщо има ли значение как ги карам?

Засега храненето не съм го променяла, но откакто тренирам съм постоянно гладна. Crazy Ям начесто и гледам да е по малко, ама не винаги ми се получава. И от сладко гледам да се удържам, че ми е голяма слабост.

# 416
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти.
Ейй, много работа с тази нова длъжност, спира ми се тока  Shocked
За счднес отчитам 2х20 км колоездене до работа и обратно, като на връщане имаше толкова силен насрещен вятър, че ми се удължи времето с цели 15 мин., натова отгоре са само баири, каталясах.
Сутринта сле първите 20 км имах малко време за йога- 15 мин, но не си избрах хубав клип и не ме раЗтегна така, както ми се искаше. Довечера ще повторя.

# 417
Бобченка, дано новата позиция си заслужава многото работа.
МамаМил, приятна почивка. Надявам се нямаш време за форум от хубави емоции.
Би и Мерида, прекрасни тела имате!
Браво на всички, които са участвали на състезания и особено на невероятното постижение на Гугъл!!! Гордеем се с вас!
Аз за йогата имам малко различно мнение - днешно време някои е ползват за тренировки, отслабване или поддържане на форма. В такъв случай стига да се правят видео в домашни условия. Но ако човек иска да практикува йога и достигне нивото на контрол върху позите от Първата серия на Ащанга, показано от видеото на Агенткака, то трябва всекидневна целенасочена практика с учител. За правилното изпълнение на позите е нужна не само сила или мускули, но и ментална подгтовка, контрол върху тялото, включване на правилните части, дишане и вероятно и други неща.
Междудругото Кино Макрегъер има Първата серия с варианти за начинаещи на "летящите" пози в рутракър.
И отчетът ми за днес:
Hiit it like a girl 2 на fitness blendrr и модел ската с ластиците след това.

# 418
  • here, there, everywhere
Допълвам се за днес с Плиометрикс от Р90Х. Хареса ми. Сега съм в леглото с чаша вино до мен, което се надявам да ме приспи бързо.

Видях две прекрасни девойки :Би и Мерида. Наистина сте прекрасни и респект за постигнатото.

# 419
хаха, Мерида, разбира се, че ти позволявам (щото ти бях забранила, нали...). Радвам се, че наааааай-накрая имаш мнение и знаеш какво искаш да постигнеш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт