Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 344
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Бобче, честито повишение!

Да взема да се отчета с 5кг гирички Горна част от Кръговата на Джаки, леле, поизтормози ме.

И да се отчета, че пак съм се позакръглила, аман, докато се зарадвам, че съм свалила, поотпусна малко от единия край и отиде та се невиде  Blush Joy Вече се стегнах, отпреди малко, след като се погледнах в огледалото, знам че за броени дни ще изчистя най-неприятната гледка, но си трябва и воля, дано удържа.

# 76
  • UK
Мама Мил, браво на теб! Страхотна си!  Peace
Дана, не знам и аз за Сардиния, исках юли, но хич не ми харесват цените на билетите. Ще правя някакви комбинации, че иначе през август ситуацията е още по-зле. Тук също няма изгледи скоро да има лято, а така съм зажадняла за слънце и море....

След половин час отивам на hard core cycle в обедната почивка, в петък не успях, но днес няма мърдане. Много ми го хвали една колежка, да видим... Rolling Eyes

Честито за повишението, Бобче!

# 77
Днес никак не съм по същество, но забравих да кажа браво на Мама Мил, супер снимка!
И на Бобче честито повишение. Скоро май и без омразна шефка.

# 78
Добро Утро!

И тук го караме само на дъжд, а то дето се казва лятото ще си замине.  #Cussing out А аз всяка година толкова го чакам.  Mr. Green

За днес тренировка за крака: 8 кръга

* Клек с щанга зад врата-10 повторения х 15 кг
* Напади с дъмбели -10 повторения на крак х 2 х 5,6 кг
*Странични отпади с щанга( Curtsy Lunges ) -10 повторения на крак х 15 кг
*Прескачане на пейката като ръцете са на самата пейка-10 повторения
*Румънска тяга с щанга-10 повторения х 15 кг

Мама Мил, поздравления. Беше ли тичала това разстояние преди самия полумаратон, добре ли се чувства през цялото време....
Бобче, браво...а трябва ли да се откажеш от учителската позиция или можеш да ги съчетаваш...
Вив, браво и на теб...ще се размърдат нещата...няма къде да отидат... Mr. Green

Спорни тренировки!

# 79
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Направо нямате настигане...

После пак ще мина, че сега децата трябва да взема, но да не изтърва и тази тема, викам я да се запиша...

Мери, днес 2.2км. в парка тичах... да не ме погнеш сега Grinning

Утре почивам, няма да мисля колко стана часа и т,н, и мисля да отида на крайбрежната алея, ще докладвам каква съм я свършила. Айде отивам, после ще ви чета пак и ще коментирам Grinning

Целувки на всички :*

# 80
ТДИ, аз не съм и аз цвете за мирисане с мойте 3 км с 300 зора  Laughing

# 81
Тиквичките ги правя задължително на фурна, върху хартия за печене, дебело нарязани и намазани с малко олио (мажа ги с четчица). Много ми харесват така. Последно пробвах този метод и за патладжаните - супер се получи. Много обичам сандвич с печен патладжан и филия  домашен хляб Crazy.

Днес съм без тренировка, но имам зверска МТ на ръцете от вчерашната "Бърпи лудост" ooooh!

# 82
Благодаря момичета  Hug

Свети, това ми е трети полумаратон.  Винаги тренирам по една и съща програма Hal Higdon Novice 1 - http://www.halhigdon.com/training/51131/Half-Marathon-Novice-1-Training-Program  Програмата е 12 седмици и дистанциите се увеличават до 10 мили. Записала съм се за един друг полумаратон през септември и мисля да пробвам програмата за Intermediate - там дистанцията стига до 12 мили ... ще видим ...  Иначе се чувствах се добре през цялото време - даже след самия полумаратон не бях изтощена.

Отчет Бодишред.  Малко по-късно отивам на йога.

Бобченка, поздравления за повишението  Hug

# 83
Мамма, тенкю за сайта. ТДИ, ей туй за нас - http://www.halhigdon.com/training/50932/5K-Training-The-Most-Pop … r-Racing-Distance Grinning

# 84
Записвам се и аз в новата тема. На почивка съм и не тренирам, но като се прибера ще си продължа с Джилиан. Може би няма да е боди шред, че ми е тежичка, а килър боди. Тя ми се стори една идея по-лека.

# 85
Няма да се оплаквам, няма да се оплаквам, няма да се оплаквам... оммм...  Blush Не съм тренирала. Ям като невидяла  Crazy даже преди малко погнах един шоколад за готвене. В четвъртък заминавам за 5 дни за Лондон, от там - Амстердам с тенденция за дългосрочно преместване. Стискайте палци всичко да е наред  Praynig Там като отида не знам как ще тренирам. Вероятно ще живеем в блок или кооперация и ще трябва да се съобразявам. Мисля за варианта зала, но там и хабер си нямам какво да правя  Rolling Eyes Както и да е, надявам се все пак да успявам, дори и по малко и без подскоци, да потренирвам.

Мама Мил сетих се, че беше разказвала за някаква вело обиколка на Европа. Може ли само да кажеш как се казва събитието за да разгледам по - детайлно в нета?

За Бодишерд - следя непрекъснато в рутракера и я няма и няма и това е  Crossing Arms

# 86
За днес ; Ballet Beautiful + йога ден 66  Peace За закуска : голяма купа с череши, за обяд пъстърва (тичайте в Лидл, намалена е и е много чиста и прясна!  Stop ), преди тренировката 1 малка лъжичка фъстъчено масло (Мери  Hug ), а за вечеря..още не знам  Peace
МамаМил, страхотна си! И аз искам да разбера за тази велообиколка, ако може да споделиш отново ? Peace
Бобче, поздравления!  Hug
Вивии, толкова се радвам  Heart Eyes
Магиии  Hug

Искам да помоля всички мацки, които са високи ДО 160 см, включително, да напишат как тренират и как се хранят...а и колко кг са  Peace Много ще съм благодарна  Party

# 87
Дилянски, аз да казвам ли?  Grinning Ох, взех си от магазина бразилски орех и омитам ли, омитам... за какво си взимам като знам, че не трябва да прекалявам с него, а правя точно обратното?! Отивам да го "заключа" някъде.. добре че нямам фъстъчено масло  ooooh!

# 88
  • 1st floor

Искам да помоля всички мацки, които са високи ДО 160 см, включително, да напишат как тренират и как се хранят...а и колко кг са  Peace Много ще съм благодарна  Party
Тамън да кажа, ама ме делят два сантиметра.  Mr. Green И то като съм максимално опната!!! Laughing

# 89
Хаха, Мери- за теб, знам  Hug Крий го бразилският орех или пък си оставяй само по 1-2 на ден  Peace
Непокорна, ако искаш си кажи, хихих  Hug

Общи условия

Активация на акаунт