Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 178
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Долче,имам вестник пред себе си,ако ти трябва нещо конкретно питай на лични.

# 481
Виждали ли сте бял (дестилиран) оцет в Кауфланд?

# 482
Да се похваля Laughing Като че ли от К. четат тук, защото тази вечер имаше мнооого рекламни вестници на Информация, че и при това ги бяха сложили отгоре да се виждат... Grinning направо не можах да повярвам на очите си. Mr. Green
Иначе уж отидох основно за нектарини, а то....имаше няколко бройки насипни, както и 2 броя кутии с по 1 кг вътре. Така и не разбрах кои са на промоция от двата вида и реших да отложа за утре. И от двата вида нямаше толкова колкото исках да купя.... Shocked Затова се насочих към гроздето на промоция и взех 2-3 кг за сокче. Grinning Освен това: ножче за белене, мокри кърпички от малките (любимите ми), патладжани, пащърнак по левче, моркови, 3 лимона за 2,60 лв Shocked , сини сливи (друг сорт уж и в симпатична опаковка от дървесина, но според мен са като тези които хвалех наскоро тук, цената е 1,49 лв пак), прясно мляко, сок, кутия за сандвич за детето (дано не забравя да взема още няколко броя)....доволна съм. Grinning Сега ще си разгледам и брошурата на хлад и с най-голямо удоволствие... Laughing
Имам питане относно дръжките за метли (онези дългите). Нашата метла явно не е стандартна, защото стандартните дръжки с резба и идват много малки. Т.е. трябва ми дръжка с по-голяма резба в края- има ли такива в Кауфланд? newsm78 Че иначе вариантите са да мъкна метлата, счупената дръжка или да купувам и да се надявам да пасне и ако не- да връшам...и трите варианта не ме устройват... Rolling Eyes

# 483
  • Русе

Имам питане относно дръжките за метли (онези дългите). Нашата метла явно не е стандартна, защото стандартните дръжки с резба и идват много малки. Т.е. трябва ми дръжка с по-голяма резба в края- има ли такива в Кауфланд? newsm78 Че иначе вариантите са да мъкна метлата, счупената дръжка или да купувам и да се надявам да пасне и ако не- да връшам...и трите варианта не ме устройват... Rolling Eyes
Има 2 вида дръжки. Но защо не провериш в някое левче или домашни потреби? Там по-може да имаш късмет да си намериш дръжка, а и цената със сигурност е по-нормална.
Картофите тази седмица ли са 55 ст.?
Понеже в момента имам интернет само на телефон, не успях да отворя линка на брошурата, даден по-горе.

# 484
Дори и в домашни потреби да проверя май пак ще се наложи да мъкна "частите" от метлата с мен... Crazy Уф, навремето като я купувах си спомням, че едва намерих дръжка която да и пасва, иначе няма грешка.
Днес картофите в К. бяха по 55 ст., значи е тази седмица. Grinning

# 485
  • оттам, откъдето започва България
Вчера хората масово купуваха картофи, наистина са по 0.55 лв. и изглеждаха хубави.

# 486
  • София
Здравейте! Един спешен въпрос от мен: продава ли се в К тахан и къде да го намеря ако има такъв.

# 487
Здравейте! Един спешен въпрос от мен: продава ли се в К тахан и къде да го намеря ако има такъв.

продава се, при течните шоколади, фъстъчено масло и т.н.

# 488
# 489
  • София
Вчера хората масово купуваха картофи, наистина са по 0.55 лв. и изглеждаха хубави.

Толкова ли е необичайна тази цена? В Била и в Промаркет също са по 55 ст.  newsm78  Дори в Промаркет тази цена е без промоция. В понеделник ще са по 49 ст.

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Не знам дали е необичайна цената, защото не съм си купувала скоро картофи, съответно не знам как вървят цените. Факт е, че хората купуваха.

# 491
  • Русе
Ами аз ще си купя от К картофи, защото в момента сме на село, а тук на магазина цената им е 70 ст. Не мога да си ги избирам, а на всичкото отгоре и лъжат в сметките, та и заради това не желая да им пазарувам стоките. Ще видя днес и на пазара в Русе каква им е цената, но едва ли ще са по-евтини. И покрай БИЛЛА имам път, и там ще ги проверя. Синът ми се е запалил да готви по рецепти от книга на Звездев и картофите са много вървежни в момента вкъщи Grinning

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 13:16 от viki_1974

# 492
Цената за картофите е добра, ако са с добро качество. Peace Аз лично само погледнах цената, защото и без това се бяхме натоварили с други плодове и зеленчуци.....
+1 за бялото грозде- днес направих чуден сок от него! Heart Eyes

# 493
  • Русе
Купих си картофи от Кауфланд. На пазара бяха 90 ст., а в търговията били 50 ст., но при закупуване над 10 кг. Така, че 55 ст. ме устройват.
Ще ви се карам Wink
Защо не казахте, че Коколиното е на промоция?
 Така се случи, че трябваше да убия време в Кауфланд и случайно го фиксирах.
До сега все с домочадието съм ходила в магазина, пазарувала съм по списък промоционални стоки и въобще не съм оглеждала цените на стокиге. Ми те двойни, бе!  ooooh!
Нектарините ми харесаха.

# 494
Естествено вестник при нас няма.
Отново мога ли да помоля за електронна брошура?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт