Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
milenka333 , ако имаш предвид пасатора Айко 3 в 1 - НЕ, НЕ, и НЕ  Laughing Уникален боклук, който върнах 30 минути след като го купих Laughing Купих си след това лидълския Силвър Крест 3 в 1- ами нищо общо с това Айко, нито като мощност, нито като качество Simple Smile Страхотен е Simple Smile

П.П.  този сандвич-тостер го имам от 3-4 години и нищо му няма, което е странно, защото и други са се оплаквали от него, ама моя е железен, пече като звЕр, а яко го ползваме Laughing Явно някакъв случаен късмет с него имаме Laughing

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 00:33 от karmen77

# 541
Миленка, според мен, за тези пари по-добре да вземеш лидълския пасатор от 300 вата- със сигурност е по-добър от Айко-то. Peace
Скрит текст:
Имам лидълския пасатор 3 в 1, мощност 600 вата и лидълският пасатор който е като тези които са сега на промоция, 300 вата- затова имам и база за сравнение. Ако все пак не останеш доволна от лидълския пасатор, имаш около месец време, за да го върнеш или замениш, при това далеч без от персонала да тои правят проблеми и да ти връщат парите неохотно... Peace А ако не ти е много спешно и имаш нужда от повече приставки, можеш да изчакаш да пуснат пак лидълския пасатор 3 в 1- до октомври очаквам да го пуснат. Laughing
Също така, ако предпочиташ да готвиш по-здравословно, можеш да обмислиш варианта закупуване на тавичка с дупки за печене на картофки на фурна вместо фритюрника. Laughing
Сандвичът за тостери на Айко ли е? 13-14 лв някъде? newsm78 Досега помня да е бил похвален максимум 2 пъти, та направо не смея да си го купя, колкото и да ми е нужен. Mr. Green

# 542
Тостерът сигурно е Мухлер/Мюхлер  Laughing и аз не знам как се чете точно, от сума и време все него пускат на тази цена. Преди време и аз потроших един подобен точно в дръжките, обаче като взех Мухлера, го натискам първо отгоре, по капака, да сплеска сандвича поне малко, задържам, и чак след това като се е слегнал хубаво щраквам дръжките да се закопчеят.

Иначе на мен преди това ми се потрошиха дръжките на сандвич тостер, който уж беше хубава марка, ама зор да закопчавам веднага уреда, му разказах играта на дръжките веднага...И сега тоя Мухлер не го измъчвам така...3 или 4 години вече пече яко (то всъщност на реотаните нищо им няма, доколкото съм чела, на всичките проблемите ни са с дръжките Mr. Green А като се ползва правилно, не са никакъв проблем)

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 02:42 от karmen77

# 543
milenka333 , ако имаш предвид пасатора Айко 3 в 1 - НЕ, НЕ, и НЕ  Laughing Уникален боклук, който върнах 30 минути след като го купих Laughing Купих си след това лидълския Силвър Крест 3 в 1- ами нищо общо с това Айко, нито като мощност, нито като качество Simple Smile Страхотен е Simple Smile
+1000
Кауфландския 3 в 1 пасатор/ блендер/ чопър го върнах след 2 дни,а от Лидълския 3 в 1 смятам да си взема втори (да си имам за резерва, защото е много добър за тия пари).

# 544
karmen77 ,много,много благодаря за бързия отзив относно пасатора Hug
Нуждая се от хубав пасатор защото само се порязвам,само се лющя по ръцете...Писнало ми е... ooooh! Разбираш ме,налиии. Heart Eyes И освен Лидл-ския да взимам. Crazy
Търся някой наистина хубав.От няколко дни и кожата на ръцете ми е слаба и само се кълцам. ooooh!
Жена да си... ooooh! Нали karmen77 . newsm76
За тостера те поздравявам,защото си от късметлиите.На що комшии им се счупи,освен моя. ooooh!
Дано ти държи още толкоз време. Peace

dolce miele,благодаря ти за идеята и помощта! В таква тавичка не съм си правила картфки,въпреки че гледам да готвя доста здравословно. Heart Eyes Но предния път гостите като писнаха,че искат пържени картофи във фритюрник... ooooh! Та и той ще трябва...Да го има.

Естел Бързоход
,благодаря ти!!! Heart EyesЗначи се спирам на Лидл-ския!

Много ме радват такива хора!Поздравявам ви и ви прегръщам,макар и виртуално! Hug

# 545
Ами нали сме в този форум, за да си помагаме преди всичко  Hug

# 546
Ами нали сме в този форум, за да си помагаме преди всичко  Hug
Peace Пък и сравнение не може да става м/у пасатор 3 в 1 Айко и 3 в 1 Силвър крест- факт! Grinning  Laughing

# 547
milenka333, тази везна сега на промоция ли е и на каква цена е?

# 548
milenka333, тази везна сега на промоция ли е и на каква цена е?
И аз има нужда от везна, ще бъда благодарна, ако дадете инф. за марката.

# 549
Аз си харесах чашите за сладолед Simple Smile Итдавна плакна очи по тях, но сега обезателно ще си ги купя.

# 550
Картофите са много твърди - 2 часа се пекоха във фурната.

# 551
vasq_5,MAMA NA....? купих я на 12.99.

# 552
vasq_5,MAMA NA....? купих я на 12.99.

bouquet  bouquet  bouquet

# 553
  • София
И от мен един глас за пасатора на Лидл.

# 554
Какво стана с възглавницата? Аз ли проспах отговора или е толкова удобна, че още спи този, който беше обещал да докладва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт