Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 475
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
или пък си оставяй само по 1-2 на ден  Peace
Rolling Eyes аз да не се казвам Дилянски...  Joy

# 91
А аз не си купувам, иначе..но ако си го наложа бих могла и с 1-2 да мина, да  Joy

# 92
  • 1st floor

Непокорна, ако искаш си кажи, хихих  Hug
Шегувам се!  Laughing Аз напоследък хич не съм за казване с храненето. Blush

# 93
Маги и Дилянка, моите приятели бяха ходили от Париж до Сантяго де Компостела.  Не беше организирана екскурзия с група - те бяха сами.  Ето на тази страница има описание на маршрута - https://www.crazyguyonabike.com/doc/?doc_id=6964

Мери  Hug тичането е въпрос на желание.  Преди две години и аз твърдях, че не мога да тичам, но бавно и полека започнах.  Тогава мотивацията ми беше един полумаратон в Малта - при мен всичко, което има елемент на пътуване става в пъти по-приятно (пътуването така и не се осъществи, но има време  Peace)

# 94
Аз продължавам със спам постовете, но не можах да се сдържа. Маги, това е страхотно и много вълнуващо, стискам палци. Ако искаш, разкажи повече като се опече работата. Hug

# 95
Ооо, Мама Мил, сетих се за какво си говорила, с МП скаме да минем този маршрут пеша  Peace

# 96
Mama Mil, поздравления за полумаратона! Изглеждаш в отлична форма и много свежа сред ззавършването. Браво! А имаш ли развитие в скоростта в сравнение с предните полумаратони?
Бобченка, честито повишение.
Рейни, и аз ще чакам да разкажеш подробности като стане сигурно местенето назапад. Както и да споделяш впечатления.
Диляна, аз съм 158 се и най - добри резултати постига с тренировки без тежести - комбинация от тичане, пилатес, ХИИТ на блиндърите и Шон.
За днес отчитам две кратки тренировките - https://www.fitnessblender.com/videos/15-minute-hiit-metabolism- … -abs-hiit-workout + 20 минути йога с любимата ми Катрин Будиг.

# 97
Дилянка, кажи за фъстъченото масло преди тренировка. До сега тренирах на гладно и си бях ок, но както бях писала не си доспивам и сега си търся какво малко да хапна сутринта като станах. Пробвах с протеинов шейк, но не ми хареса. Пия си го след тренировка. Днес сутринта ми беше толкова заспало, че по средата на тренировката и аз мушнах една малка лъжичка фъстъчено масло. Ще експериментирам от утре с него.

# 98
Дели, искам още разкази за Рига!!!

Мамо Мил- къде е тази снимка!?!? Огромно браво за полумаратона!

Тили, светът е много, много малък  Hug

Отчитам 1.5 часа хот йога.

PS И поздрав с една снимка от Канадско (не е моя!)
Lined up for a group photo - World Naked Bike Ride, Toronto by Phil Marion, on Flickr

http://www.blogto.com/sports_play/2015/06/what_the_world_naked_b … _like_in_toronto/

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 20:04 от Agent Provocateur

# 99
  • София
Дилс, аз съм 160, сутринта тежах 51,2 кг. Целта ми е 49-50, както бях преди половин година. На такова тяло се харесвам най-много, всички мускули ми се виждат  Blush
Структурата ми е като на Румяна, тренирам като нея и с нея най-често. Както и с нея постигнах въпрасното тяло преди половин година. Многото кардио не ми се отразява добре, защото омеквам и увисвам.
Храната - ям основно месо/яйца/риба, плод и зеленчук. Млечни - рядко и по голямо изключение, ядки, тахани и т.н също. Това когато свалям де. Когато задържам ям и въпросните неща.
Разбира се правя и екстремни плюскания на сладко, но това не сте го прочели, хиххих.
Мери, бразилски орех си хапвам пре спокойно и по 100 гр на ден, и изобщо не ме интересува. Досега да ти кажа, нищо не ми е ставало.

# 100
Отчет с крака и гръб.

Мама Мил, забравих да те поздравя за бягането и за дългите крака   bouquet

Маги, успех в новите начинания! Винаги ми става тъжно, когато някой реши да напусне родината си, но като гледам как вървят при нас нещата, е напълно разбираемо.

Свети, лъжица- две мед?

# 101
  • Stavanger,Norway/ Varna
Благодаря, момичета.

svetty1980 за съжаление, няма да ми стигнат силите да огрявам и на двете работи. Новата позиция, ще е на пълен работен ден и ще имам голяма отговорност, което си е и стрес. Относно фъстъченото масло за закуска, аз съм твърдо ЗА. Можеш да го въртиш с тахан и всякакви други ядкови масла. А, ако си ги правиш сама, още по- добре. Стават бързо и лесно и знаеш какво имаш вътре. Аз купувам само тахана. Останалите си ги правя сама. Ох, лешниковият е просто фантазия. Него го правя рядко, че става мазало.

И аз взех да се замислям за някакви балетни и пилатес тренировки + йога към допълнение на бягането....В голямо плато съм, искам да размърдам нещата.

Мама Мил, щях да казвам колко добре изглеждаш. Аз много мразех тичането, после изведнъж се влюбих в него. Тази година, мисля да не се оставям на шефа да ме записва, а да си се запиша сама за полумаратона ноември и да го изтичам най- накрая. Започвам подготовка в края на август като се приберем от България.

# 102
Маги, успех от мен !   bouquet

Днес ден някой си от 90 предизвикателство. Много ме мързи  Tired

Развила съм някаква непоносимост към ядки. Миналата седмица ометох шепа бадеми и после в стомаха ми сякаш имаше нож, който се върти, такава режеща остра болка...

# 103
Има ли някой, който се е хранил/храни се според Зоната?
Бих помолила да сподели впечатления. Може и на ЛС.

Freyа, суровите ядки трябва да се киснат предварително във вода поне 6-8 часа. Ако си ги хапнала директно, без накисване, може пък това да е причината newsm78.

# 104
Симпа, бяха печени. Може би това, че първо тях изядох, на гладно. Ама и преди ми се е случвало, само че тогава не знаех от какво е.

Общи условия

Активация на акаунт