Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 450
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Добро Утро!

Първо да се отчета!  Mr. Green Тренировка за крака, в трисетове, 4 серии всеки, 50 мин. Във всяка тройка упражненията ги комбинирах по следния начин: 1во-голяма( за мен) тежест, малки повторвния-6, 2ро-средна тежест, 12 повторения, 3то-собствено тегло или с ластици, 15 повторения. Доволна.  Mr. Green

Йоя, Люба, във връзка с плочките дето ги чакате след 20 дни  Mr. Green - вчера точно си викам чакай да се щракна на телефона, да видя как напредвам.....ами, то това, което виждам в огледалото хич не беше това, което видях на снимките.....нали уж все себе си гледам... newsm78  Mr. Green ....но както и да е....Така че да не чакате нещо голямо.... Mr. Green  . Всъщност за първи път съм доволна как тренирам, доволна съм как се храня, чувствам се прекрасно....та дори и факта, че резултатите не идват толкова бързо, колкото на мен ми се иска не може да ме събори ... Mr. Green

Дрийми, тортите са прекрсни!

Поръчах си ТРХ въжета(ластици) вчера. Намерих ги на доста добра цена и не можах да им устоя.  Mr. Green В мазето няма къде да ги слагам ( за сега  Mr. Green -докато не измисля), но  люлките на малкия на двора са идеални за целта.  Mr. Green
От Би си бях запаметила тренировки. Трябва да ги издиря и да ги прегледам докато дойдат.

Дясното ми коляно пак се обажда, но не е идеално зле. То именно ми е наследство от 40 + километра на седмица , бягани на асфалт....'га бях млада.

Любче, горе- долу така стоят нещата. Който се е нагълтал със заеми и изплаща къща, коли, камион(и), ремарке(та) и т.н. при намаляване на работата, става страшно. Работи се яко. Разликата е, че  дори и с нормална заплата , ако човек не работи на 2 работи например, няма да го мисли топлото, студеното и храната. Зависи на човек какви са му приоритетите.

ММ си беше вкъщи за 2 дена и си хапнах повечко от нормално.  Mr. Green Нищо гадно, просто малко по-големи количества.  Mr. Green Хапнах и диня, не я обичам толкова, но той си похапваше и аз да не остана по-назад. Но установих, че това чувство на бременна хлебарка след това не ми харесва изобщо.  Mr. Green То зависи и от количеството, разбира се.  Mr. Green Но определено предпочитам една сочна пържола.  Mr. Green

И тук вали постоянно  Cry , лято почти не сме видяли до момента. Бобче,   Hug
Спорни тренировки!

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 15:29 от svetty1980

# 661
Срам, не срам, ще питам: какво значи "не макс аутнах"?  Blush
Мерида, къде е този хотел?

# 662
  • Пловдив
..Мари Лин , хахахахахахахахахаха. В Инсенити Макс 30 целта е всеки път да спреш за почивка по-късно от предишния. Тази почивка се казва Макс аут. И  не съм Макс аутнала значи,че не съм спряла въобще, което е голяма гордост за мен. Joy
Свет и пет кила да качиш,пак ми харесваш,така че не се филмирай излишно в резултати.Важнното е,че си доволна. Hug

# 663
На Обзор сме. Всъщност отзиви тук не съм чела. Даже май не е много харесван хотела във форума( Мирамар). Peace Четох специализираните сайтове за резервации и мнения на познати. Учудена съм,че хора с претенции ми го прехвалиха. Нито стаите,нито храната са впечатляващи. Peace

# 664
Мерси, Любче, вече ще съм в час  Peace Joy

# 665
  • Пловдив
.Мари Лин , не е нужно,,споко, не може човек на всички програми с измислените термини да е запознат в дълбочина  Joy, ама така поне ше знаеш кога да ми се възхищаваш Crossing Arms Laughing
/И на Иги, и на Гугъл.../
Мерида , напротив, и тук във форума е толкова прехвален този хотел,че първоначалното ми желание  да ида да видя извънземното чудо се превърна в отвращение... Добре,че една потребителка,която също го прехвалваше,направи съпоставка с него и Дюни,където ходя, за да разбера,че това,което харесвам, там няма да го намеря. Това, което евентуално е по-добро, мен не ме вълнува/наличие на ципури и лавраци всеки ден/.  chef

# 666
Ами като не питате морските чеда така е  Peace Мирамар и хвален, просто нелепо  Joy

# 667
Не злорадствайте сега,де. Crossing Arms Joy
 Не правете нашата грешка. Не струва хотела. Особено за парите,които плащаш.

# 668
E, бре, Мерида, къде изобщо намирате прекрасна храна на ол инклузив хотел Wink Аз ли съм много претенциозна, хотелските вериги ли покрай рецесията орязаха бюджети и свалиха стандарти, но факт е, че дори в 5* инклузиви аз намирам кусури на храната. Специализираните им тематични ресторанти са hit or miss (понякога стават), но универсално са зле и аз винаги опявам досадно и монотонно, че не ми харесва яденето (визирам най-вече карибския регион и Мексико, но едва ли в БГ са много по-добре)

Joy Joy Joy Влязам да отчета точно твоето разтягане, Би - пропуснала съм линка, когато си го пуснала, но бях на гости на приятелка и понеже тя не обича статичен стречинг и търсех приличен от моя гледна точка динамичен стречинг в ютюб. Та тази австралийска кака много ми допадна! Както винаги съм щастлива, че ти валидираш мнението ми!

Фрея, задължително ще ги взема и двете - къде ги закупи - руски магазин или аптека?

Адаш, вярно е, че Европа е много по-социално ориентирана отколкото САЩ някога ще бъдат и от тази гледна точка шокът от емиграция към Европа е мното, много по-малък... Свет, чедо, абе зависи и от професията - някои учители не успяват да вържат 2-та края на един доход.

# 669
Агент,
Скрит текст:
по аптеките ги търси. Аз поръчах в една, понеже в момента ги нямаше налични. Имало и някакъв проблем с внасянето на едното ама и двете бяха дошли  Peace

# 670
  • София
Фрей, аз също подкрепям това, което Любчето ти е казала за причините, според мен също са такива.
Мускулите на краката са спаднали, "спихнали", поради паузата в тренирането и от там минусите, а плюсът от 1 см в корема пък е от качена вода/мазнина или и двете по малко.

Свет, абе сега като каза, знаеш ли че и аз съм забелязала нещо подобно със разминаването в огледало и в снимки (в полза на огледалото  Laughing )  newsm78 В огледалото изглеждаш супер, след снимка ти се доревава, нищо общо  Laughing Агенте, използвам случая да те помоля да ни обясниш, ако има такова нещо  Praynig

# 671
Люба,  Hug

Фрея, върнах се да си запиша мазилата. Сега като се приберем в БГ ще ги търся.

Вив, точно това имах впредвид, в полза на огледалото.  Mr. Green  Отказах се и от снимки, от кантара отдавна съм се отказала  Mr. Green Когато дойде време да си изпълня обещанието, ще се щракна.  Mr. Green Без значение от резултатите....обещала съм... Mr. Green

Агент,да, относително е. Не е така розово както го представят или както на всички им се иска. Но е факт, че ако нямаш претенции към работата-работа има. Ако става въпрос просто за отцеляване.

# 672
Аз пък се харесвам повече на снимки. Peace

# 673
Аз пък се харесвам повече на снимки. Peace
И аз точно това щях да казвам. В огледалото си виждам сланините, докато на снимка не мърдат, че даже и изглеждам горе - долу добре  Laughing

За емиграцията все още нямам какво да кажа. Едва днес си намерихме квартира, добре, че е милото да си намери работа, аз моята ще я оставя за по- нататък вероятно, сега наблягам на езика. Но факта, че сме на 3 часов полет от вкъщи ми действа добре. За САЩ и Канада (мислихме за Квебег като вариант) доста са далеч и доколкото се познавам, колкото и да ми се иска да отида дори и на екскурзия, няма да ми стиска.

Свети страхотни са тренировките с ТРХ-а  Heart Eyes дори има една програма, аз я направих до половината (лесната половина  Laughing) Rip 60 Fitness System - Jeremy Strom пробвай я  Peace Надявам се по - нататък и аз да си взема моя тук (и да има къде да го ползвам  Mr. Green), че сега в багажа нямаше място  Crossing Arms

# 674
  • Пловдив
.Маги , кви сланинки бее, нали те гледах баш днес,супер си си. А иначе аз може би в Канада бих живяла, нали твърдят,че канадците са готини,отворени, социални,абе северноамерикански европейци  hahaha Късмет,Маги!
Агент , права си за ол инклузива, то няма как да не е така, и все пак по мое мнение съотношение цена- качество на храната плюс добавена стойност страхотна екскурзия , круиза няма аналог. Жалко,че не е така популярен в бг, а при вас са просто без пари. Аз последно време се убеждавам,че най-добра храна получавам в къщи  гости и малки семейни непретенциозни хотелчета и това е и предпочитания ми начин за настаняване напоследък. Както Кака Милка от Ягодина прави мекици и баница,никой френски майстор не може,както мадам дьо Прованс прави кроасанчета, никой Хаят не може да ти ги предложи... Та така, ни ол ина си има своите предимства и за това работи.
Оффф,изписах света днес,ма каато стане въпрос за манджа или екскурзия и....
весела вечер

Общи условия

Активация на акаунт