Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 434
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Мари Лин, ного са сладки децата - много искрени, но същевременно и много раними.
Трябва много внимателно да им бъдат поднасяни някои житейски реалности. Особено тези, които се отнасят до смъртта.

Мис, да ти е жива и здрава дъщеричката! nbirthday
Добре познавам твоите торти Grinning и не отказвам да ги съзерцавам отново и отново. Имам кураж по простата причина, че през лятото доста по-трудно ме изкушават сладките лакомства, с изключение на плодовете. Спасение от тях няма, пък и аз самата не искам да бъда спасявана Grinning.

Днес се събудих с осезателна МТ на д-то и задно бедро, която много ме радва. Поработила съм добре значи... Тъкмо си мислех, че вчерашната тренировка мина без да я усетя и хоп - МТ.  Не е сковаваща, затова мисля да я пораздвижа малко днес. Официално съм в отпуск, но на първо време имам да наваксвам едни 5-6 часа сън. По тази причина няма да се натоварвам много днес. Заредих сутрешно с малко диня, а след това и с рибка. Динята си беше едно солидно парче, ако трябва да бъда честна, но пък не е торта  Grinning. А и се надявам след малко да ми влезе в работа.

... подминавайте с усмивка  Simple Smile
Това винаги е най-разумното Peace.
Like_Smoke, липсваше в пейзажа  Grinning

# 601
Дрийми, честит празник   bouquet

Отчитам Max interval circuit от Insanity. Когато правя такъв тип тренировки до обяд,се чувствам вече стааааара и изморееена  Laughing .Вечер пък имам чувството, че мога да изкарам две една след друга  Laughing .
Завиждам ви на трениращите сутрин, много по- удобно е от организационна гледна точка, ама на, не мога да се раздам на макс.

Свети, надявам се на 25 - ти да пуснеш и тук една снимчица  Hug

Лисето, Свети беше писала, че за членство във фейсбук групата се иска стаж в темата. И показване на дупе  Joy

Смоук, поздравления за професионалните ти успехи!

# 602
Привет!

Не съм писала отдавна, но вина затова имат ангажиментите Simple Smile Тренировките ги бях позабравила "леко", НО  винаги има промяна щом има желание!

Та, храненето е сравнително поизчистено (да не казвам голяма дума!) Simple Smile Тренировките 5/7 дни, в останалите разходки Grinning
Бутам си тренировките с Body Revolition & Jacky Worner - страхотни са! Simple Smile

Малко времето у Швеция ме побърква - "уж" е нощ, ама само уж Grinning

Браво за постигнатите резултати мацки! Страхотен стимул сте ми!

Скрит текст:
И на мен ФЕЯ ми липсва, а  и аз рядко пиша,  случката  с ФБ е черешката на тортата! Всички сме хора, всички сме равни Simple Smile Никой не е хванал "онзи" за шлифера.... 
И аз съм от изключените Grinning Но нито настройките на ФБ могат да ми спрат тренировките, нито нЕкой Admin Simple Smile Та, благодарско....

# 603
Здравейте! Влизам за малко помощ. Търся упражнения за изправяне на гръбначния стълб, но не успях да намеря упражнения точно за това. Има упражнения за гръбнака, но не са точно за изправяне. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна  Hug

# 604
Аlibabali , и аз днес съм с Инсенити, но Plyometric Cardio Circuit. Шон определено е моят човек - винаги успява да ме мотивира да дам всичко от себе си, а и ме зарежда толкова положително.  Heart Eyes
41 минути, ама какви.  Crazy
И аз тренирам преди вечеря, сутрин предпочитам да поспя, а косата ми се мокри като се потя, та ако трябва и да мия и суша косата сутринта, съвсем рано трябва да ставам.

МисДрийми, честит празник.   bouquet Спомням си твои снимки - перфектно изгеждаща и бременна, а ето вече посрещата първата година.

Джули, и на теб добре дошла в клуба на 30-те. Аз съм от три седмици в него и мога да кажа, че не е чак толкова страшно.  Mr. Green

Иги, мерси за идеята за The Butt Bible Lower Level 3, намерих го в тубата и утре ще тренирам с него.

ЛайкСмоук, поздравления за работата. Аз смятам, че си струва да работим много, стига да виждаме прогрес и добри резултати, при мен имаше период, в който работех много, но поради независещи от мен обстоятелства тъпчех на едно място. Това силно демотивира и стресира.

Грийн, а и аз мислех първо, че нещо се е бъгнал ФБ, но от подшушното тук и намекното там разбирам, че е осъзнато решение.  Peace Whatever!

Момишета  Body Revolution и UFC от рутракер ли ги сваляте?

# 605
  • Пловдив
За днес доволно отчитам 40-минутната на Руми за корем. После стреч около 15 минути. Забелязвам, че от ден на ден ставам все по-пластична.
Enigma_691, не знам дали тук някой може да те насочи към упражнения за изправяне на гръбначния стълб. Според мен най-добре се обърни към лекар спортна медицина или рехабилитатор.
Смоуки, липсваше  Hug. Не зачезвай така. Радвам се за професионалните ти успехи!
Мис, кога показваше коремче, кога беба стана на годинка! Да ви е жива и здрава  newsm38!
Свети, чакаме снимките  Heart Eyes!

И не мислех, че скоро ще го напиша, но...
Скрит текст:
Доближих се максимално до това, което моето тяло може да покаже.
тегло- 48,5 кг.
ханш- 88.см.
бедро- 49.см.
талия- 64.см.
прасец (там не мърдам)- 36 см.
Айа, Свети ми препоръча това видео и съм ѝ мнооооого благодарна. На пръв поглед си викаш, че с нищо не може да те изненада, но на следващия ден друга песен пееш Simple Smile.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 15:46 от iggy

# 606
Отчет 90 мин хот йога.

Игги
, чудни мерки!

Мис Дрийми, честито пораснало бебче! Наслаждавай се на тези години детски, много са хубави!
Мога ли да те помоля да погледнеш една мацка, вчера ровех нещо и ми попадна, супер интересни и много добри фюжъни прави според мен, но ти си много по-вътре и можеш да прецениш да/не:
https://www.youtube.com/watch?v=slB5bAXdNeo

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 18:59 от Agent Provocateur

# 607
  • София
Люсито, овесени ядки ядях до 3 с.л. на ядене. Но аз почнах да прекалявам с тях и ги ядях освен за закуска и като снакс ( варени със сурови ядки, на мъфини, печени с плодове и т.н). Спрях ги  и замених закуската с варени яйца и котидж сирене, което ме засища много повече. Сега хапвам овесени ядки епизодично.

Like_Smoke, наскоро се сещах за теб и си мислех, че сигурно работата те е завъртяла и вече не тренираш, но се радвам, че съм грешала.

Този Фейсбук постоянно разваля хубавите групички, които се заформят в бгмама.  Thinking

Айя, аз си ги гледам  видеата на  Body Revolution и UFC директно от http://vk.com. Там общо взето има всичко.

Иги, ти си фиданка. А колко си висока?

Аз пък съм се замислила каква програма да подхвана след UFC. Имам още доста  време, ама да съм подготвена. Да ми препоръчате комбинация - силови и кардио.

# 608
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, аз днес съм аут от пейзажа. Снощи творих тори до 4 сутринта за децата на една приятелка и днес съм като претрепана  Rolling Eyes

Мерида, това в твоя сън ще да е била Гугълчето в мое тяло. Тя е като козичка по баирите  Crazy, ама добра идея ми даваш за следваща тренировка.

Смоук, браво, много нови успехи с позицията.

Хоум, забравих да ти кажа едно Браво. Много добри резултати си постигнала, продължавай все така.

Иги, супер за мерките. И моята талия е като твоите, но бедрата ми се въртят между 56-57 см, а прасец цели 39  Rolling Eyes. Познайте как си намирам панталони с такива мерки. Всичко ми халтае в талията ....

# 609
Аааа,ти беше. Помня го още този сън.  Wink
До сега спах. Много спах.  Crazy
Иги-браво за минусите. И аз имам малко. Още толкова да махна от желаните места и ще съм доволна. Бедрата докарах до 52 см,дупе 95 и талия 67. От всякъде по минус 2 см.  hahaha

# 610
Добро Утро!

Тренирах!  Mr. Green Отчитам тренировка със собствено тегло, 45 мин. Упражненията комбинирах по тройки-подскок( различни разновидности), упражнение за крака, упражнение за корем, 5 тройки, 4 кръга всяка.

Утре- почивка!

Мис Дрийми, да ти е жива и здрава рожденичката, да расте едно усмихнато и щастливо дете!  nbirthday

Зизу, благодаря много за милите думи, ама много силни....какво ще си помислят тези които не са ме виждали... Mr. Green.... Joy

Смоуки, радвам се да те видя... Hug  Когато имаш време, пиши...

Али, не обещавам, но ще гледам да се престраша... Mr. Green

Иги, страхотни мерки, поздравления!   bouquet Но най-важното е , че се чувстваш добре в собствената си кожа!
Мерида, като гледам мерките са ни горе-долу едни и същи... Mr. Green

Лек ден!

# 611
  • София
Здравейте мацорани    bouquet
Дрийми, честита първа годинка! Да ти е живо и здраво момиченцето, много късмет в живота си да има   bouquet
Игги, мерките ти са  Heart Eyes бряво, поздравления!
Смоук, браво на теб! Кефя ти се как растеж!   Hug
Пиши по- често.

Ох, още нещо щях да ви казвам, но забравих какво беше.
Хубав уикенд момичета  Hug

# 612

Мерида, като гледам мерките са ни горе-долу едни и същи... Mr. Green

Т.е. перфектни. Flutter Laughing

# 613
Здравейте, момичета  Hug

За днес отчитам : 8 кръга - 20 сек спринт, 40 сек почивка, след това 60 сек спринт 60 сек почивка, 40 сек спринт, 40 почивка, 20 спринт, 20 почивка и 3х3 минути дълго бягане, с една минута почивка между сериите + ден 70 с Лесли. Обожавам разтягащите и медитиращите дни, все повече се влюбвам в йогата  Heart Eyes Heart Eyes
Агент, утре мисля да правя пак тази йога, която ти ни предизвика. Би ли споделила още такива  Peace Ти само йога ли правиш сега?
Дрийми, честит празник! Прекрасна си  Heart Eyes
Иги, браво за мерките! Искам и аз такива, хихи
Хоум, браво, браво! Разликата е много мотивираща, не се отказвай  Peace

The Butt Bible Lower Level 3, това и аз ще го опитам  Peace

# 614
Здравейте!
Отчитам 6 уикс сикс пак и един пилатес за крака. Цял ден съм на диня и череши.  Laughing
Дрийми , да ти е жива и здрава рожденичката!
Момичетата, които си написахте мерките - браво!
А това с фейсбук групата е странно. Няма как да се трият постове и махат участници освен ако създателят или админите не го сторят. А те не биха го направили. Мисля , че вероятно някой ни е докладвал, което разбира се е глупаво. Но здраве да е, ще си я запълним с нови снимки и постове.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт