Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 337
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Хайде и аз да се отчета в новата тема с тренировка  Grinning

Днес се върнах на Ден 52 от 90ДП с лудите бърпи, че ги бях пропуснала нещо.
Аз пък да взема да ги играя точно в този ден, когато навън е 37 градуса  Shocked
От мен се лее пот на водопади Rolling Eyes УжасТ! Но пък бърпитата днес ми вървят много леко, че и лицевите опори... Хапнах половин сладък пъпеш преди тренировката, сигурно от него ми е тая сила днес  Crazy Но няма да прекалявам, че жегата е голяма.

Благодаря на Мери, че сподели тази Тиха аеробика на Румяна - запазвам си я за някоя ранна сутрин преди работа, когато няма как да се разскачам над съседите Grinning.

# 46
привет, днес се събудих в 6,10 - беше ми топло и какво, какво да правя.
Направих си тренировката: Елегантни ръце и Изгори бедрата. Heart Eyes
Сега заминавам и на народни танци  Simple Smile

И аз си запазих Тихата аеробика, Мерси Мери   bouquet

# 47
Здравейте, момичета  Hug
За днес отчитам катерене по Витоша и хващане на тен, хихих.
Дрийми, благодаря за предизвикателството- ще го направя   Peace
Дели, влизай по-често да разказваш, много ми беше интересно  Party

# 48
  • UK
Deli, и на мен ми е също интересно. За Латвия знам доста малко. Колко време ще си там?

Отчитам 8км тичане и кратка тренировка за гръб и трицепс. Имах много енергия, но сега като седнах след душа не знам как ще стана. Отдавна не бях тичала и то такова разстояние сигурно от лятото не съм минавала.

# 49
Мернах въпроса на Маги за Бодишред. От тук го взех http://musingsofafitnessjunkie.blogspot.de/2014/12/preview-of-ji … ls-bodyshred.html. Много хубаво ревю също така.

Връщам се да чета. Мернах само, че Дилянка е отличничка, Мери и тя скоро, Дели праща поздрави от Рига, Мама Мил утре има полумаратон, а Льоли се завърна. Hug

Аз се уморих от кашони, разглобяване на мебели и чистене. Казах ли колко мразя пренасянията? Twisted Evil

Редактирам: Дели, и на мен ми е интересно за Рига, звучи най-вече много позитивно и хубаво!
Льоли, а кога ви чака Сардиния?

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 19:47 от D_ana

# 50
Отчет полумаратон  Peace

От понеделник ще наблегна малко повечко на Бодишред и йога.  В петък заминаваме на море и мисля да се отдам на водни спортове, йога, йога на paddle board и плуване.  Минават ми идеи да започна да тренирам за триатлон.  Но ще трябва да оправя плуването ...

Свети  Hug Времето беше чудно! Започна в 6:30 с 58 градуса Фаренхайт и накрая стана към 70Ф.

Вики, Айа  Hug

Гугъл  Hug Радвам се, че засега си се отказала от 100к.  Няма смисъл да рискуваш сериозни здравословни проблеми!  Слушай тялото си, ще стигнеш и до 100к - за това се иска дълга подготовка.  Ти имаш хъс и съм сигурна, че ще постигнеш желаното, дай си време!  На мен мечтата ми е да пробягам маратон  Sunglasses

Дели, благодаря за прекрасния разказ!  Радвам се, че ти харесва Рига и че си имаш рууми сродна душа по ядене и каране на колело  Heart Eyes

Ljoli докато се обърнеш и ще минат два месеца  Hug

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 17:53 от Анонимен

# 51
По навик съм включила известията и не се сещам да се отчета. Мацките на първа страница са страхотни   bouquet
Йога за лошо настроение https://www.youtube.com/watch?v=dmlOV0hZ76w
Не че бях сърдита, просто ме мързеше много Grinning Е, малко и бях  Blush
Три дни почивах и кокалите ми така пукаха и трещяха, че се чувствах като ръждясал робот  ooooh!
Удължих йогата с още половин час пращене и опъване и накрая вече бях дъвка, залепнала на пода.

# 52
Здравейте, вчера ми беше поиивен покарах колело само. Днес не знам още ако се наритам след работа може  Simple Smile

# 53
здравейте мили дами   bouquet  не се отчитам, но си тренирам с Шон, днес започвам гамата, поизчистих храната и коремчето ми се прибра доста  Heart Eyes два дена прекалих със сладкото и печени хлебчета но мисля че не е проблем, иначе си закусвам две черни филийки ( малки) с извара и колбас или само домат и колбас, за обяд и вечеря си приготвям храна, като гледам да няма ориз и картофи, наблягам на повече месо и салати. за днес съм планирала пълнени чушки с кайма, но ще заменя ориза с булгур  Blush
пожелавам ви спокоен и ползотворен ден.

# 54
  • 1st floor
Добро утро!
И аз имам едно кило булгур, което се чудя на какво да направя, така че да не го ям после сама. Mr. Green Приемам идеи!

# 55
Непокорна, аз не съм много по готвенето, но веднъж си направих булгур на фурна с тиквички и отгоре резени домати, сложих да се пече и хубаво стана, поне за мен. после си го гарнирах с извара  Simple Smile

# 56
Добро утро и от мен.

Събота и неделя не съм тренирала, хапнах си доволно палачинки с домашно сладко от ягодки  Heart Eyes

За днес съм запланувала, плаж, йога и вечерта някаква тренировка в група.

Mamma Mil изглеждаш много добре.

# 57
  • София
За времето на 2-я сегмент на UFC - това са 3 седмици не съм свалила нито грам, даже може да се каже че съм малко отгоре. Това най- вероятно се дължи на неизчистеното ми хранене. Confused В момента съм и в цикъл и имам чувството, че така съм се издула, че даже положението е по- зле и от преди 5 месеца, когато почнах да тренирам А за настроението ми  по този повод да не говорим. Sick

Иначе за днес започнах новия сегмент на UFC FIT и  направих  Striker Strength.

Ще трябва и някакъв режим да следвам, че иначе явно не става. Образовам се в момента за НВД, но голяма сложнотия  ми се струва с тези изчисления и не мога да разбера как да го приложа.

# 58
Home raider защо не пробваш "Мимоза" на Румяна. Аз я бях следвала около две седмици и имаше ефект, но нали съм си малко несериозна с храненето и я спрях. На мен лично не ми беше трудно да я спазвам.

# 59
Кросфит Ирина за добро утро  Crazy не знаех какво почвам, пуснах видеото и айдеее. Мислех да правя само първия кръг с 20 бр като видях, че почва още 1 кръг  Shocked А тя взе, че каза 15 и аз си казах еее, добре, щом не са 20  Joy и та 15, 10, 5... и я свърших  hahaha без втората част.

Общи условия

Активация на акаунт