Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 486
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Привет! Днес правя 4 години с домашните тренировки. Черпя ви виртуално
Скрит текст:
Не съм ви чела, не ми остава време, но си тренирам редовно. Hug

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 21:42 от ^Liya^

# 106
Проклетият дъжд спря и добавям още една тренировка-съвсем кратичка с въжето. Редувах 20 сек въжето(5 различни упражнения) с 20 сек подскоци звезда, 4 кръга. Дребосът ми напоследък хич не е кооперативен , затова и сутрин ставам толкова рано. Но когато тренирам и следобед с въжето или гумата все бута към мен колички, топки. Как не съм се пребила още -не знам.  Mr. Green

Али, 1-2 лъжички мед със сигурност биха ми дали енергия, но се храня ВМ-НВ и въглехидратите от меда по скоро бих ги хапнала под формата на ягоди, малини и боровинки.

Лия, поздравления. Дори и да не се отчиташ, важното е, че тренираш.
Симпа, не съм запозната, но все някой трябва да се включи.

Лека вечер!

# 107
  • 1st floor
Днес започнах Гама, но първата ми тренировка беше пълен провал. Издържах до 10-та минута преди края ... и се качих на кростренажора за останалото време. Tired Нещо не ми е по силите Спийд З. Ако и останалите тренировки от Гама са такива, направо се предавам. Stop

Лия, поздравления за постоянството!!! Peace

ПП: Агентке, всяка сутрин, докато си пия кафето на спокойствие, отварям по един-два албума от линка, който ми изпрати. Снимките са невероятни и ми трябва нужното време за да им се насладя. Обожавам да разглеждам фотографии. Особено съм фен на черно-белите и често ровя в изображенията на Гугъл, просто ей така да си позяпам...Ех, кога ли и аз ще се науча да снимам и ще имам качествен фотоапарат...

# 108
Ухуу, аз отчитам и 10 обиколки на стадиона, 3 км  Crazy + йога ден 51.

Симпа, аз съм се хранила по Зоната и бях доволна  Peace

# 109
Али, 1-2 лъжички мед със сигурност биха ми дали енергия, но се храня ВМ-НВ и въглехидратите от меда по скоро бих ги хапнала под формата на ягоди, малини и боровинки.
Аз преди да тръгна за работа с колелото (25 км пресечен терен) към 6 часа пия кафе с кокосово масло или обикновено масло - слагам около 10 гр. Определено хвърча към работата, следобед не е толкова очевидно, въпреки че съм хапнала здраво на обяд, а може би именно поради това.

# 110
  • София
Рейни, стискам палци да ти  се получат нещата, както ги искаш. В тази тема няма да останем пишештите от България  Cry
На мен пък пъстървата от Лидл хич не ми хареса. Една пластмасова на вкус ми беше.

Ядките сурови аз хич и не ги кисна - така ги ям. Няма ли да станат гадни, ако се киснат и каква е целта?

Свети, ще съм ти     благодарна ако ми дадеш някакви практически насоки зая ВМ-НВ режим. Чета го на теория, но не знам как да го приложа.

# 111
Симпа, аз съм се хранила по Зоната и бях доволна  Peace

Сигурно има много ползи, но ми се струва доста сложно спазването на подобен режим за постоянно.
Теб това ли те отказа?

Скрит текст:
Някакви по-конкретни впечатления да споделиш.

# 112
Много смятане, много нещо, омръзна ми, но може да се следва и цял живот, защо не, след като ти стане навик Simple Smile
Бях сита, гладна не съм оставала, храниш се по часове, но то и под час огладняваш  Grinning Не е сложно, ако искаш на ЛС ще ти обясня Simple Smile
Тогава тренирах и с Инсанити, Зузка, имах добри резултати. Бяхме си направили състезание в темата за 2 седмици стриктно следване с разни точки и подобни Grinning Май бях свалила около 1-2 кг (тогава още не знаех за сантиметъра Grinning), не помня точно. Абе добър си е режима, хапваш си доволно и имаш резултати Simple Smile

# 113
Симпа, мисля, че Дели беше известно време по Зоната, преди да мине към ВМНВ. Дано бъркам и тя се включи, ако е така. Имам спомени, че май беше малко сложно спазването на режим, докато на ВМНВ й беше доста по-лесно, но може и тотално да бъркам.

# 114
Да, Дели също го следваше известно време Simple Smile

# 115
И аз съм я гледала зоната ама много сложно ми се видя и на мен. Какви бяха тези блокове, числа, порции, въобще не обичам сложни неща, що се касае до храната ми. Това да седя и да мисля, предварително да умувам какво защо кога ме вкарва вече в истерия... Вариантът без захар, брашно, газирано, пакетирани боклуци ми харесва много повече. А и ми е лесно да го спазвам, макар че много обичам хляб. Като искам да отслабвам намалям порциите, ям естествена храна и толкова. Засега това ме устройва, по-нататък с трупане на годинките може би ще се изискват повече усилия. Но някак не ми се ще да вярвам, че ще се оставя да изляза съвсем от форма, та после да се връщам.  Grinning

# 116
Гриин, сутринта ставам, мия зъбите, загрявам и се мятам на тренировката. Кафето го пия по- късно, но си мисля, че 1-2 лъжички масло( фъстъчено, бадемово и т.н.) ще ми свършат работа.

Хоум,
Скрит текст:
Този начин на хранене ми допада изключително много. Чувствам се лека,няма го това усещане за тежест въпреки че ям по около 2000 кал на ден,  гладът за сладко изчезва, а когато ми се прияде си хапвам черен шоколад, който ако не прекаляваш напълно се вписва, не се чувствам лишена от нищо, а напротив. Заслужава си да опиташ. Ако видиш, че не се чувстваш добре, значи не е твоя начин на хранене. Няма смисъл да се насилваш.
  На кратко-наблягаш на месо( по-мазничко), риба, яйца като основни източници на протеин, зеленчуци като основен източник на въглехидрати + малко плодове, ако не си много стриктна( ягоди , малини, къпини, боровинки-тези не са толкова богати на въглехидрати и аз си ги хапвам с удоволствие). Мазнините ти идват от месото, малко масло към яйцата, малко зехтин към салатата, авокадо, ядки. Като екстра можеш да хапваш мляко, сирене, кашкавал в по-малки количества и не като основни хранения. При много хора възпрепятстват отслабването, ако това е твоята цел.
   За днес например до момента съм хапнала това:
* 1 лъжичка фъстъчено масло по време на тренировка
*1 доза протеин с боровинки след тренировка+кафе с малко прясно мляко
*2 големи кюфтета със салата от домати,краставици,чушки, авокадо, слагам оцет + 1 лъжица кисело мляко за дресинг  Mr. Green( това е основно след тренировка)
*100 г ягоди,30 г бадеми+кафе
*2 яйца с 4 г масло под формата на блат и отгоре домати, авокадо, 30 г сирене,30 г кашкавал (пица  Mr. Green ) + 1 лъжичка фъстъчено масло за десерт на обяда  Mr. Green
*100 г ягоди +кафе
* Вечерята тепърва предстои  Mr. Green , но ще бъде 2 кюфтета +салата.
Не ям хляб, картофи, ориз, но карфиола, смлян в блендер е идеален заместител на ориза. Наскоро правих сарми с кайма и карфиол, и се получиха супер.ММ хапна една от мойте и дори не забеляза, че не е с ориз. Има и много режимни десерти.
  От няколко седмици си следя храната, броя въглехидратите без фибрите. За днес с вечерята ще дойдат към 70 гр.

Стана много дълго.  Mr. Green Не знам дали ти бях полезна.  Mr. Green Ако имаш въпроси-питай.  Hug

# 117
Момичетааа  Hug Hug ама как ми липсвахте, ако знаете! Радвам се, че ви е допаднало разказаното до тук, ще ви държа в течение.

Да си отчета 10-те км с колелото и мъкненето му нагоре-надолу. Скромно, но пък от сърце  hahaha А споменах ли, че на работа има специално помещение за колелета  Sunglasses

Симпа, момичетата са ти казали, но да се изразя и аз дето се казва - може би към 6 месеца бях стриктна в Зоната и още към година се въртях около нея и бях доволна. Смъкнах към 8 кг за тези 6 месеца, съчетани с Фокуса на Шончо. Харесваше ми режимът, но в един момент ми дойде прекалено планирането на храната и това всичко да се върти около едното ядене. Не че е лошо просто трябва търпение, можеш да пробваш и да видиш как ще ти понесе. Иначе и здравословни ползи видях - тогава започна да ми се нормализира МЦ и симптомите около него, но това стана окончателно няколко месеца след като минах на ВМ-НВ.

Сега да се пооплача
Скрит текст:
Май не ви споманах как ме подлудява времето тук - първо, разликата в сутрешни и следобедни температури е поне 5-6 градуса. Сутрин излизам на 13 градуса + вятър, а се пробирам на 20+ градуса със слънце. Това го преживях вече. Не мога да свикна обаче, че до 11 вечерта е светло и се чувствам сякаш е 7. По принцип съм голям пенсионер и към 10 още започвам да клюмам, а сега ме обзема голяма енергия, съчетана с нервност, а реално съм доста изморена. Точно сега съм в такъв момент  Mr. Green Ще свикна със сигурност, но като се поуспокоят малко нещата.
Тези дни ще кача обещаните снимки, само да се добера до лаптопа, явно с фейсбук няма да се получат нещата. Мери, мерси, че се пробва все пак :hug.

# 118
Добро утро Simple Smile Нищо не отчитам....тия два дни съм първа смяна и ми е супер тегаво да тренирам след работа...Ако не го направя сутрин не стаа работата. Ама кой знае днес може и да ми дойде паура и без това вали и на колелото няма да мога да се метна  Sad

# 119
  • Stavanger,Norway/ Varna
И на мен ми е една такава никаква сутрин. Тук се стъмва след полунощ и ми е много трудно да заспя преди това, а ставам в 5 за работа. наритах се, обаче и вместо в залата, тренирах у дома.

1. Бърпи лудостта на блендърите за загрявка
2. Can you HIIT like a girl 2 на блендърите (затъжила се бях за тях)  Mr. Green

И накрая 10 минутна сутрешна йога някаква, която едва изтърпях. Не са за мен тези мудни истории, но съм се насилила да ги правя, защото съм ужасно вдървена.

Днес по- лекичко, но пак е по- добре от нищо.

Общи условия

Активация на акаунт