Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 536
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Мерида, Би какви тела!!! Уау! Simple Smile
Аз последните дни поомазах нещата- ядене, сватба, тренировки- йок. Вчера, мързи не мързи направих Румяна и Кристин -дупе. Днес не знам.
Аз също нямам никакви гърди вече. То не че преди имах де, ама сега съвсем- едвам намирам и аз сутиен. Видях се що годе в цици само докато кърмех, и то първите 2-3 седмици. Но мъжа ми е гъзоман, та поне него не го бърка  Laughing

П.П. ще взема и аз си премеря мерките да видя къде съм.

# 391
Мерида, заслепяваща си... буквално  Grinning

Напоследък тренирам колкото да не е без хич.
Добре, че упражненията на Румяна са си принципно доста натоварващи, та и малко от тях е по-добре от хич. Днес забелязах, че още имам МТ на корема от едно комплексно упражнение, към което направо съм се пристрастила напоследък - пуловър с повдигане на ханш с крак върху стола  Grinning. Обичам си пуловър аз, а с това упражнение направо се размазвам, но  пък ми е кеф.

А вчера и аз се поолях с храната.
Постоянно ми се ядеше нещо и доста неща вкарах - и плодове, пък и ядки.

# 392
Мерида, толкова си слабичка и релефна  Heart Eyes И аз бях така, но сега се позамазах малко  Laughing Не знам обаче ти все пишеш за някакви бърнъри мърнъри какво искаш да сваляш. От тук нататък можеш само мускули да качваш, тялото ти го позволява.

# 393
Мерида, толкова си слабичка и релефна  Heart Eyes И аз бях така, но сега се позамазах малко  Laughing Не знам обаче ти все пишеш за някакви бърнъри мърнъри какво искаш да сваляш. От тук нататък можеш само мускули да качваш, тялото ти го позволява.
Благодаря.  bouquet
Снимките не винаги дават реална и точна представа за тялото. Peace Аз съм много слаба в горната част и много лесно трупам мускули в долната. В резултат не изглеждам много добре,когато тренирам за покачване на ММ. Факт, потвърден и от приятели.  Peace Просто структурата ми е такава- каквото и да правя горната част не помръдва, но всичко отива в долната. Там естествено и най-бавно свалям. Сега точно обиколката на бедрата ме мъчи.  Crossing Arms За сметка на бюста естетвено. Където обиколките намаляват най-лесно, а определено нямам нужда. #Cussing out

# 394
Вие пък... как ще изглежда релефна и слаба. Толкова е дебела и....!  Naughty Sick Wink Такива "приятели" да има човек, като на Мерида Grinning

# 395
Ау, какви телца сте показали  Shocked
Мерида, Би, чудесни сте, много надъхвате  Peace
Всеки си вижда кусурите и работи за осъвършенстването си, аз мога само да мечтая да изглеждам, като Мерида...ама пък има и такива, които си мечтаят да изглеждаат, като мен  hahaha
Отчитам днешната на Руми. Правих я сутринта и уж за вътрешата част на бедрата, аз усещам мускулна в предната част  Thinking

Бюста ми е отврат. Той да е малък, амаа да е стегнат  Crossing Arms а пък малък и отпуснат е най-кошмарния вариант. Определено бих сложила импланти за силует, не големи, да са ми като преди, като намладо момиче  Rolling Eyes
Снощи скъпия ми вика, че съм се била стопила, аз естествено не вярвам и той "трябва да те снимам да се видиш ак изглеждаш отзад" което прозвуча заплашително и попитах стреснато "как?" И той "страхотно" хаахаха ама после си ми каза, че коремче още си имам  #Cussing out

# 396
Добро Утро!

За днес отчитам кръгова за гръб и бицепс, в 4 кръга, 40 мин.

Али, за зълвата си ми прочела мислите.  Mr. Green Снощи като говорех с ММ по телефона и му казах, че сестра му сигурно се чуди от къде я е намерил тази кукувица, но нищо не казва жената.  Mr. Green Трябва да е свикнала, вече 7 години сме с ММ.  Mr. Green

Фъстък,  Hug

Би, прекрасна както винаги! И аз без малко да те изпусна. Казвайте ги тия работи.... Mr. Green....като редактирате.  Mr. Green

Мерида, за тебе ще премълча.  Mr. Green Че то от едното ти ухо влиза, от другото излиза.  Mr. Green  Hug Все пак да кажа, че си в прекрасна форма.

Симпа, защо така-колкото да не е без хич.  Cry Всичко ще си влезе в ритъм.  Hug

Спорни тренировки!

# 397
  • UK
Би, Мерида, имате кореми-мечта! Искам да съм като вас! Моят никога не мога да го докарам така, просто ям прекалено много въглехидрати.

Аз съм също от отбора на малките бюстове и това никога не ми е бил проблем. Е, сутиените са малко кухи, но гърдите ми са стегнати като топки (за тенис  Rolling Eyes) и никой не ме е връщал за това. Силикон не бих си сложила.

Днес се връщам обратно във фитнеса с групово занимание, Super Sculpt. Oще ме понаболяват краката, но не е драматично и мисля да не си давам повече почивка.  Sunglasses

# 398
  • София
За резултати от 90 дневното - ами подобряване на постиженията  Mr. Green
Шегата настрана, но програмата е уникална и я препоръчвам с всичките си ръце. Смятам, че в съчетание с добро хранене, прави уникални резултати откъм визия, сила, издръжливост, като съчетава и това, че е удобно и като времетраене, не е с дълги тренировки.
Орелефила съм се напоследък, но защото доста оправих яденето. Иначе си седях баба меца, макар и тренираща. Имам още кило и половина да свалям обаче, все още не съм стигнала тялото, което имах, защото, е чак пък толкоз не съм оправила яденето  Joy

Искам да питам тези, които направиха 90 минутната тренировка, как е? Не съм я прегледала още като видео, но ми е интересно вашето мнение за нея. Предстои ми в петък, и след това мисля, още веднъж, другата седмица, за финал.
Много ми стана сладко, как го е казала Румяна - как хората й пишат, че щом тренират могат да си хапват, и как тя им обяснява, че с тренировки да не се разчита да се горят калории. И че за горене пуска точно тази тренировка, с която ВЕЧЕ ще разберем, що е то тренировка ЗА горене на калории  Laughing Малеййй, какво ли е сътворила ...

# 399
Дискусия за моите кг не искам. Peace Факт е, че мнението на близките ми съвпада с моето. Може би на живо положението изглежда по друг начин. Не казвам, че изглеждам зле. Просто , когато се опитам да покача ММ, краката и дупето порастват, а горната част не. В резултат изглеждам някак несъразмерна. На мен и според мен така не ми отива. Peace Затова сега съм стегнала храненето и работя с по-малки тежести. Между другото и Руми, когато ме следеше, препоръчваше подобни тренировки за мен.  Peace

# 400
  • София
Може би Свети искаше да каже, че ти винаги се смяташ за дебела, каквото и да ти говорим.
Иначе за качване на ММ това е въпрос на избор и вкус за тела.
Просто винаги сме искали да ти кажем, че няма нужда от още слабеене ...

А ако не искаш дискусия, не пускай снимки. Снимките предизвикват дискусия, няма начин да е друго яче.

# 401
Който иска по-големи цици да започва хормонални противозачатъчни. Не е истина каква промяна настава за 2-3 месеца. Не е от личен опит, ама това наблюдавам около себе си от една година, т.е. доста съм потресена от ефекта  Shocked

Merida и Би - супер сте! Merida ако позволиш - ако искаш растеж на горната част, стимулирай я с подходяща тренировка и съответно хранене. В този смисъл, не стимулирай долната си част с тренировка, така няма да се натрупа мускул там. Това е много специфичен баланс между тренировка и хранене, може да консултираш някой.

Прасците при мен се стопиха от каране на колело, ако щете вярвайте  Simple Smile

# 402
Мерида, просто "приятелите" ти са те научили и ти казват това, което искаш да чуеш Wink това е!

А ако не искаш дискусия, не пускай снимки.
!!!  Wink

Вив, 90-минутната тренировка е .....  #Crazy аз не я правих цялата. А само първата част, която всъщност си беше 1 час близо. За другата част психически не ми се занимаваше Simple Smile

# 403
Не съм дебела. И никога не съм се смятала за дебела. Просто искам да променя някои нещица по мен.  WinkИзминах дълъг път докато разбера какво искам и как да го постигна. Вярвам,че съм на прав път, или поне се надявам. Mr. Green
Грийн- това ме съветва и Любо. Някак обаче не си паснахме с режима. А и сякаш нарастването на мускулатурата не е за мен. Аз харесвам друг тип тела. Според някои- на кльощави мадами, но това ми харесва. Peace Естествено е да се стремя към него.
Давам пример с Руми. Определено има страхотно, тренирано, оформено, мускулесто и т.н. тяло. Но на мен не ми харесва. Не искам такива резултати. Харесват ми тела като на Би. Оформени, но не прекалено, където нищо не виси и стърчи и все пак е женствено.  Blush

# 404
  • au bout du monde
Мерида изглеждаш чудесно Flutter

Днес съм на : Jackie.Warner.One.on.One - горна част и корем и https://www.youtube.com/watch?v=LXv8j3Lxtac    х 2 защото се обърках  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт