Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 427
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ха - ха, Симпа, разсмя ме...нали, тъкмо се бях "поправила", както казват бабите и сега развалих нещата. Може да ти се струва така, защото първата снимка е снимана от по-близо.

Люсито, и аз не знам как се храня. В момента гледам да не приемам  много въглехидрати и наблягам на месо, яйца, риба, зеленчуци и плодове. Но да си призная хич не съм стриктна. Картофи и ориз си хапвам по 1-2 пъти в седмицата. Пица също от време навреме. Най- хубавото е, че вече мога без сладки и тестени неща.  Peace

# 571
  • София
Хоум, наистина, впечатляващо, браво  Heart Eyes Толкова е хубаво като гледаме такива снимки  Hug
И аз като Симпа, ще кажа, че и на първата снимка си много хубава,  Heart Eyes

Ох, метнала съм във фурната две свински джоланчета, пък около тях малки пресни картофчета и направо не знам ... ще се яде тая вечер, то се е видяло  Joy

Свети, как разстилаш каймата за рулото Стефани? Върху фолио ли?

# 572
Вив, да взимам виното и да ида  Laughing

Отчитам Bob's Workout 1 + Lesley ден 60.

# 573
Вив, да, върху прозрачно фолио, навивам и като го сложа в тавата го махам. Преди много го правех  във формата за кекс.  Mr. Green Почти цялата бременност я изкарах на руло "Стефани". Как не го намразих-не знам.  Mr. Green

# 574
  • София
Мери, вино да не видя поне до края на годината  hahaha 

Свет, о, ще се прави дебют  Mr. Green Не съм правила никога, но ще поправя тази грешка  Hug

# 575
Bob's Workout - Bob Harper - Inside Out Method, двете части с 2 по 5кг. гири, суинг и гребане 11кг., доволна  Grinning

Хоум, тиха, последователна и упорита. Чудесни резултати, видими в цялостната визия! Поздравявам те  Hug

Маги, Льоли  Blush  Hug
Мдаа... това нашето е "секта"  Mr. Green Заглеждам се предимно по релефни женски ръце, крака, фигура с доза възхищение, повече отколкото по хубавите батковци например Joy

Нахут обожавам и все още съм в състояние да нарека 100 гр. хубава леблебия и чаша червено вино вечеря и да съм щастлива  Joy
Точно същата порода съм и аз  Wink Grinning
100г. булгур също върши работа, като добавя зеленчуци и магданоз на корем  Grinning

Мерида, благодаря че поясни Hug

# 576
Изглежда е имало чистка във Фейсбук, защото току що установих, че и аз вече не съм част от групата.  Thinking Не разбрах защо, амо както и да е, не ми се занимава с негативни емоции.

Днес правих балетната Total Body Workout. Бях забравила какви дълги крака има мацката, та като стана за плиетата накрая буквално ах-нах.

Вчера - 20-ина минути Инсенити с Шон - Fast and Furious и моделската с ластици.

Home raider , много добри резултати! Може да се гордееш с постигнатото.

И аз съм фен на нахута - любимата ми постна супа тези дни е варен нахут със спанак. Може да се сложат и други зеленчуци - картоф, морков или подобни - но спанакът е задължителен, както и правилните подправки - куркума, кимион, чесън. И супата винаги се сервира с прясно изцеден лимонов сок...Мммм..

# 577
Айа-добре дошла в клуба. Laughing
Ще си направим група на отхвърлените.  hahaha
Аз се отчитам с Грейпл стренгхт от УФК-любима тренировка. Довечера ще пусна снимка преди морето.Че после не знам до къде ще я докарам. Embarassed
Приятна вечер от мен!

# 578
Айа и Мерида, не се вкарвайте във филми  Simple Smile Не се знае какво сте си сетнали във фб, което ви е изключило по подразбиране от групата, с промяна на новите настройки на сайта или е свързано с защитната програма на компютъра/телефона ви. Трябва да си ужасно елементарен да се занимаваш с включване/изключване в групи във фб  Laughing

браво, Хоум! Наистина си се постарала много за толкова кратко време  Peace

# 579
  • Пловдив
Привет, момичета!
Отчитам яка МТ на дупе, задно, предно и вътрешно бедро. Отдавна не бях правила Butt Bibble Lower Body Level 3, но пък си припомних защо ми е в любими  Crazy. Това беше вчера.
Днес реших да направя нещо по-лекичко - някакъв случайно попаднал ми пилатес. Добре беше до момента, в който мадамата не реши, че и краката ще включва...
Хоум, страхотен резултат, браво! Keep going!

# 580
Ихаа, Хоум, браво! И да спреш да се оплакваш ей, това си е голяма промяна за толкова кратко време  Hug

Днес и аз се отчитам с Боб, и то с йога  Laughing. И допълнително съпротивление си бях създала за краката. Чак на 20-тата минута се усетих, че не е много лесно с чорапи върху ламинат   Blush

Нахута едно време майка ми го добавяше към боб-чорбата. Утре ще спретна и аз нещо с него.

# 581
Грийн-сценария на моя филм съм го обяснила. Peace

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 21:05 от Merida

# 582
За днес да добавя и 20 мин плиометрична тренировка с гумата + Ден 53 Йога с Лесли, което по-скоро беше борба с малкия  Mr. Green , но поне разтегнах малко.

Вив, задължително пробвай, много лесно и вкусно!

Аз също вече нямам достъп до групата във ФБ, но изобщо не ми се вярва някой да се занимава с такива глупости като блокиране и т.н.  newsm78 Сутринта всичко беше ок. newsm78

Утре или ще почивам, или ще тренирам.  Mr. Green Когато се събудя ще видя как ще се чувствам.

# 583
Хм, влизам само да отметна, че във фейс-групата не виждам постовете, иначе не съм изключена, там съм си, но ми излиза надпис "No posts to show", не знам, може наистина да е някакъв проблем.

# 584
Дива, това се появява и при мен.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт