Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 432
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Добър вечер!

Днес отчитам две тренировки- Total Body-то и Abs Intervals. Добре минаха, ама аз нещо усещам, че се разболявам.  Sick Започвам от сега да се лекувам по всякакъв начин.  Grinning

Да поздравя Homе за супер резултатите- особено в корема разликата е огромна! Да те питам- кога усети най-голяма промяна в килограмите? При коя програма и прави ли разни промени в храненето?

Мери Лин също показа тяло!

Лека нощ от мен, дано утре не съм по-болна!  Grinning  bouquet

# 586
  • 1st floor
Home rider, браво за това, което си постигнала. Simple Smile
За тази вечер отчитам Шон плюс целулитната ден първи. Simple Smile

# 587
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дааам.. и аз не виждам постове и снимки....развали се хубавата работа с тази група..... Rolling Eyes

Както и да е  Tired

# 588
Бобче,има някакъв проблем. Не е нищо лично, защото никой не вижда. Сега се появиха 2 поста, под които можахме да коментираме, но до задни постове май никой  няма достъп. Peace

# 589
  • Stavanger,Norway/ Varna
Не казвам, 4е има не6то ли4но, а 4е просто ми се скофти настроението последните дни с тези разправии около групата. Имахме си доста ценни постове там, сега са затрити.
Ама здраве да е...

# 590
  • Пловдив
Бобче, и на мен ми е кофти точно за "историята" на групата. Не знам какво точно се е случило, така или иначе ще стане ясно рано или късно... Яд ме е, че тези мотивационни снимки и постове вече ги няма....

# 591
Добро утро.

Home - адмирации за постоянството и успеха, който си постигнала   bouquet Продължавай в същия дух.

Аз продължавам да нямам тонус, отделно съм си все така натоварена на работа и малко съм занемарила тренировките вкъщи, груповите също. Вчера се прибрах и си легнах в 19:00 часа - спах досега.
В четвъртък от работа ни бяха организирали много приятен team building - рафтинг. Ще си го броя за тренировка  Mr. Green

Днес мисля да отида на спининг, а следобед съм на работа.
Изтървала съм историята с тази фейсбук група...

# 592
   Добро утро!
 Тази сутрин времето е доста....есенно, дъжд, облачно, мрачно и подтискащо. Това лято никакво го няма.
Хапнах малко кисело мляко 0,1 с половин банан и лъжичка мед и сега съм с кафе в ръка. Яд ме е, че не можах да поспя повече. Иначе за днес съм замислила тренировка бягане по много стълби и стръмен баир. Трасето е не-повече от 3км, ноо си е доста натоварващо. След това напади, подскоци, лицеви, коремни. Стига времето да ми го позволи.
ellie бързо оздравяване.
  Как да потърся групата във фейса?

# 593
  • UK
Здравейте. Ето ме и мен след няколко дни отсъствие от форума, но не и от тренировките. Имах хубав повод, малката ми принцеса стана на 1 година! По-късно ще ви почерпя с вкусната калорична и нездравословна торта, която и спретнах! Peace
Та отчитам си цялата седмица направо.

Понеделник: Core 2, Skinny Rules
Вторник: Cardio 1, Skinny Rules
Сряда: почивка
Четвъртък: 60 мин пилатес за цяло тяло + Strength 1, Skinny Rules
Петък: 60 мин пилатес за цяло тяло + Core 3, Skinny Rules
Събота (днес): почивам
Неделя (утре): 60 мин пилатес за цяло тяло + Core 4, Skinny Rules

Home, страхотна промяна за кратко време! Браво!  bouquet

По настроенията в темата... хич не ми харесва какво се случва...
Много съм идентифицирам с разсъжденията на Агентката, и сега, и по принцип...
Също съм на принципа на Льоли, живея, ям, пия и си нося хубавите дрехи. Кога ако не сега?
Определено съм съгласна и с Любчето, че ако постоянно не сме доволни и не се харесваме, какъв е смисъла на всичко, за какво въобще се бъхтим, ако не си дадем малко кредит за постигнатите резултати!

Мерида, не успях да ти видя снимка! Съжалявам за развоя на събитията с групата, наистина аз все още не знам какво точно се е случило, но отстрани изглежда детска и необмислена постъпка...
Именно заради такива незрели ситуации и Фея спря да пише в темата. Лично на мен нейното присъствие ми липсва! Crossing Arms

# 594
  • София
Благодаря на всички за хубавите думи.   bouquet Много е хубаво да бъдеш мотивиран по този начин. Продължавам напред.
Да те питам- кога усети най-голяма промяна в килограмите? При коя програма и прави ли разни промени в храненето?
Ели, най -много кила свалих първия месец - реално тук на първата снимка съм вече поодслабнала, но нямаше много разлика във визията. След това плавно отслабвах по около 1,5 кг. на месец. Видимите резултати започнах да усещам края на Body Revolution и началото на UFC ( т. е. след 3-тия месец). 
Храната я променям постоянно - първоначално  наблягах на овесените ядки, после започнах повече месо,после имах рибен период, накрая яйца много ядях (сигурно по 5-6 яйца яйца на ден изяждах).

Забравих да се отчета - за днес  UFC FIT Striker Strength и отивам на шопинг - да взема да видя какво "уж" намаление има по нашите молове.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 09:52 от Home raider

# 595
Home, в какви количества хапваш овесени ядки? Те съдържат сравнително малко глутен. Според теб помогнали ли са ти в отслабването? Аз незнам защо не смея много много да ги ям.

# 596
Минавам на бързичко, за да поздравя Хоум за резултатите - поздравление за труда и постоянството! Успех и от мен. Simple Smile
Много добре изглеждаш.
Мис,   ura nbirthday , да ви е жива и здрава малката принцеса, да ви радва много, да ви носи много поводи за гордост. Много специален празник за вашето семейство. Чакам тортичка! Blush
Свет, ти си уникално зашеметяваща. Чакам с нетърпение да видим и снимки от 25,07.  Sunglasses

# 597
Ехее МисДрийми, малката принцеса пораснала... Как бързо растат! Да ви е жива и здрава и да е борбена и силна, като мама   bouquet
Аз правих тостери със сирене и кашкавал на скъпия и голямата и останаха два и пизнайте кой ги сгъна, за да не остават  Blush hahaha Набухах се с тоя хляб и както вече почти не ям, направо ми стана тежко. Бях забравила как се подувам, доспива ми се, никакви сили за нищо нямам... А бе не е за мене това бяло брашно.

Свекър ми купил пиленца на село, да сме ядяли домашни яйца и кокошки, ама ще ги храни със смески  Sick какъв е смисъла тогава, не разбирам  newsm78 не че съм много на ТИ с това с какво се хранят кокошките, ама мисля, че това не е най-добрия вариант  Thinking  Та показал ги малките пиленца на каката, тя голям радост какви са сладки, ама едно се удавило и тя идва да ми съобщи тъжната новина и като ревна  Tired и баща й за успокоение й вика "голяма работа, нали и без това, като пораснат ще ги сготвим на супа" и тя още по-силно се разрева и мисля, че е на път да стане вегитарианка    Shocked

# 598
Здравейте, най-прекрасни хора на света  Hug Hug Hug

След сто години отново се връщам при вас като се надявам да ми остава повече време за четене и писане  Simple Smile

Не съм спирала да тренирам - минимум 3 пъти седмично, с личен треньор, но през останалото време не мога да вдигна глава от работа - поне си заслужава - получих още едно повишение, а клиентите ми се удвоиха и до края на годината имам около 10 сигурни проекта, което ми носи доста спокойствие и стабилност.

Виждам, че за някаква ФБ група става въпрос - хич да не се тревожите за такива глупости, подминавайте с усмивка  Simple Smile

Прекрасен уикенд на всички   bouquet

# 599
Привет.  Hug
Тази нощ сънувах Бобченка. Crazy Показа ми какъв склон пробягва всеки ден. Беше почти отвесен. #Crazy Помня, че много се впечатлих.  bowuu
 Ще обядвам спагети. Не съм яла доста отдавна. Ще се поглезим днес.

Общи условия

Активация на акаунт