Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 487
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
 Laughing аз се шегувах.
 Исках да кажа, че повече няма да се втелясвам в отслабването, а ще си гледам живота  Simple Smile
Почти постигнах моите скромни цели  Wink
Една от тях е да не съм повече от 60 кг. , другата да тренирам редовно с Руми  Grinning , трета - ако мога да задържа на 57-58 кг ще е страхотно  Simple Smile.
Сега съм 59 и първо трябва да го постигна   Laughing

# 436
О, браво Зизу! Ти вече си постигнала много, гордей се със себе си  Hug

Тренировките са ми личното време, отдавна не го правя само и единствено заради това как да изглеждам. Последното ми носи удовлетворение, когато го постигна, но не е единствена цел и не го правя заради друг, нито заради мъжа си, а за себе си. Когато се чувствам добре съм и по-добра  Mr. Green Joy
Шегувам се, но ми предстоят сериозни промени и ще направя всичко възможно да намирам време за това.
Аз се възхищавам на трениращи майки с две, три деца, домакинска работа и работещи. Ей, това е чудо на чудесата и достойно за поклон Wink

Днес отчитам TRX тренировка - https://www.youtube.com/watch?v=K2oL0w9OyIc
но определено бях повече доволна, когато комбинирах Workout #1 и 2
Довърших с 15мин. HIIT - https://www.youtube.com/watch?v=ieyzL5OaPZk

# 437
  • Лас Вегас
Здравейте девойки, отдавна не съм писала, но съм тук, чета ви и си тренирам. Откакто приключих с Шон, в началото на месеца, не съм правила чисто кардио. Сякаш се поразмърдаха нещата като вкарах и тежести. Проблема е, че с храната не мога да съм стриктна, а имам още едни 3,4 кг останали за сваляне. Замислям се дали да не си поръчам режим от Руми.

За бюст и аз да се изкажа, имах малки и стегнати гърди и много си ги харесвах, но след кърменето са на изчезване.  Подозирам, че след още едно дете, изобщо няма да ги има. Определено бих си сложила силикон, но само колкото да имам нормални гърди. И аз съм от тези големите дупета и се чувствам несъразмерна.

Би, страхотен корем!

Днес няма да тренирам

Скрит текст:
ще отчета само ядене,торта и вино. Ставам на 30 днес и ММ ми е организирал парти довечера.

# 438
Джули, много здраве и ентусиазъм! 30те са най-хубавите години за жената.  Heart Eyes Весело изкарване, хапни малко тортичка и за мен. Няма да откажа и една чашка студено бяло винце.  Mr. Green Забавлявай се!  newsm59  Gift  party023  ura

Пак никой не е писал след мен Simple Smile и използвам с този пост да се отчета за днес и с 20 мин плиометрична тренировка с гумата(най-различни подскоци) докато малкия ме пръскаше с водните си пистолети. Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 02:45 от svetty1980

# 439
  • Stavanger,Norway/ Varna
julie___ честит юбилий, много здраве и собствено удовлетворение ти желая   bouquet

Аз просто не можах да се вдигна за тренировка днес. Денят е един облачен, гаден, влажен и сив, само за леглото  Tired, ама аз съм на работа. Чакам и да ми дойде и знаете...всичко е олово- крака, ръце, глава  Laughing Crazy
Поне имам едни 15 мин да си направя хубава закуска, а не както обикновено да грабна нещо на бързо.

Би, много хубаво го каза. И моят ММ все ми повтаря- Ама защо се мъчиш така, на мен си ми супер.
Не можа да разбере, че не се мъча, спортът е част от живота ми, без която не мога и ми дава истинско удоволствие. Аз и като не тренирам ме хваща нервата и ставам зла. Едно време съквартирантката ми, ме пращаше в басейна като станеха много зле нещата с нервите. Успя да разбере къде е разковничето  Mr. Green

# 440
Добро утро

Мери допускала ли си за момент , че може да не знаеш всичко и да не си права винаги  Peace Mr. Green

Днес йога Simple Smile

# 441
Здравейте сладуранки!

Аз да бързам да поздравя рожденничката, че кой знае кой вятър ще ме разсее след малко  Grinning Честито Джули! Предстоят ти най-вълнуващите години за една жена - 30-те и нагоре, когато вече сме доста по зрели и уравновесени, и това допълнително ни разкрасява, а с тренировки ще постигнеш само допълнителния ефект - Уаууу!  Grinning  Честито, Бъди здрава и щастлива! bouquet

Аз да споделя моят опит от последните има-няма 10-тина дни, нали ви помрънках, че съм понаддала, е, вече свалих. Започнах с много изчистена храна - месо, яйца, зеленчуци и сокове от плодове /в малки количества/, издържах 2 или 3 дни, не помня, постепенно започнах да вкарвам черен шоколад и като се усетих, че едва гледам от глад за въглехидрати, ами похапнах си. След това завъртях отново нещата 1 чист ден-1 ден смесен с малко въглехидрати-1 ден с въглехидрати колкото ми се ядат и така след няколко завъртания констатирах, че съм свалила онова, заради което ми идеше да се скрия в някоя дупка до зимата  Grinning Сетих, че TDI беше споделил подобно въртене, не помня подробности.

Айде стига съм се хвалила, за днес краката са ми наред, още се чудя обаче Кристи или Джаки да избера  Grinning

Спорен ден на всички!

# 442
Добро утро.   Hug
Весел празник на празнуващите!  bouquet
Днес по план УФК кардио и стреч.
Предпоследна тренировка преди морето.
Ина-няма смисъл. Peace  Я сподели как върви твоето прочистване. Hug

# 443
Фъстък, не си ври носа, дето не трябва, да не почна и теб с твойте магически корали и прахове Grinning

Дива, честито Grinning

julie, честит рожден ден!  newsm59 бъди здрава, щастлива и постигнати мечти   bouquet

# 444
 newsm59 newsm59 Джули, бъди жива и здрава. Желая ти страхотни емоции и много забавления цял ден!
( хапни 1 парченце торта и за мен )
И аз смятам, че 30-те са най-идеалната възраст, ако можехме винаги да сме на толкова  Laughing

Дива, браво на теб. Страхотен план и изпълнение!  Peace

Би, благодаря ти, че сподели. Аз нямам деца и ми е трудно да си се представя дали ще намирам мотивация за тренировки тогава. Затова ви се възхищавам.  Simple Smile

Мери, не знае всичко, но казва неща, за които повечето си мислим, ама не ги споделяме. С времето може и да се откаже, ама засега е бойна Мери  Laughing .
Не е нужно да се сърдите, така или иначе ще направите каквото си искате и резултатите ще рефлектират само върху вас-за добро или лошо.
Хубав ден на всички  Hug  Hug  Hug .

# 445
Merida

Скрит текст:
Ами добре върви 3-ти ден без ядене супер съм. Мъжо отслабна за сега с 5 кг и се чувства супер добре. Да знам, че някой ще кажат еми той е отслабнал ама после като почне да яде какво ще стане - да така е, но той го знае и ние ще си имаме плавно и постепенно захранване от понеделник и след една седмица заминаваме за морето с колелцата така че всичко е под контрол. Много се радвам, че го правим и изобщо не може да ме накара никой да съжалявам. Това е за сега  Peace

# 446
Ина-благодаря.  bouquet
Скрит текст:
Очаквам да споделиш какво е положението след захранването.  Hug

# 447
Ии много искам да споделя две заглавия на книги, които мисля, че са много добри и всеки трябва да прочете

Скрит текст:
- тайните на аюрведа за здраве и дълголетие
- мистерията на женските хормони

# 448
А чела ли си ги или ги препоръчваш, щото Инес ги е прочела? Grinning

# 449
ооо не знаех изобщо, че Инес ги е чела. И да чела съм ги Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт