Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, момичета!
Три дни му отпуснах края без тренировки и с много ядене на рок феста в Каварна, но от утре се взимам пак в ръце.
Е то си трябва! beer
И за бирата си трябва манджа и за куфеенето.... Завидях ти искрено.  Sunglasses

# 706
  • София
Отчет - UFC Fit - Cardio Cross Train и  Ab Assassin. Продължавам да нямам тонус и сили. Cry

svetty1980, много добре звучиш. Ей, това е важно -човек да се чувства добре в собствената си кожа.

Мерида, направо ме учуди с този така прехвален и скъп хотел. Даже ние много се колебаехме за този хотел.  Кажи, моля те ( ако не ти е проблем) какво не ти хареса (ако искаш на лични). Аз предпочитам ол инклузива, защото ми е много по-удобно - не ходиш да търсиш ресторанти постоянно и да се чудиш какво да поръчваш, пък и по - евтино излиза, ако сметнеш всичко, което консумираш. Лошото е, че винаги прекалявам с яденето. И ние ще сме на Обзор - втора поредна година в един и същ хотел. Ей, това не го харесвам - да повтарям, но половинката надделя.

На Вив и mis_val   - честито завършване на програмите.

# 707
Като заговорихме за бягане, Гугъл и Птиците ми се губят ...

Мама Мил, мерси за комплимента да ме сложиш в едно изречение с бягане и Гугъл  Hug Аз имам много по-скромни амбиции и постижения  Blush И не пиша много тук, че не съм доказан авторитет, но чета редовно  Peace  В Румянината тема се вяствам по-често  Simple Smile

# 708
  • UK
Днес Skinny Rules: Cardio 2. + добавка от мен по 20 броя лицеви, клекове, скачащи напади, добро утро, диамантени лицеви, сумо клекове с подскок, и забравих още какво. Laughing

Непокорна, е, хайде есента заедно да правим продължението на БР - Bodyshred. Peace И Любчето, уж ми е обещала... Laughing 8 седмици е, но изглежда обещаваща. Мамма мил и Дана май се тренират по нея...

# 709
Много ви се радвам на темата ваканции и планиране на такива. Мама Мил, благодаря ти че ме пренесе в Аруба в разказ и снимки Grinning
Добре е че сте имали добра компания, нали това прави ваканцията още по-колоритна  Hug

При нас тази година всичко е хаос, защото така или иначе потготвяме промяна.
Породилата се ситуация прави нещата още по-трудни. Опитах се да организирам нещо, набелязах цел и място, но нито знам кога ще има отпуска таткото, нито как ще бъде положението тогава...
Скрит текст:
Картинката е следната. Работещите в частния сектор на които в най-добрият случай работодател преведе заплатите имат право да теглят по 60 евро на ден от банкомат, банките са затворени за неопределено време.
Опашки по бензиностанции, масово зареждане. В супермаркетите се купуват дълготрайни храни - макарони, бобови и т.н. и за първи път виждам празни изпразнени рафтове. Хората са раздвоени на две.
Една част от младите, работещите и хората обвързани с бизнеса са "За" оставане в Еврозоната и еврото, други които нямат работа, прекалено млади, стари, лесно манипулируеми, националистически настроени (голям процент от гърците са такива) искат да се върнат към драхмата и да излязат от Еврозоната. Остава да видим кои ще надделеят и какво ще последва.

Бобче, Bob's Workout - Bob Harper - Inside Out Method е тренировката. Състои се от две части, направих и двете. Мисля си че много ще ти допадне, има я в руския торент сайт  Hug

# 710
  • 1st floor
Днес Skinny Rules: Cardio 2. + добавка от мен по 20 броя лицеви, клекове, скачащи напади, добро утро, диамантени лицеви, сумо клекове с подскок, и забравих още какво. Laughing

Непокорна, е, хайде есента заедно да правим продължението на БР - Bodyshred. Peace И Любчето, уж ми е обещала... Laughing 8 седмици е, но изглежда обещаваща. Мамма мил и Дана май се тренират по нея...
Добре, навита съм!  Mr. Green Само казвате кога почваме! Hug

# 711
Може би бях прекалено пренастроена -с големи очаквания за хотела. А той е прекалено голям и е истинска лудница. Раздвоена съм за качеството на храната,но алкохол и безалкохолни определено не струват.  Peace
И ние две поредни години ходихме в един и същ хотел. Там храненето беше еднообразно,но всичко друго ми харесва повече-и стаите,и обслужването и особено аниматорите. Тук почти не се забелязват-а миналата година ги познавахме всички. Изключителни бяха. Това е май....
П.п. Сетих се за още нещо положително за Мирамар-шезлонгите са мекички и супер удобни за лежане по корем.  Joy
И нещо отрицателно-вечер има гадни малки мухички,които правят разходките невъзможни.  #2gunfireЗа това обаче май няма вина хотела.  Whistling
П.п.2 Би-нашия бизнес е пряко свързан с Гърция.
И ние чакаме да видим какво ще се реши на 5ти.

# 712
Здравейте,

За днес отчитам 35 Min Body Weight Workout с Christine Curry и тази за корем, която вчера  Агентката (дано не бъркам) сподели 15 Minute Abs Workout без кардиото накрая  Mr. Green

Бройте ме и мен за Бодишерда  Peace
Отчет днес-Кардио 3 на БР,ден последен   newsm44 ,отивам да се меря  Praynig
Чакаме резултати, Вал  Hug
Мама Мил благодаря и аз за разказа и снимките на Аруба  Heart Eyes
И последно да питам дамите в чужбина - теглите ли си тренировки от някъде или ги гледате онлайн?

# 713
ехаа, добре, слушам ви за коремните преси, както ми препоръчахте преди за дупе тези
https://www.youtube.com/watch?v=VacqQHiRf1M , та се опитвам сега.  Wink
а да ви питам някоя тренирала ли е с такава топка
https://www.youtube.com/watch?v=7HlbzzumQhI
дали само по залите ги има и ако е ефикасно с нея може ли да си поръчаш надуваема за вкъщи?? Или нещо такова?

# 714
Привет, Simple Smile

Днес отчет - БР Кардио 2
                  - скачане на въженце
                  - Cross Jacks

Доволна! Simple Smile

Благодаря на Mama Mil за разказа, уникално е!

Може ли да Ви помоля ако имате желание/време - да споделите своя разказ за прогрес (примерно опитвах това, но нямаше ефект при мен, или допуснах грешка тук/там). В някакъв застой съм - сменях тренировки треньори, хранителни режими.. Като цяло тренирам от 2010г. с прекъсвания и храненето съм го изчистила (изключвам аномалните периоди в следвствие на стреса) от ~ 10г..
Моля Ви затова във връзка с мита за коремните преси, а и не само за този мит! - Благодаря на отзовалите се!

Mimi Gergova Относно фитнес топката- имам такава, харесвам я, защото има различни вариации на неща, които може да правиш с нея от това да забавляваш малко дете до тренировка Simple Smile Препоръчвам я!

Спор(т)ен ден!

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 14:43 от lady_sylver

# 715
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вмъквам се набързо да се отчета с бърпи лудостта на блендърите за загрявка, после йога за тичащи, ето тази много ми допада https://www.youtube.com/watch?v=ibJdgtc9DKw&index=1&list … O1chUVBRNPe7ff0Ww
След нея, йога за гърба, която ми допада също https://www.youtube.com/watch?v=CLxQvOswJeI&list=FLvdlIAO1ch … ff0Ww&index=2
И на Кристин йогата за корем https://www.youtube.com/watch?v=AdWyo_3KrfA&list=FLvdlIAO1ch … ff0Ww&index=3

Брех, чак не можах да се позная  Crazy

Тичам за работа....

# 716
  • Пловдив
Дзак, преда да отида да подскачам малкоо, че днес се успах сутринта, после ми се спеше, не се наканих и така ... 30 минути ги влача цял ден, сега пък се наядох като пордот с едни руски пряники, които незнайно защо реших, че трябва да направя, а после и да унищожа, нооо трябва да се тренира.
Бодишред , моля, да споделите откъде го теглите? В рутракера май нищо няма в момента, четох, че е затворил кепенци, дали е вярно /на мен всеки случай ми излиза на ченгелчета, до сега не е било така/. И кога ще го търся този шред, Дрийми, на теб разчитам, още повече, че два месеца си е перфектно време.
 Ще наричаме бобче йогата  Joy бобчее, бобчееее...
Мама мил и аз благодаря, страхотен разказ, красиво преживяване, браво, пак да споделяш  Hug
Лейди силвър, като гледам, имаш голям голям опит, та лично аз моя няма нужда да споделям. Днес с момичетата само установихме дружно, че ниски мадамки, със склонност към напълняване, демек ендоморфи, ее, не се нуждаят от много - много тежести за трениране. Ей това се очерта от ясно по-ясно/не, че аз тренирам много с тежести по принцип, де/. На мен ми действат най-добре кардио плюс силови със собствено тегло, имам всякакви мускули, само дето са скрити от сланинки.   Но ще дойде ден ще се хвалим с изчистени тела. Оф, изчезвам, дано се вредя за тренировки.
  bouquet

# 717
Агент, прегледах клипчетата на тази мацка. Много приятни тренировки изглеждат. Струват ми се някакъв микс от Синди и методът на Трейси! Peace но има интересни неща, и определено ще открадна някои неща от там за пилатес класовете, та благодаря че сподели! Hug
Hug А има и упр. от една ам. програма от 90-тте години, която аз съм чела само на руски - "ножки мирового стандарта" - това май беше началото на бар модата, а програмата беше убийствена!

Маммо Мил - мерси за споделената благодат! Много се радвам, че сте изкарали хубаво! И ние на инклузиви основно заради децата! А Аруба я гледах за йога ритрийт, но поради същата 'американизация", която спомена реших, че няма да я бъде. И скъпи и снобски ми се видяха  Rolling Eyes

Сега адашката ще ме заплюе, но на крузове още не сме ходили, макар, че от 3 год ММ дава зор... все бюджета изтича в БГ и Европа!

Би, и аз ви мисля, да ги и емоционалните и нерационални гърци  Hug

А, щях да ви разказвам и Мамма Мил ме подсети - на последния ми йога клас бях до една мадама, която в гръб изглеждаше на 20, в лице на 50 и която за последните 4 год е избягала 12 пълни маратона. За каква форма идеше реч, просто слагаше в джоба си 2-но по-млади. Та тази жена обяснаваше, че за нея (а тя била и бивша танцьорка) йогата и бягане взаимно се допълвали и и помагали да се възстановява. Все неща дето уж ги знаем, но усещането да тренираш до човек в такава кондиция беше много силно.

Дилянче, наблягам на йогата (беше ме попитала назад) защото тази травма на петата дето си я докарах още се обажда след 2-3 часа на крак, и то с маратонки и то с допълнителни специални стелки. Дори с йогата всичко де ще изисква опора на десен крак ми е мъка + болка.

Днес (и последните 4 дни) тренирам събиране на багаж, чекирах вече и ще вкарам 30 мин от новата ми австралийска страст Simple Smile
ОХ, да - щях да ви показвам последсвията от магданозената истерия отпреди 2-3 месеца в задния ми двор Wink

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 15:53 от Agent Provocateur

# 718
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за гръб и бицепс, в трисетове, 4 серии всеки, 40 мин. Не бях много на кеф тази сутрин, но избутах тренировката и вече се чувствам по-добре.  Mr. Green

Би,  Hug  Дано скоро всичко за вас влезе в нормалния си ритъм.  Hug

Мама Мил, благодаря много за разказа.Готова съм за моренце.  Mr. Green

Хоум, имах едни такива 2 месеца без всякаква сила и енергия, без тонус и тренировките ми бяха толкова тегави. Намалих интензитета и броя на тренировките. Накрая всъщност ММ донесе някакъв вирус и 10 дена бях ни жива, ни умряла. И след това ми се върнаха силите. Дай си малко повече почивка.  Hug

Бобче, това не си ти.. Mr. Green Joy

Лейди Силвър, най-добри резултати при мен даде постоянството.  Mr. Green Така разбрах, че тренировките не са само за отслабване.  Mr. Green Влюбих се в начина, по който се чувствам след тренировка и спрях да искам резултати от днес за утре. Е, все още понякога ги искам , но си припомням какво съм научила до тук и съм ок.  Mr. Green ММ все ми казва, че с толкова много усилия през годините съм трябвало да стана Мис Бикини, но аз си го оставям да говори .  Mr. Green Тялото ми определено е по-стегнато, спомням си как изглеждах на 20.  Mr. Green Ако не бях вложила тези усилия, па макар в очите на ММ понякога да са безмислени, как ли бих изглеждала.  Mr. Green Но по-страшния въпрос е-как ли бих се чувствала....Разбрала съм за себе си няколко неща:
*Няма смисъл  да се придържам към програми и тренировки, които не са ми на сърце. Губи се цялото удоволствие за мен, а от там и смисъла.
*Няма смисъл да се придържам към начин на хранене, който не ми е на сърце. Ефекта е краткотраен.
*Разнообразието както в тренировките, така и в храненето е от голямо значение.
Съжалявам, че не казах нищо конкретно, но аз и не следвам конкретни програми.  Mr. Green Надявам се останалите момичета да се включат по-адекватно.  Mr. Green

Лек ден!

# 719
  • Пловдив
Табата Пауър, без нито веднъж да макс аутна. Е, бога ми, когато почнах таз програма преди време и дори след цялото й завъртане, не си мислих, че ще дойде ден, в който ще имам тренировки от нея, без стоп. Е, идват. Та... да, постоянството е майката, свет   bouquet
Агент, няма да те заплюя, но е такава голяма краста, че качиш ли се веднъж ... няма спирка, казвам ти. А ти дано се оправиш и да вземеш да си Апваш по-често магданозеца, бая гледам си го отгледала  hahaha И приятно прибиране   bouquet П-С- и като каза австралийска страст веднага първосигнално ме обзе черна завист, че ще ходиш там... докато се освястя  Joy
Весела вечер, отивам да си пускам душ. А за гърците си замълчавам дипломатично. Но не може човек да се промени от днес за вчера , това е, иска си време, но пък и германците не им се работи за някой дядо пенсионер в Гърция, та... дано се оправят нещата, аз обичам идеята за обединена Европа и всякакви проблеми в обратна насока ме карат да се чувствам много кофти и много безизходно.

Общи условия

Активация на акаунт