Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 798
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но не ми остава време от работа, а и не съм тренирала скоро. Както ви се бях похвалила чакам бебче и се наложи да спра известно време с тренировките по препоръка на доктора. Сега вече започвам малко по малко да се връщам в играта с бавни ( даже флегматични  Crazy ) упражнения, но няма как  Rolling Eyes)
Намерих в ютуб една мацка- Sara Haley, която има програми за бременни и специални упражнения за диастаза. Някоя от вас срещала ли е някъде по торентите двд-тата й, защото не мога да ги открия? Cry

# 616
Плановете ми за тренировка се промениха. Побягах си 13км за 66мин. Сега чувствам много приятна умора. Лека вечер!

# 617
  • 1st floor
Да е жива и здрава дъщеричката на Дрийми!
Честито и на Чика Лока. Лека бременност й желая и адмирации, че рродължава с тренировките! Simple Smile
Аз отчитам за вчера кръговата на Джаки. За днес ще видя дали ще е само неделния стреч или ще имам сили и за още нещо преди това...

# 618
Здравейте, момичета!  Hug

Честито на Дрийми, нека дъщеричката много да ви радва!
Мерките на Иги са супер, на Мерида също! Мерида, бразилско дупе ли имаш? Mr. Green По мерките така ми звучи.
Айа, аз БР я теглих от един друг сайт, някой го беше пуснал линка тук, в темата. Ставаше на въпрос, че в рутракер липсвали някои тренировки от БР.

Отчитам се с почивка вчера и стречване след малко.  Mr. Green Навън пак заваля- супер време за почивка.

Лек ден!

# 619
  • Лас Вегас
Здравейте, отчитам тази тренировка на Руми https://www.youtube.com/watch?v=CS1J2zi1axY. Дойде ми лека и довърших с малко упражнения за корем. С храната съм добре, за вечеря правих Суфле от тиквички по тази рецепта http://www.supichka.com/2012/07/blog-post_05.html, получи се супер вкусно.

Честита рожденичка, Дрийми, да ти е жива и здрава!

Какво закусвате по принцип? Аз карам само на яйца, овесени ядки или ръжен хляб с пушена сьомга и вече  ми омръзна да ги въртя.

# 620
Добавям- да благодаря на Хоум за отговорите.  И мен протеините ме държат по-дълго сита. Затова и веднага отговарям на Джули, че зависи дали съм 1 или 2 смяна. Ако съм първа, хапвам яйца, сирене, месо, защото ме засищат повече. Ако съм втора, ям овесени ядки с кисело мляко и сушени плодове, а протеините ги оставям за обед.

# 621
Честита рожденичка, Дрийми   bouquet Да е много щастлива и много да те радва  Heart Eyes

Отчитам 4 км. бягане и хубав стреч - днес ще го ударя на мързел  Mr. Green

# 622
Днес МТ ми е поносима и реших да се поизпотя добе.
Посред лято отчитам Бруталната Коледна тренировка на Румяна. Само дето аз я правих по бански Grinning.

Ненадейно ми се отвори една възможност за една седмица езерно плажуване от 1 юли.
Надявам се идеята все пак да се осъществи. Не се притеснявам хич за визията си и смятам да се отдам на хубави летни емоции. Ако имам възможност ще тичам, ако не - нещо кратичко в хотелската стая. Ако и това не стане - ще го отчитам почивка и излежаване по плажа. Това със сигурност го умея Grinning.

# 623
Хоум, благодаря за препоръката - специално си направих профил в http://vk.com и се оказа, че имат почти всички коментирани в темата видеа. В следващите дни ще опитам със сигруност нещо ново, остава само да се ориентирам как да запазвам видеа или да намирам цялата програма заедно, а не като отделни резултати.

Иги, чудесни мерки-мечта.
Да, и аз утре ще имам мега мускулна треска. Току що направих The Butt Bible Lower Level 3 и веднага го запазвам при любими силови за долна част: https://www.youtube.com/watch?v=WZBzZjE3oGM
Обичам този стил силови тренировки с много повторения, защото от повторенията се получава кардио ефект.  Peace

Симпа, стискам палци да се осъществи почивката. А първи юли е съвсем скоро, аз не мога да си позволя толкова кракткосрочно плануване за дълги почивки.

# 624
  • София
Айя, като пуснеш видеото във vk.com има отдолу една отметка " Add to My Videos" и с нея ги запазваш. Няма ги като цялостна програма да излизат. Чрез търсачката ги селектирак аз по име на програмата.

И да помоля, ако може някой да ми каже каква е разликата между различните програми  на Tony Horton  - P90, P90X, P90X Plus, P90X2, P90X3 ?

# 625
Идвам да отчета рекорда си по бягане Grinning
Бягах от точка А до точка Б (уж било около 5-6км) и обратно - 1 час и 10мин. Разбира се, че и вървях. Беше по асфалт, което беше гадно. Хванах текезесарски тен на потник Grinning и в момента лежа като умряла. Вече имам и МТ на предно бедро, утре сигурно няма да мога да стана от леглото, ама ми е готино  Heart Eyes   Mr. Green

# 626
Merry, не е възможно млада, тренирана жена, като теб, да даде 1,10 часа на 6 км. Дори да ги ходиш само,  ще ги изминеш по-бързо, освен ако не е било чисто нанагорнище, да речем 45 градуса наклон. Бавно тичане 6 км - по 7-8 мин на км макс.

# 627
Гриин, аз го разбирам като 6 км в едната посока+ 6 км обратно = 12 км... newsm78

# 628
Така ще станат точни сметките  Simple Smile

# 629
Даа, отиване и връщане, общо около 12. Ама и ходих, не само бягане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт