Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 181
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
p.s относно възглавниците - не им се чудете - добри са Simple Smile
Аааа бях отговорила в предишния си пост Simple Smile Бива ги. Не мога да кажа, че спя непробудно до сутринта върху нея, но в общи линии ми допада възглавничката.
Скрит текст:
С малко бебе съм и сън не ми достига  baby

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 13:26 от amia_a

# 556
Добър ден!
Много моля,за мнения за месомелачката.

# 557
  • In the shadows of my mind
Moмичета,
Да попитам тези от вас, които скоро (тези дни) са ходили в Кауфланд Младост 1 дали са видяли фикус жен-шен, който сега е на промоция (мисля 13.99). Много искам да си взема, а не знам дали са останали и да не ходя напразно Simple Smile

# 558
Аааа бях отговорила в предишния си пост Simple Smile Бива ги. Не мога да кажа, че спя непробудно до сутринта върху нея, но в общи линии ми допада възглавничката.

Не са ли много ниски, аз отидох за тях и така ми се сториха, не взех  Confused

# 559
  • Пловдив
Купихте ли сиренето Олимпус?Доволни или не?

# 560
Moмичета,
Да попитам тези от вас, които скоро (тези дни) са ходили в Кауфланд Младост 1 дали са видяли фикус жен-шен, който сега е на промоция (мисля 13.99). Много искам да си взема, а не знам дали са останали и да не ходя напразно Simple Smile
Josellyn - ако говориш за този "фикус жен-шен"
Скрит текст:
въобще не си заслужава цената 14лв, изчакай да им свалят цените, аз го купих преди 2г. за около 4-5 лв от Кауфланд, не е абсолютно нищо особено, да не кажа че е грозен... Сега се е поразлистил доста, но в него въобще има ли нещо жен-шеновско освен формата на корена?

# 561
  • In the shadows of my mind
  bouquet
Не знам дали има нещо жен-шенско в него, но аз много го харесвам и от доста време искам таково, само дето на други места цената му е 20лв и повече  #Crazy Crazy Въобще не съм знаела, че може да се намери и по 4-5лв  Shocked Mr. Green

# 562
  • София
Скрит текст:

Не са ли много ниски, аз отидох за тях и така ми се сториха, не взех  Confused
Не са ниски. На мен дори височка ми идва, но свикнах.

# 563
  bouquet
Не знам дали има нещо жен-шенско в него, но аз много го харесвам и от доста време искам таково, само дето на други места цената му е 20лв и повече  #Crazy Crazy Въобще не съм знаела, че може да се намери и по 4-5лв  Shocked Mr. Green
както обикновено - в началото ги пускат на висока цена, все някой ще си купи ... като постоят малко и се поомърлушат - ги намаляват, а след това ги изхвърлят  Mr. Green

# 564
И на мен възглавниците ми се сториха доста нисички, поне като за нас. Sad Пипнах, освен ниски ми се сториха и твърде меки. А на вид изглеждаха по-плътни- жалко...

# 565
И на мен възглавниците ми се сториха доста нисички, поне като за нас. Sad Пипнах, освен ниски ми се сториха и твърде меки. А на вид изглеждаха по-плътни- жалко...

Да, да не са различни модели?

# 566
Не знам дали са различен модел, но аз пипнах възглавница която беше извадена вече от опаковката. През найлона винаги изглеждат по-плътни. Според стандартите на нашето семейство, ще са ни необходими по възглавница и половина-две на човек. Ще ни дойдат много ниски и меки- ще ги пропусна. Peace Иначе като изработка, външен вид и материя ми харесаха.

# 567
  • оттам, откъдето започва България
Някой да е получил хартиена брошура, че искам да попитам един крем за лице дали пък случайно не е намален?  newsm53

# 568
  • София
Аз имам брошура. Чакам въпроса?   Wink

# 569
Момичета, някоя от вас може ли да даде мнение за фритюрника - първо читав ли е  Rolling Eyes и второ върши ли работа  (на снимката ми изглежда малко малък  newsm78)???
Мерси предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт